SKIP TO CONTENT
Varapyörä

VARAPYÖRÄPALVELU

VARAPYÖRÄPALVELU

Voit tilata uuden autosi mukana varapyörän paikka-ainepakkauksen sijaan. Varapyörä voi hieman säilytystilaa, mutta voi olla tarpeellinen varuste erityisesti mikäli liikut paljon syrjäisillä seuduilla.

 

 VARAPYÖRÄPALVELU SISÄLTÄÄ:

 

  • Varapyörä
  • Työkalusarja pyörän vaihtamiseen puhkeamisen sattuessa
  • Kiinnitystuki tiettyihin ajoneuvoihin*
 
*Traveller ja Rifter vaativat kotelon varapyörän pitämiseksi
  • Jotta autosi voidaan varustaa varapyörällä, siinä täytyy olla tehdasasenteinen valmius, joka mahdollistaa vararenkaan optimaalisen sijoituksen. Joissakin autoissa Ajoneuvot, joita tämä koskettaa: 208, 308, 2008, 508, 5008  tämä on lisävaruste, joka sinun on valittava autoa tilatessasi, jotta voit asentaa varapyörän.
  • Jos et ole valinnut lisävarustetta, renkaanpaikkaussarja on aina valmiina auttamaan sinua. Voit myös luottaa siihen, että Peugeot -tiepalvelu auttaa sinua. 
  • Sähkö- ja hybridiajoneuvoihin ei voi asentaa varapyörää akuston fyysisen koon vuoksi. Puhkeamisenestosarja ja Peugeot -tiepalvelu ovat turvanasi
PEUGEOT NEUVOO
MIKSI TILAA SÄÄSTÄVÄ VARARENGAS NORMAALIN VARARENKAAN SIJASTA?

Tavallista pyörää kapeampi vararengas mahdollistaa maksimaalisen tavaratilan tilankäytön ja myös vähentää CO2-päästöjä. Sitä on myös helpompi käsitellä asennnuksen aikana.

 

Sinun tulee huomioida että kapeampi vararengas on suunniteltu 80 km/h enimmäisnopeuteen.

PEUGEOT PALVELUT
PEUGEOT ORIGINAL PALVELUT

Alkuperäinen laatu, mielenrauha vakiona

 

All inclusive -palvelut, jotka kattavat asiantuntijoidemme tekemät tarkastukset, työn ja alkuperäiset osat. Kaikki huoltotöissä käytetyt osat ovat identtisiä uusiin autoihin asennettujen osien kanssa. Ne sopivat parhaiten autoosi ja takaavat maksimaalisen turvallisuuden. Tämän alkuperäisen laadun ansiosta autosi säilyttää huippusuorituskykynsä useiden vuosien ajan ja tarjoaa ajonautinnon täydellä mielenrauhalla.

 
KATSO LISÄÄ
PEUGEOT ESSENTIAL-PALVELUT

Yhdistelmä laatua, hintaa ja suorituskykyä
 

All-inclusive-palvelut, jotka kattavat työn ja Eurorepar-osat, eksklusiivisen valikoiman useimpien merkkien osia, jotka on tarkoitettu erityisesti yli kolme vuotta vanhoille autoille ja ovat jopa 25 % halvempia kuin alkuperäiset osat. Tämä tarkoittaa, että minimoit kustannukset.

 
KATSO LISÄÄ