Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Peugeot Expert on nyt saatavilla myös nelivetoisena.

Peugeot Expert 4X4


Neliveto toteutetaan yhteistyössä tunnetun nelivetoasiantuntijan, Dangelin kanssa, jolla on pitkä historia ja erittäin vankka osaaminen nelivetotekniikasta. Uusi voimansiirron ratkaisu on erityisesti Peugeot Expertiin suunniteltu. Ratkaisu on erittäin kevyt, joten auton hyötykantavuus on saatu säilymään hyvänä.

Pohjapanssarointi ja 20 mm maavaran korotus vakiona

Peugeot Expert 4X4

Nelivetomallistossa on aina vakiona pohja­panssarointi sekä 20 mm maavaran korotus. Saatavilla on myös 60 mm maavaran korotus ja takatasauspyörästön lukitus, joilla voidaan tarvittaessa vielä lisätä maasto-ominaisuuksia. Vetotapa on valittavissa sähköisesti olosuhtei­den mukaan: etuveto tai neliveto. Neliveto on saatavilla malliston 120 ja 150 hv manuaalivaih­teisten mallien M- ja XL-koripituuksiin.

Pieni kulutus

Peugeot Expert 4X4

Nelivetoisen Peugeot Expertin moderneissa ja suorituskykyisissä moottoreissa on alhainen kulutus ja pienet CO2-päästöt, joten siinä on etuvetoisen lailla myös pienet käyttökustannuk­set. Ja lisäksi vielä Suomen hyötyajoneuvomark­kinoiden paras takuu 5 vuotta rajoittamattomilla kilometreillä – myös ammattikäyttöön.