Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Omistajien kokemuksia

/image/14/4/peugeot-301-2016-087-fr.259144.jpg

e-expert

Sähköpakettiauto e-Expert kuljetusliikkeen valttikorttina

Ekologisia kuljetuksia tarjoavan A2B:n kalusto sai viime syksynä odotetun lisän, kun se kasvoi vastikään markkinoille tulleella Peugeot e-Expertillä. Monipuolisuudella, käytännöllisyydellä ja erinomaisella ajettavuudella ihastuttanut Peugeot e-Expert on jo lyhyessä ajassa noussut kuljettajien suosikiksi.

expert

Uusi sähköinen e-Expert ja 10 myyttiä sähköautoilusta

Sähköautoiluun liittyy paljon vahvoja uskomuksia ja olettamuksia. Vastikään arvostetun International Van of the Year 2021 -tittelin saanut sähköpakettiauto Peugeot e-Expert kumoaa ominaisuuksillaan monet sähköautoiluun liitetyt pinttyneet myytit esimerkiksi toimintasäteestä ja sähköauton soveltuvuudesta talvioloihin. Lue ja ylläty positiivisesti!

508 hybrid

Anni Hautala ihastui Peugeotin ladattavaan hybridiin

Positiivisesta asenteestaan tunnettu ilopilleri on jo useamman vuoden ajan kiirehtinyt paikasta toiseen Peugeotilla. ”Leijonatassusta”, kuten Anni itse autoaan nimittää, on muodostunut tärkeä kumppani arjessa. ”En tiedä, miten selviäisin ilman häntä! Vietän autossa niin paljon aikaa, että kiinnyn aina silloiseen autooni. Joka kerta tuntuu haikealta, kun on aika luopua edellisestä ja vaihtaa uuteen.”

expert

Peugeot e-Expertillä EU:n pohjoisimpaan pisteeseen

Täyssähköinen pakettiauto kuorman kera, kovat pakkaset, pitkät välimatkat ja harvakseltaan sijaitsevat latausasemat – siinäpä yhtälö, jota kangasalalainen sähköautobloggaaja lähti ennakkoluulottomasti ratkomaan Peugeot e-Expertillä juuri kovimpien pakkasten aikaan. Tarkoituksena oli kerätä ja jakaa kokemuksia sähköautoilusta arktisissa olosuhteissa.

Peugeot ja Gasellit

Peugeot ja Gasellit – kulmakunnan kuninkaat

Elämänmakuisilla sanoituksilla ihastuttanut räppääjänelikko Gasellit liikkuu keikkapaikalta toiselle bändin tunnusta kantavalla Peugeot 5008:lla. Ketteriä Gaselleja ja leijonabrändi Peugeotia yhdistää muun muassa se, että molempia on tituleerattu kulmakunnan kuninkaiksi. Molemmat ovat kasvattaneet fanijoukkoaan viime vuosina merkittävästi ja kuten pojat itse tiivistävät: ”molemmat sopivat sekä arkeen että juhlaan.”

508 PSE Harri Rovanperä

Harri Rovanperä testasi kaikkein aikojen tehokkaimman sarjavalmisteisen Peugeotin

Suomen rallimaailman kirkkaimpiin tähtiin kuuluva Harri Rovanperä kävi maaliskuun lumikeleissä testaamassa Peugeotin kaikkein aikojen tehokkaimman sarjavalmisteisen mallin, Peugeot 508 PSE:n. Urheilullisen lataushybridin ensimmäisen Suomeen tulleen yksilön koeajo oli enemmän kuin aiheellinen – mies on nimittäin tilannut itselleen täsmälleen samanlaisen auton, joka saapuu Suomeen toukokuussa.