Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT OHEISPALVELUT

TUTUSTU OHEISPALVELUIHIMME

/image/48/0/peugeot-508-2202styp-301.374480.jpg

REAL TIME TRAFFIC

Reaaliaikaiset liikenne- ja muut tiedot sallivat sinulle rauhallisen matkanteon.

SISÄLTYY
3 vuotta autosi hintaan

/image/83/2/peugeot-208-2019-346-fr.583832.jpg

E-ETÄOHJAUS

Hallitse ajoneuvon lataus- ja esilämmitys/-jäähdytystoimintoja älypuhelimen MyPeugeot-sovelluksella.

ILMAINEN
Katso e-etäohjaus ehdot

/image/50/5/peugeot-208-2019-589-fr.639505.jpg

CONNECTED NAVIGATION PACK

Matkusta täydellä mielenrauhalla, kun Peugeot ilmoittaa sinulle kaikista reitin varrella olevista liikenneongelmista tai nopeuskameroista TomTom-live-datan avulla

SISÄLTYY
3 vuotta autosi hintaan

UKK

Mitkä navigointilaitteet ja niihin liittyvät TomTom-palvelut

sisältyvät yhdistettyyn navigointipakettiin?

Tämä on uuden sukupolven navigointijärjestelmä, joka on asennettu PEUGEOT - merkkisiin ajoneuvoihin. Tämä navigointijärjestelmä tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

 • Kapasitiivinen kosketusnäyttö: herkempi, nopeampi ja selvästi kirkkaampi verrattuna viimeisimmän sukupolven älypuhelinten näyttöihin.
 • TomTom 3D -kartta. Neljä päivitystä vuodessa TomTom-kartografiaa tarjotaan sinulle ilmaiseksi verkossa MyMARQUE-sovelluksen kautta;
 • Puheentunnistus ohjaa järjestelmän päätoimintoja (navigointi, media, mukavuus asetuksia jne.).
 • Yhdistettyyn navigointipakettiin sisältyvät TomTom-palvelut, mukaan lukien Nopeuskamera-hälytykset, edellyttäen, että ajoneuvo on ostettu palvelumarkkinointialueelta ja että ajoneuvo on varustettu BRAND-navigointilaitteilla (Saksa, Belgia, Espanja, Ranska, Italia, Luxemburg, Alankomaat, Puola, Portugali, Yhdistynyt kuningaskunta, Sveitsi, Suomi, Norja, Ruotsi, Tanska, Tšekki, Slovakia, Unkari, Romania, Kroatia, Kreikka, Irlanti).
 • Yksityiskohtaiset tiedot yhdistetyn navigointipaketin sisältämistä TomTom-palveluista, jotka ovat saatavana palvelun ehdoissa.

Jos ajoneuvossasi on integroitu BRAND Navigation että BRAND Connect Box (SOS-painike löytyy ajoneuvostasi), yhteys yhdistettyihin palveluihin on automaattinen ja ilman lisäkustannuksia. Itse asiassa ajoneuvossa oleva SIM-kortti sallii tiedonsiirron Internetin kautta.


Jos BRAND Connect Box -laitetta, eikä SOS-painiketta ole ajoneuvossasi, internetyhteys muodostetaan BlueTooth-laitteessa älypuhelimen ja tiedonsiirron kautta. Tämä edellyttää ensin puhelimen pariliitoksen muodostamista.
Löydät lisätietoja palveluiden aktivoinnista kutsumalla sinut tutustumaan tähän linkkiin. 


Kuvaus liitetyistä palveluista on saatavilla täältä

MITEN AKTIVOIDA PALVELUJA CONNECTED NAVIGATION PACK

SIS. NOPEUSKAMERA PALVELUT?

Aktivoi palvelut siirtymällä oheispalvelukauppa ja kirjautumalla sisään tiliisi. Jos et ole vielä luonut tiliä, voit avata tilisi kaupassa.
Tilauksen jälkeen: TomTom Traffic -logo näkyy kosketusnäytön NAVIGOINTI-sivun oikeassa alakulmassa, mikä tarkoittaa, että yhdistetyt navigointipalvelut ovat aktivoituja ja käytettävissä.

/! On tarpeen odottaa vähintään 2 minuuttia ajoneuvon käynnistämisen jälkeen ja olla teleoperaattorin kattamalla alueella, kunnes tämä logo ilmestyy.

Jos TomTom Traffic -logoa ei näy näytöllä, sinun on noudatettava alla olevissa aktivointilomakkeissa annettuja ohjeita. Tätä varten kutsumme sinut tutustumaan alla olevien kolmen opetusohjelman joukosta ajoneuvosi malliin ja olemassa oleviin varusteisiin
Tämä opetusohjelma koskee sinua, jos ajoneuvossasi on SOS-hätäpainike.
LINKKI AKTIVOINTILOMAKEEN NRO 1

Tämä opetusohjelma on tarkoitettu sinulle, jos ajoneuvossasi ei ole SOS-hätäpainiketta. Siinä selitetään aktivointimenettely älypuhelimella.
LINKKI AKTIVOINTILOMAKEEN NRO 2

TomTom Traffic -logoa ei vieläkään näy ruudulla, siirry NAVCO-DIAGNOSTIIKKAAN

Miten määritän yhdistetyn navigointipaketin palvelut

sis. nopeuskamera-hälytykset?

Ajoneuvossasi on Connected Navigation Pack, jonka pääasetukset, joiden avulla voit hyödyntää näitä palveluita, on kuvattu alla:

 • Palvelujen näyttäminen kartalla
 • Polttoaineen asetukset
 • Vaara-alueen määritys ja ilmoittaminen
 • Karttanäyttö 2D / 3D-muodossa

OHEISPALVELUT 1

Yhden tai useamman palvelun näyttäminen kartalla.

Yhdistetyn navigointipaketin avulla voit näyttää liikenteen, vaaravyöhykkeet, huoltoasemat / julkiset latausasemat, pysäköintialueet ja sään näytöllä. Voit tehdä tämän painamalla "Navigointi" -painiketta ja sitten "Pikavalikko" -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

OHEISPALVELUT 2

Valitse haluamasi palvelut. 

OHEISPALVELUT 3

Polttoaineen asetukset

Yhdistetyn navigoinnin ja sen palveluiden avulla voit näyttää huoltoasemat ja polttoainehinnat näytöllä. Näyttö on sallittu vain 2D-tilassa.
Voit tehdä tämän painamalla "Navigointi" -painiketta ja sitten "Pikavalikko" -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.

OHEISPALVELUT 4

Paina "POI kartalla".

OHEISPALVELUT 5

Alla oleva näyttö tulee näkyviin. Etsi ja valitse "Huoltoasema" -vaihtoehto avattavasta luettelosta. Napsauta sinistä huoltoaseman kuvaketta.

OHEISPALVELUT 6

Napauta asetukset-välilehteä.

OHEISPALVELUT 7

Valitse näytössä olevasta luettelosta ajoneuvoasi vastaava polttoaine ja vahvista painamalla OK.

OHEISPALVELUT 8

Vaaravyöhykkeen määrittely ja ilmoittaminen

-Hälytysasetusten määrittäminen:
Paina "Navigointi" -painiketta ja sitten "MENU", sitten "Asetukset" ja "Hälytykset". Vaihda "Hälytysvaara-alueet" -asetukseksi "Päällä" ja paina kolmiota. Valitse lopuksi ruutu "Toista äänihälytys".
Vaaravyöhykehälytysten melutaso on sama kuin liitetyn navigointijärjestelmän opasohjeiden, sitä ei voida erottaa. Tämä äänenvoimakkuus tulisi asettaa kunkin profiilin ääniasetuksissa (äänivalikko). Voit kuitenkin pitää äänihälytyksen vaara-alueiden varoituksista ja deaktivoida opastusohjeet liitetyn navigointijärjestelmän asetuksissa.
-Vaara-alueen ilmoittaminen:
Napsauta vain yhdistetyn navigointinäytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmiota ja vahvista vaara-alueen olemassaolo. Viesti vahvistaa, että vakuutus on otettu huomioon. Aina kun ilmoitat i suurimmaksi sallituksi nopeudeksi, lähetät varoituksen TomTomille. Jos useat käyttäjät lähettävät saman hälytyksen samalle vyöhykkeelle, TomTom vahvistaa sen ilmoittamalla uudesta vaaravyöhykkeestä kaikille yhteisön käyttäjille.

OHEISPALVELUT 9

2D / 3D-karttanäyttö

Kartografian esitystapaa voidaan parantaa kiitos rakennusten 3D-mallinnuksen, jossa on tärkeimpien monumenttien fotorealistinen esitys suurille Euroopan kaupungeille, ja ottamalla huomioon korkeus edustamaan laaksoja, kukkuloita ja vuoria.

 • 3D-näyttötilan aktivointi:

Paina "Navigointi" -painiketta, sitten "Asetukset" ja "Ulkonäkö". Valitse sitten "Perspektiivi" -vaihtoehto ja aktivoi sitten maan ja rakennusten 3D-visualisointi valitsemalla "PÄÄLLÄ".
Vahvista painamalla OK. KUVA

 • 2D-näyttötilan aktivointi:

Paina "Navigointi" -painiketta, sitten "Asetukset" ja "Ulkonäkö". Valitse sitten vaihtoehto "Pohjoinen tai ajoneuvo suuntautunut".
Vahvista painamalla OK.

Mitä tehdä, jos liitetty navigointijärjestelmä ei enää näytä

vaara-alueilmoituksia, liikennetietoja, polttoainehintoja..

Ensimmäinen vaihe on tarkistaa, että ajoneuvossasi on aktiivinen sopimus.
Voit tehdä tämän kirjautumalla tilillesi Peugeot-palvelukaupassa ja napsauttamalla sitten Omat palvelut.

-Jos sopimuksesi on peruutettu maksuhäiriön vuoksi, pyydämme sinut yrittämään tilata uudelleen suoraan Peugeot-palvelukaupasta
HUOMAUTUS: Virtuaalisia pankkikortteja ei hyväksytä.

-Jos sopimuksesi on päättynyt, pyydämme sinut uusimaan sopimuksesi Peugeot-palveluliikkeessä.

-Jos sopimuksesi on aktiivinen, pyydämme sinut tarkistamaan ajoneuvosi yhdistetyn navigoinnin ja vaara-alueen hälytysten aktivoitumisen. Opetuslehti on saatavana täältä. 

Voinko käyttää ajoneuvossani yhdistettyä navigointipakettia?

Yhdistetty navigointipaketti on saatavana vain ajoneuvoille, jotka on valmistettu 12/2020 jälkeen ja varustettu PEUGEOT-navigointijärjestelmällä:
Mene tänne . Jos ajoneuvosi on kelvollinen, voit allekirjoittaa sopimuksen, joka aktivoidaan automaattisesti ajoneuvossasi.
Yksityiskohtainen maakohtainen kattavuus tälle palvelulle on saatavana Yleisissä palveluehdoissa.

Miten toimii, NAVCO Private mode aktivointi