Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Palvelut yrityksille

/image/90/1/peugeot-solutions-financement-2015-01.8901.jpg

PEUGEOT YRITYSMYYNNIN PALVELUT YRITYKSILLE


Peugeot tarjoaa ratkaisuja yrityksille kaikkiin autotarpeisiin. Etsitpä sitten henkilö- tai hyötyajoneuvoa, Peugeot-mallistosta löydät laadukkaan ja kustannustehokkaan vaihtoehdon. Palvelemme yritystäsi auton hankinnan, ylläpidon ja auton vaihdon yhteydessä.

hallinnon sopimus

RAHOITUS


Teemme yhteistyötä Peugeot-jälleenmyyjien kanssa Suomessa ja tarjoamme erilaisia ​​rahoitus- ja lisäpalveluita, jotka on räätälöity Peugeot-autoihin, olipa kyseessä sitten uusi tai käytetty auto. Haluamme auttaa sinua yrittäjänä toteuttamaan suunnitelmasi, olipa kyse suurista tai pienistä autoista.


Jälleenmyyjäverkostomme kattaa koko Suomen ja tekee yhteistyötä kaikkien suurimpien rahoitus- ja leasingyhtiöiden kanssa. Kunkin asiakasyrityksen tilanne on yksilöllinen eikä yksiselitteistä vastausta tietyn rahoitusmuodon soveltuvuudesta voi antaa perehtymättä kokonaistilanteeseen tarkemmin. Ammattitaitoiset yritysmyyjämme auttavat valitsemaan yrityksellesi sopivan rahoitustuotteen ja räätälöimään sen yrityksesi tarpeiden mukaan. Osamaksu, rahoitusleasing, huoltoleasing ja näihin kytkeytyvät lisäpalvelut kuten huolenpitosopimus soveltuvat kaikki erilaisiin tilanteisiin. Kysy lisää myyjiltämme!

HUOLENPITOSOPIMUS


Peugeot-huolenpitosopimukset tarjoavat vapautta ja mielenrauhaa. Peugeot-verkoston korjausten, huollon ja asiantuntemuksen ansiosta voit nauttia autosi ajamisesta pidempään ja pitää kulut mahdollisimman pieninä.

 

LUE LISÄÄ HUOLENPITOSOPIMUKSESTA >

PEUGEOT PROLEASING

Peugeot proleasing logo

Proleasing tuo liiketoiminallesi sekä budjetoitavuutta mutta myös muuttuviin tilanteisiin joustoa. Siinä ei ole yllätyksellisiä piilokuluja tai sopimussakkoja muutostilanteiden yllättäessä. Koko paketti budjetoidaan etukäteen koko sopimuskauden ajaksi. Proleasing on rahoitusleasingtuote, johon on kytketty sopimuskaudelle huolenpitosopimus. Kuukausihintaan sisältyy kaikki huolto-ohjelman mukaiset huollot, sopimuskauden aikana tarvittavat pientarvikkeet ja kuluvat osat.  Sopimuskauden päättyessä jäännösarvo tasataan, joten ajoneuvosi hyvästä huolehtimisesta on sinulle hyötyä. Maksat siis vain autosi todellisesta käytöstä. Rahoitusleasingissä vuokralle ottaja on vastuussa kohteen jäännösarvosta vuokrasopimuksen päätyttyä. Sopimuskauden jälkeen autamme sinua auton realisoinnissa, hakemalle sille markkinoilta parhaan hinnan. Asiakkaana sinulla on myös mahdollisuus lunastaa auto itsellesi sopimuskauden päätyttyä.

Kun et tiedä vuosittaisia ajokilometrejäsi tarkasti ennakkoon, Proleasing joustaa tarpeen mukaan myös muuttuvassa tilanteessa.

Auto varusteltuna ajoon:

Yhteistyökumppaneidemme kanssa rakennamme sinulle tuotantokäyttöön toimivan kokonaisuuden. On toimintasi edellytyksenä huoltokäyttöön varusteltu liikkuva työpaja tai kylmäkuljetusauto elintarvikekuljetuksiin, rahoitamme koko kokonaisuuden ja saat auton sopimuskaudelle tarpeitasi vastaavana työkaluna.

 
Peugeot Proleasing sisältää:

  • Kohteen rahoituksen rahoitusleasingsopimuksella
  • Sovitut kilometrit
  • Määräaikaishuollot ja normaalista kulumisesta johtuvat korjaukset
  • Sopimuskausi 36 – 60 kk
  • Huollatat autosi missä tahansa valtuutetussa Peugeot-huollossa
  • Tiepalvelu on voimassa koko sopimuskauden ajan

Kysy lisää myyjiltämme!

HALUAISITKO KUULLA LISÄÄ?