SKIP TO CONTENT
Ajomukavuus

AISTIEN NAUTINTOJA

MUOTOILU
Tyylikäs muotoilu on Peugeotin leimaa antava ominaisuus. Ulkopuolen muotoilu huolehtii kunkin mallin siluetista pienimpiä yksityiskohtia myöten. Sisustan suunnittelu runsaassa ja hyvin harkitussa matkustamossa lisää viihtyvyyttä kaikille matkustajille.  
PEUGEOT i-COCKPIT®

Katse, kädet ja keho. Peugeot i-Cockpit® on innovatiivinen ohjaamokonsepti, jonka avulla voit hyötyä turvallisemmasta ja kattavammasta näkökentästä kuin koskaan. Kompakti ohjauspyörä, kosketusnäyttö ja ylös sijoitettu mittaristo ovat Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon keskeisiä elementtejä. Turvallinen, moderni ja näyttävä. Tulevaisuuden ohjaamo jo nyt.

 

 
Lue lisää
LAATU
Korkea laatu on aistittavissa niin säätimien toiminnassa, korkealuokkaisissa ja miellyttävän tuntuisissa materiaaleissa kuin osien sovituksissa niin auton sisä- ja ulkopuolellakin. Parhaiten koet sen itse koeajolla. 

MATERIAALIT

Peugeot kiinnittää erityistä huomiota korkeaan laatuun ja houkutteleviin materiaalivalintoihin.

 

Malleista ja varustetasosta riippuen saatavilla on korkealaatuista nappanahkaa, alcantaraa®, satiinikromia, tyylikkäitä tekstiilejä ja hiilikuitukuviointia tai jopa aitoja puisia koristeyksityiskohtia.

 

TOGGLE SWITCH -PIKAVALINTAPAINIKKEET

Toggle switch -pikavalintapainikkeet tarjoavat helpon ja tyylikkäästi toteutetun pääsyn mukavuustoimintoihisi: radioon, ilmastointiin, navigointiin, ajoneuvon asetuksiin, puhelin- ja mobiilisovelluksiin. 

 

FOCAL HI-FI 

Useisiin Peugeot-malleihin on saatavana huippuluokan ranskalainen Focal-merkinAkustinen asiantuntija yli 35 vuoden ajan, Focal on maailmanlaajuisesti tunnustettu patentoiduista innovaatioistaan ja ainutlaatuisesta äänentoistostaan.  hi-fi -äänentoistojärjestelmän.