/image/16/6/peugeot-rifter-1802styp002.392166.jpg

TULOSSA SYKSYLLÄ 2018

Uusi Peugeot Rifter on tyyliltään vankka ja vakuuttava. Sisätiloiltaan Rifter on moderni, teknologinen ja muunneltavuudeltaan esimerkillinen. Peugeot Rifter kutsuu kokemaan uudenlaisia elämyksiä.

ENNENÄKEMÄTÖNTÄ TYYLIÄ

/image/16/7/peugeot-rifter-1802styp004.392167.jpg

NIIN KAUPUNKIIN KUIN VAPAA-AJAN VIETTOONKIN

Designiltaan Rifter on puhdaslinjainen, vailla kompromisseja. Tyylikäs, vankka ja ketterä Peugeot Rifter on monikäyttöisyyden vertauskuva. Konepelti on lyhyt ja korkea, maavara korotettu. Mitä sopivin vaihtoehto monenlaiseen ajoon niin kaupungin kaduille kuin luonnon helmaan vapaa-ajan viettoon. Ajovalot ja suorakaiteen muotoinen keula korostavat tasapainoista, kompaktia ja dynaamista kokonaisuutta.

/image/16/8/peugeot-rifter-1802styp033.392168.jpg

HELPOSTI PEUGEOTIKSI TUNNISTETTAVA

Rifter on helposti Peugeotiksi tunnistettavissa. Keulaltaan se muistuttaa selkeästi uusimpia Peugeot-malleja. Myös takavalot ovat Peugeotille tunnusomaiset. Peugeot Rifter on malliston uusi ikoni, ilmeeltään entistäkin modernimpi monitoimiauto, jonka GT Line -versio yllättää tyylin ja aistikkuuden yhdistyessä upeaksi kokonaisuudeksi.

VALMIINA TOIMINTAAN

/image/17/6/peugeot-rifter-1802styp028.392176.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT® KUTSUU AJAMAAN

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamo varmistaa jouhean ja intuitiivisen ajonautinnon kompaktin ohjauspyöränsä, korkealle sijoitetun heijastusnäyttönsä ja suurikokoisen 8" kosketusnäyttönsä ansiosta. Kuljettajan ei tarvitse nostaa katsettaan tiestä, hän voi nauttia hyvästä näkyvyydestä sekä Advanced Grip Control -järjestelmän suomasta entistäkin paremmasta ajettavuudesta.

/image/17/7/peugeot-rifter-1802styp056.392177.jpg

MOOTTORIT ENTISTÄKIN MONITOIMISEMPIA

Tutustu huippunautinnolliseen ajoelämykseen. Innovatiivisten moottorien ja uuden 8-portaisen automaattivaihteiston ansiosta uusi Peugeot Rifter erottuu edukseen suorituskyvyltään ja polttoaineen kulutukseltaan.

ÄLYKKÄITÄ RATKAISUJA ELÄMÄÄ HELPOTTAMAAN

ÄLYKKÄÄLLÄ MUUNNELTAVUUDELLA LISÄÄ TILAA JA SÄILYTYSRATKAISUJA

 Peugeot Rifter on monitoimiauto, joka muuntautuu toiveittesi mukaan. Takaikkuna on avattava, tilaa on viidelle tai jopa seitsemälle. Kolme erillistä takaistuinta, jotka ovat myös irrotettavissa Magic Flat -toiminnon ansiosta. Tavaratila suuruudeltaan 775 – 3500 litraa, Zénith®-katto lukuisine säilytystiloineen. Älykkään muunneltavuuden ansiosta uudesta Peugeot Rifteristä eivät tilat lopu kesken, se on nopea kuormata ja tehokas käytettävyydeltään.

/image/17/4/peugeot-rifter-1802styp030.392174.jpg

HELPPOA JA LEVOLLISTA AJETTAVUUTTA

 Ohjaamo on innovatiivinen. 3D-navigointi, Mirror Screen-toiminto, langaton älypuhelimen induktiolataus pitävät huolen siitä, että Peugeot Rifterin yhteydenpitomahdollisuudet ovat laajat. Entistäkin turvallisemman ajonautinnon varmistavat lukuisat viimeisimmän sukupolven ajoavustinjärjestelmät.

KUVAT