SKIP TO CONTENT
RENGASPALVELUT

RENGASPALVELUT

RENGASPALVELUT

 

Kattavat rengaspalvelut ilman yllätyksiä. Ammattitaidolla ja Peugeot -merkkiliikkeen asiantuntemuksella.

 

  • Renkaiden asennus ja pyörien tasapainotus
  • Venttiilien vaihto
  • Peugeot-asiantuntijoiden silmämääräiset tarkastukset

 

 

 

 

PEUGEOT NEUVOO

  • Tarkista rengaspaineet kerran kuukaudessa ja ennen kaikkia pitkiä matkoja. Se on parasta tehdä renkaiden ollessa kylmiä. Alhainen rengaspaine lyhentää renkaiden käyttöikää, lisää polttoaineen kulutusta ja huonontaa auton ajettavuutta.
  • Auton valmistajan suosittelemat rengaspaineet näkyy kuljettajan puolen oviaukossa.
  • Tarkista säännöllisesti renkaiden kuluminen kulumisen ilmaisimesta.
  • Renkaat, joissa on pullistumia, halkeamia, viiltoja, vieraita esineitä tai epäsäännöllistä kulumista täytyy tarkastuttaa valtuutetussa Peugeot-huoltoliikkeessä.
  • Renkaiden kunto tulee tarkastaa kaikesta huolimatta viiden vuoden välein niiden ajokilometrimäärän ja kulutuspinnan syvyyden perusteella. Tarkista myös varapyörä. Turvallisuutesi riippuu siitä. Auton katsastuksessa renkaiden ja vanteiden kunto tarkistetaan erityisen tarkasti.
  • Nelivetoisissa autoissa on suositeltavaa vaihtaa kaikki neljä rengasta samanaikaisesti
  • Peugeot-ammattilaisen suorittama renkaiden silmämääräinen tarkastus voi auttaa havaitsemaan myös muiden turvaelementtien kulumisen: jousitus, pyörien suuntaus jne. Anna Peugeot-asiantuntijan tarkastaa renkaasi.

RENKAIDEN VALITSEMINEN

Renkaiden koon, nopeusluokituksen ja kuormituksen määrittelee valmistaja. Ne ovat osa Peugeot-autosi turvallisuutta, käyttäytymistä ja suorituskykyä.

 

Älä valitse rengasta, jonka nopeus- tai kuormitusindeksi on pienempi kuin valmistajan hyväksymät. Tämä on vaarallista ja lailla kiellettyä.

RENGASMERKINNÄT

KANTAVUUSLUOKKA

Suurin massa joka on renkaalle sallittu huippunopeudessa (merkitty nopeusluokkana)

 

NOPEUSLUOKKA

Suurin nopeus renkaan kantavuudelle.

 

KULUMISTUNNISTIN

Kulumistunnistin löytyy renkaan pinnalta.

RENKAIDEN LUOTETTAVUUS JA TURVALLISUUS
Valitsemme renkaamme kansainvälisiltä valmistajilta, joiden asiantuntemus on vakiintunut. Nämä renkaat on testattu tarkasti luotettavuuden ja sopivuuden suhteen tarjoten merkittävää turvallisuutta Peugeot-autollesi. Pyydä Peugeot-asiantuntijalta neuvoja parhaasta rengasvaihtoehdosta autollesi. 
PEUGEOT JA YMPÄRISTÖ
Vastuullisena valmistajana Pegueot on aktiivisesti mukana haitallisten aineiden hävittämisessä. Autojemme suunnittelussa käytettyjen osien kierrätykseen Peugeot ja sen verkosto ovat sitoutuneet olemaan ympäristötietoisia ajoneuvojen elinkaaren jokaisessa vaiheessa. 
*Lisätietoja saat vierailemalla sivustolla www.groupe-psa.com