SKIP TO CONTENT
e-TRAVELLER

 

 

MUOTOILU
UUDEN SUKUPOLVEN TÄYSSÄHKÖINEN TILA-AUTO

Modernin muotoilunsa ansiosta Peugeot e-Traveller tarjoaa vahvaa persoonallisuutta. Peugeot e-Traveller on mukautettavissa toiveidesi mukaan. Tarjolla on jopa 9 istuinpaikkaa ja jopa 4 900 litran tavaratila 2. ja 3. istuinrivin irrotettavien istuimien ansiosta. Peugeot e-Traveller kutsuu tien päälle kohti vapaa-ajan aktiviteetteja. 

 

ETUOSA

Peugeot e-Travellerin itsevarma muotoilu huokuu voimaa ja eleganssia pystysuoran etusäleikön, LED-päiväajovalojenVakio  ja Ksenon-ajovalojenVakio tai lisävaruste versiosta riippuen  ansiosta.

Kaksiosainen kattoikkuna

Kaksi lasikattopaneelia tuovat paljon luonnonvaloa matkustamoon ja tarjoavat panoraamanäkymän taivaalle.

Lasikatto sisältää LED-tunnelmavalon Vakio tai lisävaruste versiosta riippuen , kun taas yksittäiset lukuvalot varmistavat, että jokainen matkustaja matkustaa mukavasti.

YLELLISTÄ MUKAVUUTTA

Handsfree-liukuovenVakio, lisävaruste tai ei saatavana versiosta riippuen  avulla voit helposti avata ja sulkea Peugeot e-Travellerin ovet, vaikka sinulla olisikin kädet täynnä. Tämä ainutlaatuinen tekniikka lukitsee ja avaa sivuliukuovet vain siirtämällä jalkaasi ajoneuvon takapuskurin alle. Tarvitset vain avaimen mukanasi. 

TAVARATILA JA AVATTAVA TAKALASI

Takalasi avautuuVakio, lisävaruste tai ei saatavana versiosta riippuen  kätevästi, joten pääset silti käsiksi tavaratilaan, kun takaluukun avaaminen ei ole mahdollista esimerkiksi ahtaissa pysäköintipaikoissa.

PUHTAASTI SÄHKÖINEN

 • Latausportti on sijoitettu eteen, kuljettajan puolelle käytännöllistä latausta varten.
 • e-Traveller on erittäin ketterä: kaupungissa liikkuminen ja pysäköinti on helppoa ja sillä voi ajaa polttomoottoreilta rajoitetun liikenteen vyöhykkeille. 
 • Korkeus on alle 1,9 metriä, joka mahdollistaa pääsyn käytännössä kaikkiin parkkihalleihin
KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ
HELPPOUTTA JA MUKAVUUTTA

Sisällä Peugeot e-Traveller on omistettu kuljettajan mukavuudelle. Askelma tarjoaa helpon pääsyn istuimelle, joka tarjoaa henkilöautomaisen ajoasennon.

Ohjaamossa on moderni muotoilu tyylikkäillä materiaaleilla.

Monipuolinen, 7 tuuman suomenkielinen kosketusnäyttö on aina helposti ulottuvilla ja näkyvillä.

 

E-VOLUUTIO

MAHTAVASTI MUUNNELTAVAA TILAA

PEUGEOT e-Traveller on saatavana 8- ja 9-paikkaisina versioina varustetasosta riippuen. Matkustamo on suunniteltu täyttämään kaikki vaatimukset.

Toinen ja kolmas rivi koostuvat 2/3 - 1/3 jaetuista istuimista, joissa 2 osaa ovat täysin erillisiä ja voivat liukua edestakaisin kiskoilla. Tämä tarkoittaa, että takatila on joustava ja käytännöllinen. Lisää monipuolisuutta tuovat istuimien irrotusmahdollisuus tavarankuljetuskapasiteetin lisäämiseksi. 

OHEISPALVELUT
Hallitse autosi latausta sekä esilämmitystä ja -jäähdytystä ilmaisen ja suomenkielisen MyPeugeot -mobiiliapplikaation avulla
TEKNOLOGIA

VISIOPARK 1 -PERUUTUSKAMERA

Visio Park 1 -peruutuskameraVakio, lisävaruste tai ei saatavana versiosta riippuen  aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Se tarjoaa 180° näkymän auton takaa. Näytössä näkyvät myös dynaamiset opastinviivat. Jos ajoneuvon takana on esteitä, järjestelmä zoomaa automaattisesti ja lisänäkymiä on saatavilla kosketusnäytöltä.

AKTIIVINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmäVakio, lisävaruste tai ei saatavana versiosta riippuen  aktivoituu, jos se havaitsee välittömän törmäysvaaran. Kamera ja tutka voivat havaita kaikki liikkuvat tai paikallaan olevat esteet. Mikäli kuljettaja ei jarruta riittävästi tai ei ollenkaan, järjestelmä laukaisee jarrujärjestelmän kuljettajan sijaan. Tämä varmistaa, että vältyt törmäyksiltä, jos nopeus on alle 30 km/h, tai vähentää törmäyksen seurauksia ajoneuvon nopeudesta riippumatta. 

LAAJENNETTU LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

Monitoimikamera tunnistaa nopeusrajoitusmerkit sekä pakollinen pysähtyminen- ja kielletty ajosuunta -liikennemerkitLisävaruste 

SUUREMPI AKKU VAKIONA

Sähköinen PEUGEOT e-Traveller  on varustettu Suomessa aina tehokkaammalla 75 kWh tehoisella 330 km WLTPArvot on mitattu WLTP-normin mukaisesti. Toimintamatka-arvot voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja useiden tekijöiden mukaan, joita ovat mm.: lataustiheys, ajotyyli, nopeus, erikoisvarusteet, lisävarusteet, rengastyyppi, ulkolämpötila ja ajoneuvon lämpömukavuus.  toimintamatkan korkeajänniteakustolla. Akku on sijoitettu nerokkaasti niin, että sillä on vaikutusta sisä- ja tavaratilaan.

Lisäksi Suomen e-Travellereissa on aina vakiona tehokkaampi 11 kW -ajoneuvolaturi (3-vaihe), joka nopeuttaa latausta erityisesti koti- ja asiointilatauksissa (22kW asti).

 

Akustolla on 8 vuoden tai 160 000 km pituinen takuu 70 %:lle sen latauskapasiteetista.

AJOTILAT

Uusi täyssähköinen Peugeot e-Traveller tarjoaa kolme eri ajotilaa:

 

 • Eco: optimaalinen toimintamatka 
 • Normal: optimaalinen mukavuus jokapäiväiseen käyttöön
 • Power: Optimaalinen suorituskyky 

JARRUTUSTAVAT

Jarrutusenergian taltenottoon on tarjolla kaksi moottorijarrutustasoa, joiden ansiosta akun osittainen lataaminen on mahdollista nopeuden laskiessa:

 • Maltillinen, jolla saavutetaan lähes samanlainen tuntuma kuin polttomoottoriautolla
 • Tehostettu, tehokkaampi jarrutusenergian talteenotto (B-tila)

TEKNISET TIEDOT

100% SÄHKÖMOOTTORI
100kW  (136 hv) tehoinen moottori kiihtyy rivakasti moottorin tarjoaman 260 Nm vääntömomentin ansiosta varmistaen jouhevan, dynaamisen ja hiljaisen ajonautinnon. 
TOIMINTAMATKA & LATAAMINEN

Peugeot e-Rifter akun toimintamatka on 330 km WLTPMainitut kantama- ja sähkönkulutusluvut ovat WLTP-testimenettelyn mukaisia. Ne voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja eri tekijöiden mukaan, kuten: nopeus, lämpömukavuus ajoneuvossa, ajotyyli ja ulkolämpötila. Latausaika riippuu erityisesti ajoneuvossa olevan laturin tehosta, latauskaapelista sekä käytetyn latausaseman tyypistä ja tehosta.   -mittaustavalla.

 

Voit ladata e-Traveller -autoasi monilla eri lataustavoilla:

 • Normaali kotilatauspistoke (8A), 45 h
 • 11kW Wall Box -kotilataus tai asiointilatauslaitteesta 7 h 30 min vakiona olevalla tehokkaammalla 11 kW kolmivaiheisella ajoneuvolaturilla
 • 100 kW pikalatauslaitteesta 0 - 80 % 45 min
 
TOIMINTAMATKA
ULKOMITAT
TAVARATILAN TILAVUUS
PEUGEOT e-Traveller RENGASMERKINNÄT