SKIP TO CONTENT

PEUGEOT i-Cockpit®  INNOVATIIVINEN AJOKOKEMUS

PEUGEOT i-Cockpit® Innovatiivinen ohjaamo

Peugeotit tunnetaan hyvästä ajotuntumasta ja hiljaisuudesta. Dynaaminen tunne ohjauspyörän takana on aina vahvistanut kuljettajan tyytyväisyyttä. Viedäkseen ajamisen nautinnon entistä pidemmälle Peugeot on suunnitellut ohjaamon tilat perinpohjin uudelleen. Tämä kehitystyö on johtanut innovatiiviseen ohjaamoon nimeltä  Peugeot i-Cockpit®.

Kokeiltuasi Peugeot i-Cockpit® -ohjaamoa ymmärrät sen edut ja perinteiset ohjaamot alkavat tuntua vanhanaikaisilta. Tervetuloa koeajolle lähimmälle Peugeot -jälleenmyyjälle.

KESKEISET ELEMENTIT

KOMPAKTI OHJAUSPYÖRÄ
Kompakti ohjauspyörä tarjoaa aiempaa ketterämpää käsiteltävyyttä ja parantaa ajamisen tuntumaa tehden siitä intuitiivisen nautinnon. Kun ohjauspyörän otteen ei enää tarvitse olla niin avoin ja leveä, ohjausliikkeet ovat pienemmät ja ketterämmät ja tekevät ajamisesta rennompaa. 
MITTARISTO
Ylös sijoitetun suomenkielisen mittariston kautta kuljettaja saa kaiken oleellisen tiedon näkyville eteensä. Kuljettajan ei tarvitse siirtää katsettaan tiestä ja hän voi täysin keskittyä ajamiseen. Tämä ergonominen asettelu oli mahdollista kompaktin ohjauspyörän ansiosta. Se lisää ajamisen mukavuutta ja parantaa merkittävästi turvallisuutta. 
SUURI MUOKATTAVA KOSKETUSNÄYTTÖ
Suuren suomenkielisen ja muokattavan kosketusnäytön kautta kuljettaja ja etumatkustaja pääsee kontrolloimaan auton tietoja ja valintoja helposti. 

UUDEN SUKUPOLVEN PEUGEOT I-COCKPIT®

Peugeot 3008 ja 5008 kutsuvat tutustumaan uuteen 100 % digitaaliseen maailmaan - Peugeot i-Cockpit®. Se koostuu 10" suuruisesta interaktiivisesta suomenkielisestä kosketusnäytöstäSaatavana vakiona tai lisävarusteena versiosta riippuen   ja personoitavasta suomenkielisestä mittaristosta kompaktin ohjauspyörän yläpuolella, johon on integroitu säätimet ja automaattivaihteiston valintakytkimet . Teräväpiirtoisessa 12,3" personoitavassa mittaristossa, voit muokata näkymät juuri sinulle mieleiseksi.

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamo on myös laadukkaasti viimeistelty. Kestävät, mutta käsintuntuvat laadukkaat pintamateriaalit ja moderni ilme - se on vain koettava. Tulevaisuuden ohjaamo jo nyt, tervetuloa koeajolle.