SKIP TO CONTENT
PEUGEOT JATKOI KASVUAAN 2021 SÄHKÖISTEN MALLIEN KIIDÄTTÄMÄNÄ

Henkilöautojen ensirekisteröinnit kasvoivat viime vuonna 1,5 %  verrattuna vuoteen 2020. Automarkkinan yleisestä vaimeasta kasvusta huolimatta vuosi 2021 oli Peugeotille vahvana jatkuneen kasvun vuosi. Peugeot henkilöautoja ensirekisteröintiin vuonna 2021 yhteensä 3006 kpl, joka on vaikuttavat 13,7 % (* edellistä vuotta enemmän. Peugeot on samalla noussut Stellantis-konsernin suurimmaksi henkilöautomerkiksi Suomessa. Hyötyajoneuvoissa Peugeot on kasvattanut myyntiään edellisvuoteen verrattuna 24%, koko markkinan kasvettua 0,4% vuoden takaisesta.

 

Peugeot-mallisto on kokenut rajun modernisoinnin niin ulkoisesti kuin voimalinjojenkin osalta ja laatuvaikutelma on vaikuttava. ”Läpi haasteellisen pandemia-ajan olemme onnistuneet kasvattamaan Peugeotin myyntiä ja markkinaosuuttamme. 

 

Sähkö- ja lataushybridien monipuolinen tarjonta on selkeästi edesauttanut merkin kasvua, vaikka tutkimusten mukaan eräs Peugeotin merkittävimmistä haluttavuustekijöistä on design”, merkin maahantuontiyhtiö Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle kertoo. ”Täysin uusi Peugeot 308 lataushybrideineen tuo seuraavan merkittävän loikan Peugeotin myyntikäyrissä. Autot ovat nyt jo lähipäivinä jälleenmyyntiliikkeissä.”

 

Myös hyötyajoneuvoissa sähköistymisellä on ollut vaikutuksensa Peugeotin vahvaan vuoteen. ”Täyssähköinen Peugeot e-Expert on kokonaiskustannuksiltaan erittäin kilpailukykyinen vastaaviin dieselmalleihin nähden. Täyssähköiset e-Expert, vasta maahan saapunut pienemmän kokoluokan e-Partner sekä henkilökuljetukseen suunnatut e-Traveller ja e-Rifter ovat kaikki vahvoja työkaluja tuotantokäyttöön.”, Vuolle toteaa.