Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
Peugeot partner
Peugeot partner

PEUGEOT PARTNER

Alkaen - 24 508,00 *

Uuden sukupolven Peugeot Partner tarjoaa laatua, ainutlaatuisen ajoelämyksen sekä ennenäkemätöntä ajomukavuutta tässä segmentissä, kiitos Peugeot i-Cockpit ® -ohjaamon.

2-1-0 NYT JUHLITAAN!

PEUGEOT on valovuoden edellä. Modernit ja tilaratkaisuiltaan toimivat hyötyajoneuvot tarjoavat ratkaisun kuljetustarpeisiisi.
Omistamisen turvaa lisää 5 vuoden PEUGEOT takuu ilman kilometrirajoitusta.

PEUGEOT -hyötyajoneuvot saatavilla myös täyssähköisenä.

 Peugeot 210-vuotta juhlan kunniaksi nyt varusteita erikoishinnoin. Voit valita varusteista mieleisen tai jopa kaikki!

KIINTEÄ VETOKOUKKU
210 €

VANEROINTI
210 €

TALVIRENKAAT TERÄSVANTEIN
210 €

ETUSI JOPA 2 500 €

UUTTA TEKNOLOGIAA

PEUGEOT i-COCKPIT®

/image/10/4/lf26-2649.497104.jpg

SURROUND REAR VISION

/image/09/6/peugeot-par-2018-014-fr.497096.jpg

YLIKUORMAN VAROITIN

/image/09/7/peugeot-par-2018-015-fr.497097.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-COCKPIT® -ohjaamo on nyt ensimmäistä kertaa vakiona hyötyajoneuvossa. Ohjaamo koostuu kompaktista, auton käsiteltävyyttä parantavasta ohjauspyörästä, kuljettajan katseen korkeudelle sijoitetusta mittaristosta, joka välittää kuljettajan näkökenttään kaiken tarpeellisen tiedon katsetta tiestä nostamatta, sekä kojelaudan keskelle sijoitetusta kapasitiivisesta 8” kosketusnäytöstä*, josta on pääsy kaikkiin ajon kannalta tärkeimpiin toimintoihin.

SURROUND REAR VISION

Surround Rear Vision -järjestelmäi tarjoaa arvokasta apua ja lisää näkyvyyttä auton ulkopuolelle. Se näyttää ajoneuvon ympärillä olevan alueen sisätaustapeilin paikalle sijoitetulla näytöllä kahden kameran välityksellä.

YLIKUORMAN VAROITIN

Uutena tässä hyötyajoneuvosegmentissä uusi Peugeot Partner on varustettu ylikuorman varoittimella, innovatiivisella teknologialla, joka punnitsee kuorman automaattisesti varoittaen ylikuormasta kojelautaan ilmestyvällä signaalilla, kun autoa käynnistetään tai kun se sammutetaan.

TAKUU 5 VUOTTA

/image/91/9/peugeot-garanties-contractuelles-lifestyle-2015-02.8919.jpg

MYÖS AMMATTIKÄYTTÖÖN RAJOITTAMATTOMAT KILOMETRIT

Markkinoiden ehdottomasti paras laatuturva. Peugeot-hyötyajoneuvot ovat 5 vuoden takuulla ja rajoittamattomilla kilometreillä. Takuun merkittävä etu on, ettei se sulje pois ammattikäytössä olevia ajoneuvoja, vaan laaja takuu on voimassa kilometrirajoittamattomana kaikille ostajille (poislukien taksikäyttö, jossa käytössä on Peugeot taksitakuu 5 vuotta / 300 000km).

/image/10/6/compo-transfo.497106.jpg

Peugeotin yhteistyökumppaneiden avustuksella uusi Peugeot Partner voidaan mukauttaa erilaisiin ammattikäyttöön palvelemaan erikoistuneenkin asiakaskunnan tarpeita.

Olitpa sitten putkimies, kukkakauppias, catering-ammattilainen tai jakeluhenkilö, Peugeot Partner tarjoaa ratkaisun jokaiselle ammattilaiselle.

KUVAGALLERIA