SKIP TO CONTENT
SÄHKÖINEN LIIKKUMINEN

SÄHKÖINEN LIIKKUMINEN

 

 

Vapaus valita

Laajan sähköisen mallistomme ansiosta, 100% sähköinen tai lataushybridi, voit valita juuri sinulle sopivan Peugeotin valitsemallasi voimalinjalla: sähkö, bensiini tai diesel. Ilman kompromissia.

 

Ilman kompromissia? 

Kyllä. Peugeotin sähköisen malliston matkustamo ja tavaratila ovat identtiset polttomoottorisen version kanssa, sinun ei siis tarvitse tinkiä tiloista valitessasi sähköisen mallimme.

 

Peugeot tarjoaa laajan sähköisen malliston, josta löytyy juuri sinulle mieleinen vaihtoehto: 

  • kaupunkiautosta SUV malliin
  • tila-auto jopa 9 hengelle
  • hyötyajoneuvo

 

Tämä me kutsumme vapaudeksi valita.

Sähköauton hyödyt

Sähköautojen viihtyisän ajokokemuksen voi tiivistää viiteen etuun
Lähes äänetön liikkuminen
Ei vaihteenvaihtoja
Ei värinöitä
0 grammaa 
CO₂ -päästöjä
Ei polttoaineen tai
pakokaasujen käryjä

UUDENLAINEN AJONAUTINTO

Sähköiset mallit lisäävät ajonautintoa ja tarjoavat uudenlaisen ajokokemuksen. Värinätön ja välitön kiihtyvyys heti valmiina olevan sähkömoottorin ansiosta.

Kaupunkiympäristössä sähköiset mallit vähentävät päästöjen lisäksi myös melusaastetta sähkömoottorin hiljaisuuden ansiosta.

 

PEUGEOT SPORT ENGINEERED tarjoaa suorituskykyisiä, mutta taloudellisia sähköisiä urheilumalleja. 

 

Lataushybridi nelivedolla ja kolmella moottorilla? Tehokkain sarjavalmisteinen Peugeot ikinä ja vieläpä näyttävästi muotoiltu?

Kyllä. Tutustu PEUGEOT SPORT ENGINEERED malleihimme tarkemmin.

 

Näyttävää muotoilua, arjen käytännöllisyyttä ja uusinta lataushybridi-teknologiaa. Peugeot 3008 lataushybridi on saatavilla 225 hv etuvetoisena ja 300 hv nelivetoisena versiona.

Katse, kädet, keho. Ainutlaatuisessa Peugeot i-Cockpit® -ohjaamossa on laadukkaiden materiaalien lisäksi huomioitu sekä kuljettajan turvallisuus että viihtyvyys:

 

  • kompaktin ohjauspyörän ja ylös sijoitetun mittariston ansiosta näet ajamisen kannalta tärkeät tiedot siirtämättä katsettasi tiestä
  • kuljettajalle optimaalisesti sijoitettu kosketusnäyttö suomenkielellä
  • pikanäppäimet, joilla varmistat ettet turhaan siirrä katsettasi tiestä yleisimpiä toimintoja käyttäessäsi

 

Sähköisissä malleissamme Peugeot i-Cockpit® sisältää normaalien mittaristonäkymien lisäksi erityiset energian näkymät (sähköllä kuljettava matka, akun varaustaso ja energiamittari. Lisäksi kosketusnäytöllä näet aina reaaliaikaiset sähkön ja lataushybridien kanssa myös polttoaineen kulutukset optimoidaksesi parhaan energiatalouden.

HUOLETTOMUUS

Varmistaaksemme, että siirtyminen sähköautoon on sinulle mahdollisimman vaivatonta, tarjoamme sinulle useita ratkaisuja sähköautoilun tueksi.
KOTILATAUS
Peugeot jälleenmyyjillä on tarjota sinulle avaimet käteen -ratkaisu kotilatauksen järjestämiseksi omakotitaloon. Taloyhtiöiden osalta Peugeot -jälleenmyyjien kumppaniverkosto on apunasi löytämään toimivin ratkaisu taloyhtiönne tarpeisiin. 
MOBIILIPALVELUT
Maksuttoman ja suomenkielisen MyPeugeot -puhelinsovelluksen avulla voit hallinoida muunmuassa sähköautosi latausta ja esilämmittää tai -viilentää autosi matkustamon valmiiksi ennen matkaa.  
HUOLETONTA SÄHKÖAUTOILUA

Peugeot henkilöautojen takuu on 3 vuotta tai 100 000 km. Peugeot sähkömalliston ajoakustolla on lisäksi 8 vuoden tai 160 000 km:n takuu 70 %:lle sen latauskapasiteetista.  

 

Peugeot jälleenmyyjillä on tarjota valmiit ratkaisut niin huolenpitosopimukseen kuin jatkotakuun osalta.

 

Huomioimme ympäristömme

Päästöt

Auton elinkaaren ajalta:

 

Tutkimusten mukaan sähköauto tuottaa 50% vähemmän CO2 -päästöjä elinkaarensa aikana keskiverto polttomoottoriautoon verrattuna.

 

100% täyssähköiset autot eivät tuota CO2 tai muita päästöjä ajon aikana.

 

Sähköauton elinkaaren aikaiset päästöt koostuvat vain lataussähkön tuottamisesta ja auton valmistuksen aikaisista teollisista päästöistä.

Sähköauton ja akkujen valmistus

Sähköajoneuvon akun koostumus:

  • Litiumioniakku ei sisällä harvinaisia maametalleja.
  • Teräs, alumiini ja muovi ovat 3 pääkomponenttia.

 

PEUGEOT edellyttää alihankkijoiltaan:

  • varmistuksen, että nämä materiaalit toimitetaan vastuullisesti
  • käytettyjen materiaalien ja niiden lähteiden yksityiskohtaisen koostumuksen