Rakenna oma Peugeot 5008 SUV autosi

Rakenna oma Peugeot 5008 SUV autosi

Oletko kiinnostunut Peugeot 5008 SUV:sta? Rakenna oma autosi Peugeot-konfiguraattorin avulla: valitse haluamasi malliversio, moottori, väri sekä varusteet ja kuvittele itsesi tulevan SUV:si ratin taakse! 

Olet valinnut Peugeot 5008 SUV:n. Tämä SUV yhdistää klassisella designillaan vankkuuden eleganssiin. 5008 SUV:n matkustamossa astut sisään teknologian maailmaan, jossa pääset nauttimaan ajoelämyksestä aivan uudella tasolla. Aloita suunnittelusi valitsemalla sinulle sopivin varustetaso: Access, Active, Allure tai GT.

Peugeot tarjoaa uuden sukupolven PureTech bensiinimoottoreita ja BlueHDi dieselmoottoreita, sekä varusteita, jotka takaavat suorituskyvyn ja tehokkuuden. Kun puhutaan ajomukavuudesta, on valittavanasi manuaali- tai automaattivaihteisto sekä laaja valikoima varusteita yhteydenpitoon.

Kun olet valinnut haluamasi varustetason, jatka suunnittelua valitsemalla moottorin, polttoainetyypin ja vaihteiston, jotka parhaiten sopivat juuri Sinun tarpeisiisi. Valitse sitten värisi (onko Perla Neran musta värisi vai ehkä arvokas Emerald crystal?) ja vanteesi. Lopuksi voit personoida autosi sisustan, tutustua vakiovarusteisiin ja valita haluamasi lisävarusteet.