Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

TEKNOLOGIA

/image/32/9/header.90329.jpg

TEKNOLOGIA

PEUGEOTin innovaatiot on suunniteltu ennenkaikkea herättämään tunteita. Uusi teknologiamme tarjoaa sinulle poikkeuksellisen ja unohtumattoman ajonautinnon.

INNOVAATIOT JA TEKNOLOGIAT

PEUGEOT i-Cockpit

Peugeot i-cockpit

PEUGEOT i-Cockpit on rakenteeltaan innovatiivinen kuljettajanpaikka, mikä tekee ajoelämyksestä täysin uudenlaisen. Kuljettajanpaikka täyttää korkeimmatkin tekniset vaatimukset: kuljettajanpaikalta on intuitiivinen pääsy kaikkiin säätimiin.

Pienen ohjauspyörän ansiosta ajaminen on ketterää ja reaktiivista sekä ajettavuus erinomaista. Tavallista korkeammalle sijoitetun mittariston ansiosta luet kaikki tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee nostaa katsetta tiestä. Uusi keskikonsoli ja 9,7 tuuman kosketusnäyttö tekevät ympäristöstä puhdaslinjaisen.

Kuljettajanpaikka on saanut innoituksensa lentäjän työskentely-ympäristöstä. Tämä heti tunnistettava tyyli on ansioitunut saamalla 29:nnen Festival Automobile Internationalin myöntämän Vuoden 2013 kaunein sisätila -palkinnon.

OPTIMOITU POLTTOAINEEN KULUTUS

/image/33/1/rubrique_960x460_consommations.90331.jpg

PureTech
PEUGEOTin uudet 3-sylinteriset PureTech-moottorimallit ovat taloudellisuuden ja huipputekniikan ilmentymä. Näiden kompaktien ja kevyiden bensiinimoottoreiden hyötysuhdetta on parannettu entisestään niiden painoa ja kokoa pienentämällä. Niiden korkea suorituskyky perustuu palotapahtuman optimointiin ja entistäkin pienempään kitkaan.


BlueHDi
Markkinoiden tehokkaimman päästöjen alennusjärjestelmän luonut PEUGEOT vahvistaa johtoasemansa ympäristöasioiden huomioon ottamisessa. PEUGEOTIN Euro 6 -dieselmoottoreiden nimi on BlueHDI. Näissä moottoreissa yhdistyvät ihanteellisella tavalla esimerkillinen suorituskyky ja alhaiset päästöt. Selektiivisen katalyyttisen pelkistyksen (SCR = Selective Catalytic Reduction) ja lisäaineen ruiskutuksen hiukkassuodattimeen yhdistävä BlueHDi-tekniikka alentaa typpioksidipäästöjä peräti yli 90 %, se optimoi CO2-päästön arvoon 82 g/km ja alentaa polttoaineenkulutusta. Lisäksi hiukkaspäästöt vähenevät 99,9 %.

HYbrid4
HYbrid4-teknologian ansiosta voimme tarjota ensimmäisen dieseltäyshybridimoottorin, joka mahdollistaa ajoasetuksen valitsemisen tienpinnan mukaan.

Erittäin helppokäyttöinen säätöpyörä sijaitsee keskikonsolissa. Siitä voit valita 4 eri ajoasetuksen väliltä: Auto (perinteinen ajoasetus, jossa vaihdellaan sähkön ja dieselin välillä), Sport (dynaamista suorituskykyä varten), Sähkö (hiljainen ja päästötön ajoasetus kaupunkiajoon) ja Neliveto (parantaa pitoa erilaisilla ajopinnoilla.

TEHOKKAAT MOOTTORIT

/image/33/2/rubrique_960x460_motorisations.90332.jpg

Nauti todellisesta urheiluluonteesta GT- ja GTi-mallisarjojen kanssa. Peugeot on yhteistyössä PEUGEOT SPORT -joukkueiden kanssa luonut kokonaisvaltaisen valikoiman intensiivisiä malleja ja konsepteja, joissa suorituskyky yhdistyy aisteja hivelevään designiin. GTi- ja GT-malleja parhaiten kuvaavat kolme käsitettä ovat: voimakas ja tehokas moottori (205 hv bensiinimallissa ja 180 hv dieselmallissa), madalletun alustan ansiosta aivan erityislaatuiset ajo-ominaisuudet sekä Driver Sport Pack. Kaikki nämä, jotta sinä voit nautit ensiluokkaisesta ja upeasta ajoelämyksestä.