Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
/image/06/8/1920x768-partner.814068.jpg
/image/06/8/1920x768-partner.814068.jpg

Partner VAN

PEUGEOT PARTNER

SURROUND REAR VISION

ÄLÄ AJA ENÄÄ SOKKONA

/image/12/9/peugeot-par-2018-014-fr.497129.jpg

Enää ei tarvitse valita joko kuorman suojaamista tai näkyvyyttä! Innovatiivinen Surround Rear Vision -järjestelmä tarjoaa arvokasta apua ja lisää näkyvyyttä auton ulkopuolelle. Kuljettajan näkökenttä on optimaalinen helpottaen auton hallintaa.

Järjestelmä tuo näytölle kuvaa kahden kameran avulla auton ympäriltä.

 Surround Rear Vision –järjestelmän 3 näkymää:

 • Sivunäkymä: näkymä matkustajan puoleiselta sivulta, jotta kuolleilta kulmilta vältytään
 • Takanäkymä: näkymä ajoneuvon takaosan ympäriltä, jotta ajoympäristöä on helpompi hahmottaa
 • Peruutusnäkymä: lähikuva ajoneuvon takaa, jotta peruuttaminen olisi helpompaa.

YLIKUORMAN VAROITIN

ÄLÄ LASTAA LIIKAA

/image/13/0/peugeot-par-2018-015-fr.497130.jpg

Peugeot Partner voidaan varustaa innovatiivisella ylikuorman varoittimella. Tämä innovatiivinen teknologia punnitsee kuorman automaattisesti varoittaen ylikuormasta kojelautaan ilmestyvällä signaalilla, kun autoa käynnistetään tai kun se sammutetaan.

 Ylikuorman varoitin ehkäisee ylikuormaamisesta aiheutuvia riskejä, kuten ajohallinnan heikkeneminen, jarrutuskyvyn heikkeneminen, renkaiden vaurioitumisen vaara, ajoneuvon ennenaikainen kuluminen jne.

PÄIVITTÄISET KUMPPANISI

Peugeot Partnerin teknologisten varusteiden luettelo on vaikuttava ja ennen näkemätön tässä segmentissä. Saatavilla on versiosta riippuen: 

 • Sähkötoiminen seisontajarru toimii kahdella tavalla, kiristäen seisontajarrun heti kun moottori on sammunut tai vapauttaen sen heti kun auto on lähtenyt liikkeelle. Jarru on mahdollista saada toimimaan myös manuaalisesti toimintakytkintä käyttäen. Helppokäyttöisyyden lisäksi se mahdollistaa lisäsäilytystilan kolmepaikkaisessa versiossa. 
 • Mukautuva vakionopeuden säädin havaitsee edellä ajavan ajoneuvon ja mukauttaa ajonopeuden automaattisesti sen mukaiseksi. Välimatka edellä ajavaan pysyy ennalta määrätyn pituisena kaasuja jarrupolkimen avulla. Stop-jarrutustoiminto on tarjolla ainoastaan EAT8-automaattivaihteiston yhteyteen
 • Aktiivinen kaistavahti toimii kaistamerkinnät havaitsevan kameran avulla ja varoittaa kuljettajaa, mikäli hän on vaihtamassa kaistaa käyttämättä suuntavilkkua.
 • Kuljettajan vireystilan valvontajärjestelmä valvoo kuljettajan käyttäytymistä tuulilasin yläosaan sijoitetun monitoimikameran avulla havaiten kuljettajan vireystilan muutokset. Vireystilan laskiessa kuljettajaa varoitetaan sekä äänimerkillä että kosketusnäyttöön ilmestyvällä varoituksella. 
 • Aktiivisen hätäjarrutusjärjestelmän avulla vältetään törmääminen edellä ajavaan. Mikäli kuljettaja ei ryhdy ajoissa tarvittaviin toimenpiteisiin, aktivoituu hätäjarrutus automaattisesti.
 • Peräkärryn ajovakauden hallintajärjestelmä havaitsee peräkärryn odottamattomat heiluriliikkeet ja vakauttaa kulun jarrujärjestelmän avulla. 
 • Automaattiset kaukovalot syttyvät ja sammuvat automaattisesti, kun kohtaava ajoneuvo lähestyy.
 • Katveavustin informoi kuljettajaa sivupeileissä näkyvällä, oranssin värisellä varoitusmerkillä ajoneuvosta, joka on sijoittunut n.k. kuolleeseen kulmaan.
 • Avaimeton sisäänpääsy ja käynnistys.

YHTEYDENPITOA!

/image/13/2/peugeot-par-2018-039-fr.497132.jpg

Suurikokoinen 8” kosketusnäyttöi on sijoitettu käden ulottuville ja suunnattu kuljettajaa kohti, lisänä kaksi USB-pistoketta*, Bluetooth sekä matkapuhelimen langaton latausi. Järjestelmää täydentää Mirror Screeni-toiminto, joka on yhteensopiva Mirror Link®, Apple Carplay™ ja Android Auto™ -järjestelmien kanssa. Ääniohjauksella varustettu suomenkielinen 3D -navigointii auttaa sinut perille.

OPTIMAALISTA KÄSITELTÄVYYTTÄ

PEUGEOT PARTNERIN UUSI ALUSTA

/image/13/1/peugeot-par-2018-045-fr-wip.497131.jpg

Uusimpien Peugeotien paljon tunnustusta saanut EMP2-perusrakenne on käytössä myös Peugeot Partnerissa. Tämän rakenteen ansiosta etu- ja takaylitykset ovat aiempaa lyhyemmät, kääntösäde pienempi ja auton käsiteltävyys näin helpompaa. Kääntösäde on vain 10,82 m M-versiossa tai 11,43 m XL-versiossa. Hyötykuorma on tämän kokoluokan huippua, 650 - 1000 kg versiosta riippuen.

 Hyödynnä molempien maailmojen parhaimmat puolet:

 •  Edessä, Peugeot SUV-malleista tutun EMP2-perusrakenteen ansiosta voit nauttia dynaamisesta mukavuudesta, ajotuntumasta, optimoidusta kääntösäteestä sekä ajoavustimista, jotka aiemmin on ollut saatavilla ainoastaan henkilöautoihin.
 •  Takana Peugeot Partnerissa hyödynnetään edellisen sukupolven alustaa, joka mahdollistaa jopa 1000 kg:n hyötykuorman, leveämmät sivuliukuovet sekä kaksiosaiset takaovet lastausta helpottamaan tarjoten optimaalisen kokonaisuuden turvallisuuden ja luotettavuuden kannalta.