SKIP TO CONTENT
3008 SUV

PEUGEOT 3008 & 3008 HYBRID 

Saatavilla myös lataushybridi ja neliveto

Tutustu Peugeot 3008 SUViin ja sen vastustamattomaan tyyliin. Ainutlaatuinen Peugeot i-Cockpit® -ohjaamo sekä valikoima innovatiivisia tekniikoita, on suunniteltu parantamaan mukavuutta ja turvallisuutta. 

 

ALLE 2 LITRAN KULUTUKSELLA YRITTÄJÄN ARJESSA

 

Peugeot-kuljettaja Tony Koskinen (37 v.) pitää Vantaalla yhden miehen hierojayritystä. Koskisen arki pyörii Tikkurilantiellä sijaitsevan hierontapisteen, hieronta-asiakkaiden ja kodin välillä. Miehen päivittäiset ajot ovat lyhyitä, joten Peugeot 3008:n ladattavan hybridin tarjoama sähköinen toimintamatka riittää erinomaisesti miehen tarpeisiin.

ANSSI KELA KOKEMUKSIA LATAUSHYBRIDISTÄ

Kuinka Suomen tunnetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin kuuluva Anssi Kela päätyi Peugeotin lataushybridiin?
TERÄVÄÄ MUOTOILUA
Uuden Peugeot 3008 SUV:n muotoilu korostaa sen vakuuttavaa olemusta, voiman ja pehmeyden tasapainoa. Huomiota herättävä uusi keulan ilme vakuuttaa ja vahvistaa auton persoonallisuutta. Se on uuden modernin ja rohkean aikakauden avaaja.

ETUOSAN MUOTOILU

Uuden Peugeot 3008 SUV:n vakuuttava ja viimeistelty etuosan ilme kehyksettömine etusäleikköineen antavat viitteitä huomisen esteettisestä muotokielestä.

LED-AJOVALOT

 
LED-ajovalot ovat vakiona koko mallistossa. Saatavissa myös Foggy Mode- ja kaarrevalo-toiminnoin varustetut Peugeot Full LED Technology -ajovalot.
 

KORISTELISTA

 
Krominen koristelista jatkuu ajovaloista kattolistaan ja sieltä aina takailmanohjaimeen saakka. Hienostunut ja dynaaminen linja korostaa uuden Peugeot 3008 SUV:n sivuprofiilin muotoa.

KEVYTMETALLIVANTEET

Tyylikkäät kevytmetallivanteet sekä leveät kaari- ja helmalistat lisäävät Peugeot 3008 SUV:n vankkaa dynaamisuutta.

LED-TAKAVALOT

Takana Peugeot Full LED -teknologiaa edustavat valot sisältävät Peugeotille tunnusomaiset, leijonan kynnen raapaisua muistuttavat kolmiulotteiset takavalot sekä dynaamiset suuntavilkut. Valot on päällystetty savulasilla integroituen takaluukun koristelistaan luoden urheilullisen ja leveän vaikutelman.

HYBRID-LOGO

HYBRIDetuvetoinen 180 ja 225 hv  tai HYBRID4nelivetoinen 300 hv  -logot korostavat auton kuulumista teknologialtaan innovatiiviseen lataushybridien maailmaan.

EKSKLUSIIVISET ISTUIMET

Uuden Peugeot 3008 SUV istuimet tarjoavat ensiluokkaista mukavuutta ja monipuoliset säätömahdollisuudet.

 

LISÄÄ ELÄMYKSIÄ

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon korkeatasoinen ergonominen ajoasento tarjoaa ainutlaatuisen ja intuitiivisen ajoelämyksen entistäkin mukavammin ja turvallisemmin.

 

Kompakti monitoimiohjauspyörä tarjoaa näppärää käsiteltävyyttä. Uusi 10” HD -kosketusnäyttövakio tai lisävaruste version mukaan  on helppokäyttöinen ja tyylikkäiden pikavalintapainikkeiden ansiosta eri toimintoihin pääsy on vaivatonta. Monipuolisesti personoitava digitaalimittaristo on sijoitettu korkealle, minkä ansiosta Sinun ei tarvitse siirtää katsettasi liikenteestä.

Lataushybridiversion Peugeot i-Cockpit® -näkymään on integroitu kaikki toiminnot, jotka mahdollistavat niiden näkymisen kuljettajan näkökentässä (ajotapa, sähköinen toimintamatka, akun varauksen tila) sekä  kosketusnäytöllä näkyvät energiankulutustilastot (sähkö ja polttoaine).

 

YHDISTETTY NAVIGOINTI
MIRROR SCREEN

Mirror Screen -toiminnonMirror Screen -toimintoa käytetään tapauksesta riippuen Android AutoTM:n (Android-älypuhelimille) tai Apple CarPlayTM:n (iOS-älypuhelimille) edellyttäen, että sinulla on mobiili- ja internetpaketti. Vain nämä kaksi sertifioitua sovellusta toimivat paikallaan ja ajon aikana soveltuvin osin. Ajon aikana tietyt kyseisten sovellusten toiminnot estyvät. Tietyt sisältötyypit, joita voi käyttää ilmaiseksi älypuhelimella, edellyttävät vastaavan sertifioidun Android AutoTM- tai Apple CarPlayTM -sovelluksen tilaamista.  avulla voit nauttia yhteensopivista sovelluksista Apple CarPlayTM- tai Android AutoTM -yhteensopivalla älypuhelimella kosketusnäytöltä.  Qi-yhteensopiva älypuhelimesi pysyy ladattuna langattoman latauksen ansiosta.

 

Riippuen varusteasosta, myös takamatkustajilla on käytössään kaksi USB-latauspistoketta kannettaville laitteilleen.

FOCAL® HI-FI 
FOCAL® Hi-Fi -äänentoistojärjestelmäSaatavana lisävarusteena GT-varustetasoon  edustaa äänentoiston huippua. Viimeistelyn kruunaa kaiuttimien Belem Bronze -väriset yksityiskohdat. 
DIGITAALIMITTARISTO VAKIONA

Korkealle sijoitettu suomenkielinen 12,3” digitaalimittaristo mahdollistaa kaiken tarvittavan tiedon vaivattoman ja seäkeän näkymän:

10’’ HD KOSKETUSNÄYTTÖ SUOMENKIELELLÄ

Voit ohjelmoida ajoakun latauksen 10” HD Saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  kosketusnäytön kautta. Voit myös tarkastella Peugeot 3008 SUV Hybridin asetuksia ja ajotietoja:

  • Energiavirrat, jotka kuvaavat hybridijärjestelmän toimintaa
  • Sähkön kulutuksen ja polttoaineen kulutuksen tilastotietoja
  • Latausasemien sijainteja ja jäljellä olevaa sähköistä toimintamatkaaNavigoinnin kautta 
  • Latausasetuksia
  • e-Save-toiminnon aktivointia
VAPAUS VALITA
VALINNAN VAPAUS

Uusi Peugeot 3008 SUV mahdollistaa voimalinjan vapaan valinnan menettämättä Peugeotilta odottamiasi ominaisuuksia: tilava matkustamo ja suurikokoinen tavaratila sekä ennen kaikkea ajonautinto. 

Lataushybridin monipuolisuus ja jopa 67 km WLTPSähköinen toimintamatka voi vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden mukaan (sääolosuhteet, ajotyyli jne.)   sähköinen toimintamatka. Saatavilla myös nelivetoisena.

Saatavilla on myös taloudelliset PureTech-bensiini- tai BlueHDi-dieselmoottorit, jotka on varustettu Stop & Start -järjestelmällä.

OHEISPALVELUT
Tutustu MyPeugeot -applikaationSovelluksella voit mm. etähallita Peugeot 3008 HYBRID -autosi latausta tai ohjelmoida esilämmityksen tai -jäähdytyksen.  lataushybrideille tarkoitettuihin lisäpalveluihin, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan matkojasi ja ladattavan hybridiautosi hallintaa:
TEKNOLOGIA

INNOVATIIVISIA TEKNOLOGIOITA

Uuden Peugeot 3008 SUV:n uusimman sukupolven ajoavustimet parantavat entisestään mukavuutta ja turvallisuutta.

 

Ajoavustimet tunnistavat liikennemerkit ja avustavat liikenteessä (Pack Drive Assist: mukautuva vakionopeudensäädin ACC Stop & GoSaatavana EAT8-automaattivaihteiston yhteydessä.   ja ajolinja-avustin) sekä analysoivat ympäristöä (katveavustin).

 NIGHT VISION -PIMEÄNÄKÖKAMERA

Ainutlaatuisen “Night VisionNight Vision tarjolla lisävarusteena GT-varustetasoon ” -pimeänäköjärjestelmän infrapunakamera havaitsee pimeällä jalankulkijat tai eläimet jopa 200 m päähän autosta ja varoittaa kuljettajaa äänimerkillä ja visuaalisella viestillä. Automaattinen hätäjarrutus saattaa myös aktivoitua, mikäli jalankulkijoita tai pyöräilijöitä havaitaan auton lähellä.

ADVANCED GRIP CONTROL

Advanced Grip Control -järjestelmä koostuu optimoidusta pidonhallintajärjestelmästä4 esiasetusta: normaali, lumi, muta ja hiekka - Saatavana lisävarusteena 3008 SUV PureTech tai BlueHDi -versioihin , sekä Hill Assist -alamäkihidastimesta4x4 -maailmasta peräisin oleva alamäkihidastin säätää automaattisesti auton nopeutta mäen jyrkkyysasteen mukaan jarru- tai kaasupolkimeen koskematta.  . Se mahdollistaa pitokyvyn hankalissa olosuhteissa, kuten lumella, mudassa ja hiekassa.

NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI

Tehokas HYBRID4-versio tarjoaa nelivetoisuutensa ansiosta enemmän turvallisuutta ja parempaa pitoa liukkailla teillä tai vaikeassa maastossa. Turvallisuutta lisää Hill Assist -alamäkihidastin.

AJOTILAN VALINTA

 

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

Järjestelmä mahdollistaa jarrutusenergian talteenoton jarrutettaessa tai nostettaessa jalka kaasupolkimelta.

Toiminto mahdollistaa korkeajänniteakun osittaisen lataamisen ja sähköisen toimintamatkan pidentämisen.

Brake-toimintoB-tila  voidaan aktivoida auton nopeuden hidastamiseksi jarrupolkimeen koskematta. Tämä toiminto toimii moottorijarrutuksen tapaan ja mahdollistaa akun lataamisen.  

 

LITHIUM-ION AKKU (240-400 V)

Litium-inoiakun kapasiteetti on versiosta riippuen 12,4 - 14,2 kWh.

Korkeajänniteakusto on sijoitettu takaistuimen alle eikä se vaikuta matkustamon tiloihin tai välipohjan yläpuoliseen tavaratilan tilavuuteen.

Akustolla on kahdeksan vuoden tai 160 000 km pituinen takuu 70 % akun kapasiteetista.

 

«e-SAVE» toiminnon avulla kuljettaja voi varastoida sähköenergiaa10 km, 20 km tai täysi varaus  käytettäväksi matkan aikana milloin tahansa, esimerkiksi ajaessaan polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä.

ERIKOISSARJA
«BLACK TONE» ULKONÄKÖPAKETTI

Korosta uuden Peugeot 3008 SUV:n dynaamista ja tyylikästä olemusta GT- mallin “Black Tone” -ulkonäköpaketilla.

Herätä huomiota etusäleikön uudella “Dark Chrome” -tehosteella sekä leijonalogolla. Logot ovat väriltään satiinin mustat sointuen täydellisesti kattokaiteiden väreihin. Etupuskurin alareuna, lokasuojan koristelista, kattokaiteet, etusäleikkö sekä takapuskurin lista on käsitelty kiiltävän mustiksi.

19” kevytmetallivanteet viimeistelevät tyylikkään ulkonäön.

TEKNISET TIEDOT

LATAUSHYBRIDI

Peugeot 3008 SUV on tarjolla nelivetoisena HYBRID4 300 EAT8 -versiona tai etuvetoisena HYBRID 180 EAT8 sekä 225 EAT8 -versioina. 

Voimalinja koostuu:

  • HYBRID4 300 bensiinimoottori PureTech 200 (147 kW), HYBRID 225 bensiinimoottori PureTech 180 (132 kW) ja HYBRID 180 bensiinimoottori PureTech 150 (110 kW)
  • HYBRIDissä ja HYBRID4:ssä on edessä 81 kW sähkömoottori ja HYBRID4:ssä lisäksi 83 kW sähkömoottori takana.
 
TOIMINTAMATKA & LATAAMINEN

TOIMINTAMATKA SÄHKÖISELLÄ AJOTAVALLA JOPA 67 KM (WLTP)

Sähköinen toimintamatka uudella Peugeot 3008 -lataushybridillä on jopa 67 km WLTPPolttoaineen kulutus- ja CO2-päästölukemat ovat WLTP-mittaustavan mukaisia. Lukemissa ei ole huomioitu käyttöolosuhteita, ajotapaa eikä varusteita. Lukemat voivat vaihdella rengastyypin mukaan.  mittaustavalla. 

 
TOIMINTAMATKA LATAAMINEN
POLTTOMOOTTORIT

Peugeot 3008 SUV -mallistoon on tarjolla Stop&Start-ominaisuudella varustettuja polttomoottoreita:

 

Bensiinimoottori varmistaa ajomukavuuden ja suorituskyvyn:

  • PureTech 130 
  • PureTech 130 EAT8-automaatti

 

Dieselmoottori yhdistää suorituskyvyn alhaisiin päästölukemiin:

  • BlueHDi 130 EAT8-automaatti

 

EAT8-automaattivaihteisto, joka mahdollistaa vaihteiden valinnan myös manuaalisesti ohjauspyörän vaihteenvalitsimien avulla. Vaihteiden optimointi säästää polttoainetta ja parantaa käyttömukavuutta  vahvistaen ajonautintoa ja mukavuutta.

 

PERHEYSTÄVÄLLINEN SUV

NÄIN LASTENVAUNUT JA -ISTUIMET MAHTUVAT AUTOIHIN

Monia uusia lapsiperheitä askarruttaa, kuinka lastenrattaat ja mahdolliset istuimet mahtuvat autoihin. Valitsimme Peugeotin mallistosta suosituimmat perheautot ja kokeilimme, kuinka ne mahtuvat kyytiin.

 

3008 MITAT
ULKOMITAT
SISÄTILOJEN MITAT
 

 

TAVARATILAN MITAT
3008 iso tavaratila voidaan laajentaa helposti kahdessa osassa alas taittuvan takaistuimen selkänojan ansiosta. Selkänoja voidaan taittaa alas yhdellä liikkeellä tavaratilasta.
PEUGEOT 3008 RENGASMERKINNÄT
LISÄVARUSTEET
 
SUV 3008 tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita ajoneuvosi varustamiseen ja suojaamiseen. Ja ladattaviin hybridiversioihin 3008 on kehitetty joukko erikoisvarusteita.