SKIP TO CONTENT
ÖLJYNVAIHTO

ÖLJYNVAIHTOHUOLTO

Peugeot öljynvaihtohuolto

ÖLJYNVAIHTOHUOLTO

 

Öljynvaihtohuolto sisältää:

  • Valmistajan suosituksen mukaisen moottoriöljyn
  • Öljynsuodattimen vaihdon
  • Asennustyön
  • Raportin tehdystä työstä

 

ÖLJY

On tärkeää säilyttää moottoriöljyn oikea taso. Sen tulee olla mittatikun min. ja max. merkintöjen välillä. Peugeot suosittelee öljytason tarkistamista 5 000 kilometrin välein sekä aina ennen pitkiä matkoja.
 

Peugeot edellyttää moottoriöljyn ja suodattimen vaihtamista vähintään huolto-ohjelman mukaisesti. Moottorin pitäminen voideltuna ja siten hyvässä kunnossa pidentää sen käyttöikää ja ylläpitää suorituskykyä.

ÖLJYNSUODATIN

  • Pitää öljyn mahdollisimman puhtaana.
  • Kerää pölyn, palamisjäännökset ja hankaavat hiukkaset, joita syntyy moottorin osien normaalista kulumisesta.
  • Auttaa pitämään öljyn viileänä.

 

Peugeot edellyttää öljynsuodattimen vaihtamista jokaisen öljynvaihdon yhteydessä varmistaakseen moottorisi pitkän käyttöiän.

MITÄ ÖLJYÄ SINUN TULISI KÄYTTÄÄ?

Käytä aina valmistajan suosittelemaa moottoriöljyä varmistaaksesi autosi moottorin optimaalisen suorituskyvyn ja täyttääksesi Peugeotin kehittämän uuden tekniikan vaatimukset. Autosi huoltokirja kertoo sinulle tarkalleen, mitä öljyä autossasi voi käyttää. Tämän suosituksen noudattaminen pidentää autosi käyttöikää. Valmistajan suosituksesta poikkeaminen moottoriöljyn laadun osalta voi aiheuttaa takuun raukeamiseen ja mahdolliseen moottorivaurioon.

PEUGEOT JA YMPÄRISTÖ

Vastuullisena valmistajana Peugeot on aktiivisesti mukana haitallisten aineiden hävittämisessä.

Peugeot ja sen verkosto ovat sitoutuneet olemaan ympäristötietoisia autojen elinkaaren jokaisessa vaiheessa.

PEUGEOT PALVELUT

PEUGEOT ORIGINAL PALVELUT

Alkuperäistä laatua, mielenrauha vakiona


All inclusive -palvelut, jotka kattavat asiantuntijoidemme tekemät tarkastukset, työn ja alkuperäiset osat. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat identtisiä uusissa autoissa käytettävien osien kanssa. Ne sopivat parhaiten autoosi ja takaavat maksimaalisen turvallisuuden. Tämän alkuperäisen laadun ansiosta autosi säilyttää huippusuorituskykynsä useiden vuosien ajan ja tarjoaa ajonautinnon täydellä mielenrauhalla.

 
KATSO LISÄÄ
PEUGEOT ESSENTIAL PALVELUT

Yhdistelmä laatua, hintaa ja suorituskykyä 


All-inclusive-palvelut, jotka kattavat työn ja Eurorepar-osat, eksklusiivisen valikoiman usean merkin osia, jotka on sovitettu erityisesti yli kolme vuotta vanhoille autoille ja jopa 25 % halvempia kuin alkuperäiset osat. Tämä tarkoittaa, että minimoit kustannukset.

 
KATSO LISÄÄ