SKIP TO CONTENT
ILMASTOINTIHUOLTO

ILMASTOINTIHUOLTO

ILMASTOINTIHUOLTO

 

Hintaan sisältyy:

  • Ilmastoinnin kylmäaine
  • Asennustyö
  • Järjestelmän testaus
  • Peugeot-asiantuntijan silmämääräinen tarkastus

 

Voit myös valita ilmastoinnin arviointipalvelun, joka sisältää koko ilmastointijärjestelmän tarkastuksen.

 

PEUGEOT NEUVOO
Mikäli et käytä ilmastoinnin automaattista tilaa. Suosittelemme kaikkina vuodenaikoina ilmastoinnin kytkemistä päälle vähintään 10 minuutiksi 15 päivän välein, jotta sen käyttöikä pidentyy.
SUODATUKSEN ERI TASOT
Peugeot -raitisilmasuodattimia Keskustele Peugeot-asiantuntijasi kanssa sinun autoon saatavilla olevista suodattimista. on kolmea luokkaa, jotka tarjoavat eritasoisen suojan epäpuhtauksia vastaan: ohjaamon hiukkassuodattimet, ohjaamon hiilisuodattimet ja ohjaamon anti-allergeenisuodattimet.

 

PEUGEOT NEUVOO

Jos haluat torjua bakteereita (jotka aiheuttavat allergioita), mikrobeja ja hajuhaittoja, hyödyt, jos Peugeot -asiantuntijasi vaihtaa matkustamon suodattimen osana ilmastointijärjestelmäsi huoltoa, sillä tämä suodatin puhdistaa sisätiloihin tulevan ilman.

 
PEUGEOT ILMASTOINTILAITTEEN TURVALLISUUS JA LUOTETTAVUUS
Peugeot -varaosat täyttävät ajoneuvosi ilmastointijärjestelmän tarkat vaatimukset ja tarjoavat optimaalisen suorituskyvyn.
PEUGEOT JA YMPÄRISTÖ
Vastuullisena valmistajana Peugeot on aktiivisesti mukana haitallisten aineiden hävittämisessä.Saadaksesi lisätietoja vieraile osoitteessa www.groupe-psa.com