Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Palvelut yrityksille

/image/90/1/peugeot-solutions-financement-2015-01.8901.jpg

PEUGEOT YRITYSMYYNNIN PALVELUT YRITYKSILLE

Peugeot tarjoaa ratkaisuja yrityksille kaikkiin autotarpeisiin. Etsitpä sitten henkilö- tai hyötyajoneuvoa, Peugeot-mallistosta löydät laadukkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon. Palvelemme yritystäsi auton hankinnan, ylläpidon ja auton vaihdon yhteydessä.

RAHOITUS

Teemme yhteistyötä Peugeot-jälleenmyyjien kanssa Suomessa ja tarjoamme erilaisia ​​rahoitus- ja lisäpalveluita, jotka on räätälöity Peugeot-autoihin, olipa kyseessä sitten uusi tai käytetty auto. Haluamme auttaa sinua yrittäjänä toteuttamaan suunnitelmasi, olipa kyse suurista tai pienistä autoista.

Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja tekee yhteistyötä kaikkien suurimpien rahoitus- ja leasingyhtiöiden kanssa. Kunkin asiakasyrityksen tilanne on yksilöllinen eikä yksiselitteistä vastausta tietyn rahoitusmuodon soveltuvuudesta voi antaa perehtymättä kokonaistilanteeseen tarkemmin. Ammattitaitoiset yritysmyyjämme auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen ja räätälöimään sen yrityksesi tarpeiden mukaan. Osamaksu, rahoitusleasing, huoltoleasing ja näihin kytkeytyvät lisäpalvelut kuten huolenpitosopimus soveltuvat kaikki erilaisiin tilanteisiin. Kysy lisää myyjiltämme!

 

HUOLENPITOSOPIMUS

Peugeot-huolenpitosopimukset tarjoavat vapautta ja mielenrauhaa. Peugeot-verkoston korjausten, huollon ja asiantuntemuksen ansiosta voit nauttia autosi ajamisesta pidempään ja pitää kulut mahdollisimman pieninä.

LUE LISÄÄ HUOLENPITOSOPIMUKSESTA >

HALUAISITKO KUULLA LISÄÄ?