Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
/image/47/1/peugeot-gama-suv-pagina.807471.jpg
/image/46/8/peugeot-gama-suv.807468.jpg

PEUGEOT SUV-MALLISTO

Monipuolisesta SUV-mallistosta löydät juuri  mielesi mukaisen ja tarpeisiisi sopivan katumaasturin. SUV-mallimme tarjoavat ajoelämyksen vailla vertaa - nämä mallit sinun on koettava itse! 

HIENOSTUNUT MUOTOILU JA URHEILULLINEN ULKONÄKÖ

SUV-malleissa yhdistyy vankkuus tyylikkyyteen, Peugeotille tuttuun tapaan. Muotoilussa erottuu korotettu maavara, vaakasuora konepelti, pystysuuntainen etusäleikkö ja vahvistetut pyöränaukot.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Tehokasta tehokkuutta ja teknologiaa tarjoavat SUV-malliemme PureTech-bensiinimoottorit ja BlueHDi-dieselmoottorit ovat CO2-päästöiltään alhaisia. EMP2-perusrakenteelle pohjautuvat SUV:t, Peugeot 3008 ja 5008, ovat  suorituskyvyltään tehokkaita  ja polttoaineen kulutukseltaan alhaisia. Manuaalivaihteisto BVM6  sekä moderni automaattivaihteisto EAT8 (Efficient Automatic Transmission 8) yhdistävät ajonautinnon tehokkuuteen. 

MUKAVUUTTA JA MUUNNELTAVUUTTA

Peugeotin SUV-mallistossa kiinnittyy huomio tilavaan ja avaraan matkustamoon, joka tarjoaa erinomaisen matkustusmukavuuden sekä suuren määrään säilytystiloja. Tilaa on 5-7i hengelle. Avara matkustamo yhdistyy suurikokoiseen tavaratilaan. Takaistuimet ovat taitettavissa ja muunneltavuus näin optimaalinen kaikenlaisilla matkoilla ja erilaisten aktiviteettien yhteydessä.

DYNAAMISUUTTA JA ERGONOMIAA

Kaikki SUV-mallimme ovat tunnettuja dynaamisista ominaisuuksistaan. Niissä yhdistyvät monenlaiset teknologiat varmistaen esimerkillisen ajomukavuuden. Korotettu ajoasento tarjoaa paremman näkyvyyden lisäksi myös paremman ajonautinnon. Peugeot i-Cockpit® -ohjaamo käsittää korkealle sijoitetun mittariston ja kosketusnäytön, jotka yhdessä varmistavat innovatiivisen ajettavuuden ja erinomaisen käsiteltävyyden. Ajoavustinjärjestelmät vahvistavat ajokokemusta ja matkustajien turvallisuutta.  

Uusi Peugeot 2008 SUV

UUSI PEUGEOT 2008 SUV

PEUGEOT SUV-mallisto on täydentynyt uudella huippumodernilla PEUGEOT 2008 SUV -mallilla, joka tarjoaa uudenlaisen ajoelämyksen. Se on varustettu ainutlaatuisella PEUGEOT  i-Cockpit® 3D -ohjaamolla ja uusimmilla ajoavustimilla. Uusi PEUGEOT 2008 SUV antaa vapauden valita kolmen tehokkaan voimalinjan väliltä: täyssähkö, bensiini tai diesel.

/image/97/9/3008-mobile.751979.jpg

PEUGEOT 3008 SUV

Markkinoille tulonsa jälkeen PEUGEOT 3008 SUV on voittanut yli 67 kansainvälistä palkintoa, mukaan lukien arvostetun Vuoden Auto Euroopassa -palkinnon.

3008 SUV on puhuttanut tuomaristoja laadullaan, tyylikkyydellään, ominaisuuksillaan ja ainutlaatuisella PEUGEOT i-Cockpit® -sisäilmeellään.

PEUGEOT 3008 SUV sai 5 tähteä 2016 Euro NCAP testissä, parhain mahdollisin pistein.

/image/38/4/peugeot-5008-2009rc-008.715384.jpg

PEUGEOT 5008 SUV

Uuden Peugeot 5008 SUV:n modernit linjat tekevät vaikutuksen jo ensisilmäyksellä. Tähän 5-7-paikkaiseen SUV:hen on yhdistetty erittäin onnistuneesti ison auton tyylikkyys ja erinomaiset ajo-ominaisuudet. Eipä ihme, että Tuulilasi valitsi Peugeot 5008 SUV:n Vuoden Valinnaksi 2017 Perheauto-kategoriassa.