SKIP TO CONTENT
PEUGEOT HUOLTO

PEUGEOT HUOLTO

Tee oikea valinta autosi huollossa

Peugeot huollossa autostasi huolehtiminen on meille tärkeintä, jotta voit nauttia autoilustasi täysin huoletta.

Valtuutettu Peugeot-huoltoverkosto on autosi todellinen asiantuntija jatkuvan koulutuksen sekä valmistajan erikoistyökalujen ja -järjestelmien ansiosta.

Huoltopalvelumme ovat vahvasti nykyajassa. Huoltokirjamme on sähköisessä muodossa, kuten myös omistajan käsikirjakin. Lisäksi voit varata huollon kätevästi verkkopalvelusta ja saada huollon yhteydessä huoltomekaanikolta videoesittelyn mahdollisista lisätarpeista huollon yhteydessä.

ONLINE HUOLLON AJANVARAUS

VARAA HUOLTOAIKASI KÄTEVÄSTI VERKOSTA

Voit varata huoltoaikasi joko verkkosivuilta tai olemalla yhteydessä lähimpään valtuutettuu Peugeot -huoltoon.

 

Saatavilla Suomessa syyskuusta 2023.

SIJAISAUTO HUOLLON AJAKSI

Valtuutetuilla Peugeot -huoltoliikkeillä on aina tarjolla sijaisautopalveluita huoltosi ajaksi. Kysy lisää lähimmästä valtuutetusta Peugeot -huollosta.

VIDEOCHECK

TIEDÄT KAIKEN AUTOSI HUOLLOSTA

Huollon yhteydessä valtuutettu Peugeot -asiantuntijamme tarkistaa autosi ennen töiden aloittamista. Mikäli tarkastuksessa ilmenee jotain, mikä vaatii sovitun huoltotoimenpiteen lisäksi muita töitä, saat lisätöiden tarpeista selkeän videon, jonka avulla sinun on helppo valita mitä huoltotoimenpiteitä haluat autollesi suoritettavan.

PEUGEOT ASSISTANCE-TIEPALVELU

VOIT LUOTTAA MEIHIN

Hyödynnä Peugeot Assistance-tiepalvelua, jos autosi on rikkoontunut (vika tai onnettomuus). Sinusta huolehditaan vikatilanteissa. Jos autosi hinataan, voit jatkaa matkaasi esimerkiksi taksilla – tarvittaessa aina kotiovellesi asti. Peugeot Assistance-tiepalvelu kattaa Suomessa uutena ensi kertaa rekisteröidyt, Auto-Bon Oy:n maahantuomat Peugeot-autot. Palveluun on oikeutettu Peugeot-auton kuljettaja, jonka auto on takuunalainen tai alle kolmen vuoden ikäinen / alle 100 000 kilometriä ajettu, sekä samassa autossa olevat matkustajat.

SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA

AUTOSI SÄHKÖINEN HUOLTOKIRJA

Autosi sähköinen huoltokirja on mukanasi kaikkialla. Sähköisestä huoltokirjasta löydät jokaisen autollesi suoritetun huoltotyön historian ja tiedot.