SKIP TO CONTENT
PALVELUSOPIMUKSET

LAAJENNETTU LISÄTAKUU JA HUOLENPITOSOPIMUS

PEUGEOT LISÄTURVAT

PEUGEOT LAAJENNETTU LISÄTAKUU

Laajennetun lisätakuun voi ostaa ajoneuvolle 12 kk kuluessa ajoneuvon ensimmäisestä käyttöönotosta. Laajennettu lisätakuu pidentää ajoneuvon takuun 5 vuotta / 200 000 km kestoiseksi. Laajennetun lisätakuun voit hankkia valtuutetuilta Peugeot -jälleenmyyjiltä. Laajennettua lisätakuusopimusta ei myönnetä taksi-, ambulanssi-, ruumisauto-, autokoulu- autonvuokraus- tai kilpailukäyttöön eikä henkilöiden kuljetukseen maksua vastaan tarkoitetuille autoille.

Peugeot laajennettu lisätakuu alkaen 490 €

 

 

PEUGEOT HUOLENPITOSOPIMUS

Peugeot huolenpitosopimus joustaa tarpeiden mukaan. Sopimus on kätevintä tehdä uuden henkilöauton tai hyötyajoneuvon oston yhteydessä, mutta sen voi solmia viimeistään 1 vuoden kuluessa auton käyttöönottopäivästä. Peugeot huolenpitosopimuksen voit tehdä valtuutetun Peugeot -jälleenmyyjän luona. Voit myös huollattaa autosi missä tahansa valtuutetussa Peugeot -merkkihuollossa.

Peugeot huolenpitosopimus on joustava, sillä ajokilometrejä ja sopimusaikaa voidaan muuttaa kesken sopimuskauden. Sopimusta voi jatkaa auton 6 vuoden ikään asti. Sopimuksen voi tehdä ensin enintään 3 vuodeksi. Sen jälkeen sitä voidaan jatkaa vähintään 1 vuoden mittaisina sopimuskausina aina 6 vuoteen asti.

 

Tutustu alla olevista linkeistä Huolenpitosopimusten hinnastoihin ja tee sopimus omassa Peugeot -liikkeessäsi.

PEUGEOT HUOLENPITOSOPIMUS KATTAA MÄÄRÄAIKAISHUOLLOT JA KORJAUKSET

 

Huolenpitosopimus voidaan tehdä kaikkiin uusiin Auto-Bon Oy:n maahantuomiin Peugeot -autoihin. Sopimus kattaa kaikki Peugeot -auton huolto-ohjelman mukaiset huollot ja normaalin kulumisen aiheuttamat korjaukset kaikilla valtuutetuilla Peugeot -huoltoedustajilla.

 

HUOLENPITOSOPIMUKSEN ETUJA:

 

  • kiinteä kuukausimaksu
  • ei yllättäviä korjauskustannuksia
  • huollot ja korjaukset sertifioitujen Peugeot -mekaanikkojen toimesta aidoilla Peugeot -varaosilla
  • Peugeot Tiepalvelu 24/7
  • auton jälleenmyyntiarvon säilyminen mahdollisimman korkeana
  • sopimus helppo solmia autokaupan yhteydessä

 

SOPIMUS SISÄLTÄÄ

 

  • määräaikaishuollot huolto-ohjelman mukaisesti
  • tekniset korjaukset mukaan lukien kuluvien osien korjaukset sopimusehtojen rajoissa
  • polttimot ja pyyhkijänsulat myös huoltojen välillä

 

MUOKKAA PEUGEOT HUOLENPITOSOPIMUSTA MIELEISEKSESI

Voit halutessasi monipuolistaa huolenpitosopimuksen sisältöä lisäpalveluilla. Kuten esimerkiksi rengassäilytys ja sijaisauto määräaikaishuollon ajaksi. Kysy lisäpalveluista tarkemmin Peugeot -jälleenmyyjältä.

 

HUOLLON TIEPALVELU 24/7

Huollon tiepalvelu 24/7 on voimassa veloituksetta kaikkiin uusiin Peugeot autoihin 3 vuotta / 100 000km.

 

Lisäksi huollattamalla autosi aina valtuutetussa Peugeot -merkkihuollossa saat huolto-ohjelman mukaisesti huollettuihin Peugeot-autoihin aina seuraavaan määräaikaishuoltoon asti tiepalvelun veloituksetta auton vuosimallista riippumatta..

 

Huollon tiepalvelu huolehtii sinusta ja autostasi Suomessa. Mikäli autoosi tulee vika, tulemme avuksesi niin nopeasti kuin mahdollista. Turvallisuutesi ja ajomukavuutesi ovat tärkeimpiä tavoitteitamme 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Huollon tiepalvelun tarjoaa Sinulle Peugeot.

 

Tarvitsetko apua? Soita huollon tiepalveluun 0800 143 143