Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

LISÄÄ URHEILULLISUUTTA

PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508

TÄYSIN UUTTA ATLEETTISUUTTA

/image/58/5/peugeot-508pse-1902pj-108.508745.18.513585.jpg

PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508:n muoilua korostetaan «Selenium Grey» -erikoishelmiäisvärillä, joka muuttaa ilmettään valon mukaan. Kontrastina toimii kirkkaat «Kryptonite» -tehosteyksityiskohdat, jotka tuovat kokonaisuuteen vangitsevan, eläväisen sävyn, mikä alleviivaa konseptiauton urheilullista ilmettä.  

Vakuuttavan vaikutelman varmistamiseksi kromatut tehosteet on korvattu urheilullisuutta korostavilla kiiltävän mustilla tehosteilla ja yksityiskohdilla. Peugeotin leijona-logo sekä sport-teksti on käsitelty samaan tapaan kuin PEUGEOT e-Legend -konseptiautossa.

Ajattoman urheilullisuuden esimerkkinä toimivat ulkotaustapeilien hiilikuituiset kuoret.

508 pse

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi PEUGEOT SPORT ENGINEERED 508 -konseptiauton aerodynamiikkaan on kiinnitetty erityistä huomiota. 

Edessä puskurien sivuilla ja korin alalaidassa olevat siivekkeet ohjaavat ilman kulkua aerodynamiikan parantamiseksi.

508 pse

Virtaviivaiset siivekkeet on sijoitettu C-pilariin, joissa GT Line – ja GT -versioiden logot on totuttu näkemään.  Takaspoilerista on luovuttu puhtaiden linjojen ja virtaviivaisuuden säilyttämiseksi ja takapuskurin ilmanohjain on sekä tehokas että auton takaosan vahvaa olemusta korostava.

PEUGEOT i-Cockpit® luontevaan suorituskykyyn

508 pse

Enemmän kuin koskaan aiemmin PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo on muotoiltu intuitiiviseen ajoelämykseen. Kompaktin kokoinen ohjauspyörä parantaa entisestään auton käsiteltävyyttä. Korkealle sijoitetun mittariston ansiosta kuljettaja voi keskittyä täydellisesti ajamiseen.

Uudet nahalla ja Alcantaralla verhoillut «confort fit» -istuimet on viimeistelty «Kryptonite» ja Noir Onyx -värisin koristetikkauksin. Jokainen matkustamon osa on saanut erityisen, tarkoituksenmukaisen muodon, on sitten kyse Alcantara-kattoverhoilusta, oviverhoiluista tai sisustan paneeleista.  

Ylä- ja alaosastaan viistetty, urheilullinen ohjauspyörä on 508-mallista tuttu, mutta saanut nyt Alcantara-päällysteen ja hiilikuituisen viimeistelyn. Ohjauspyörän alaosaa koristaa kolme PEUGEOT SPORT ENGINEERED -raitaa sekä « Kryptonite » ja Noir Onyx -väriset koristetikkaukset. Myös ovipaneeleissa on samanlaiset koristetikkaukset. Keskikonsoli on päällystetty hiilikuidulla varmistaen dynaamisen kokemuksen. Kosketusnäyttö on 10 tuuman suuruinen ja digitaalimittaristolla on kokoa 12,3 tuumaa.

Pienintäkään yksityiskohtaa ei ole unohdettu ja myös ovenkahvojen sisäpuolelta löytyy ripaus «Kryptonite» -tehosteväriä.