Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

ERGONOMISTA AJETTAVUUTTA - PEUGEOT i-COCKPIT®

PEUGEOT i-Cockpit®

Innovatiivinen ohjaamokonsepti

PEUGEOTilla ajaminen on aina ollut merkkiin sitova kokemus. Alusta ja ajotuntuma ovat PEUGEOTin kiistattomia vahvuuksia. Dynaaminen tunne ohjauspyörän takana on aina vahvistanut kuljettajan tyytyväisyyttä. Viedäkseen ajamisen nautinnon entistä pidemmälle PEUGEOT on suunnitellut ohjaamon tilat perinpohjin uudelleen. Tämä kehitystyö on johtanut innovatiiviseen ohjaamoon nimeltä  PEUGEOT i-Cockpit®.

Se koostuu seuraavista elementeistä:

/image/90/8/peugeot-5008-2016-197-fr.198908.jpg

Kompakti ohjauspyörä

Kompakti ohjauspyörä tarjoaa aiempaa ketterämpää käsiteltävyyttä ja parantaa ajamisen tuntumaa tehden siitä intuitiivisen nautinnon. Kun ohjauspyörän otteen ei enää tarvitse olla niin avoin ja leveä, ohjausliikkeet ovat pienemmät ja ketterämmät ja tekevät ajamisesta rennompaa.

/image/90/6/peugeot-5008-testdrive-1302tc064-v2.198906.jpg

Heijastusnäyttö

Heijastusnäytön avulla kuljettaja saa kaiken oleellisen tiedon näkyville eteensä. Kuljettajan ei tarvitse siirtää katsettaan tiestä ja hän voi täysin keskittyä ajamiseen. Tämä ergonominen asettelu oli mahdollista kompaktin ohjauspyörän ansiosta. Se lisää ajamisen mukavuutta ja vähentää väsymistä.

/image/90/7/peugeot-3008-2016-229-fr.198907.jpg

Suuri kosketusnäyttö

Suuren kosketusnäytön kautta kuljettaja pääsee kontrolloimaan auton tietoja ja valintojaan (mm. radio, ilmastointi jne).

Kiistaton kaupallinen menestys

/image/90/5/peugeot-308-2013-125-fr.198905.jpg

Vuodesta 2012 alkaen miljoonat asiakkaat ovat nauttineet PEUGEOT i-Cockpit® -konseptista merkin 3:ssa eniten myydyssä mallissa:

  • PEUGEOT 208
  • PEUGEOT 2008 SUV
  • PEUGEOT 308

Kaikki asiakastutkimukset niin Euroopassa kuin Kiinassa totesivat, että ajaminen PEUGEOT i-Cockpit® -autolla on palkitseva kokemus. Konseptista on tullut tärkein määrittävä tekijä Peugeotin viimeisimmistä innovaatioista.

Uuden sukupolven high-tech PEUGEOT i-Cockpit®

PEUGEOT 3008 ja 5008 SUV't kutsuvat tutustumaan uuteen 100 % digitaaliseen maailmaan - PEUGEOT i-Cockpit®. Se koostuu 8" suuruisesta interaktiivisesta kosketusnäytöstäi ja personoitavasta heijastusnäytöstä kompaktin ohjauspyörän yläpuolella, johon on integroitu säätimet ja sähköistetyn automaattivaihteiston valintakytkimeti.

Teräväpiirtoisessa, 12,3" suuruisessa personoitavassa high-tech heijastusnäytössä, jonka asetukset  voi valita oman mielensä mukaisiksi, kuljettaja näkee silmienä edessä kaiken ajon kannalta tärkeän informaation.

Uusi PEUGEOT i-Cockpit® tarjoaa kaikin tavoin enemmän.  Enemmän laatua toiminnoissaan, enemmän teknologiaa designissaan, paremmat liitettävyydet, enemmän tunnetta joka vie elämyksen ja personointimahdollisuudet entistä pidemmälle: se näyttää mallia tulevaisuuden ohjaamoille, ja sen mitä Peugeot tarjoaa jo tänään ja tulevaisuudessa.