SKIP TO CONTENT
MyPeugeot App
MYPEUGEOT® 

MOBIILISOVELLUS

MyPeugeot - mobiilisovellus autosi etähallintaan

Suomenkielinen ja veloitukseton MyPeugeot -mobiilisovellus antaa sinulle etäyhteyden autoosi. Erityisesti sen edut tulevat esille sähkö- tai lataushybridiauton kanssa, jolloin voit myös hallinnoida akun latausta ja etälämmitystä sovelluksen avulla.
MyPeugeot -mobiilisovellus on vapaasti saatavilla iOS- ja Android -käyttöjärjestelmiin.

KAIKKI MITÄ TARVITSET ON ULOTTUVILLASI

Jäljellä oleva toimintamatka ja ajotilastot. Löydä autosi helposti automaattisen pysäköintipaikannuksen avulla.

Tarvitsetko apua? Voit vaivatta olla meihin yhteydessä internetin välityksellä tai soittamalla PEUGEOT Assistance -palveluun. Voit myös valvoa milloin on huollon aika assistance -toiminnon ansiosta.

TARKKAILE KULUTUSTA

Kaikki ajoon liittyvät tiedot ovat välittömästi saatavilla auton näyttöruudulta. Saat näytölle niin polttoaineen kuin sähkön kulutustiedot, käyttökustannukset, kokonaisajoajan jne.

Tarvitsetko autoasi myös työssäsi? Tee elämästäsi helpompaa erottelemalla työajon henkilökohtaisesta ajosta.

HUOLTOKIRJA JA HUOLLON VARAUSJÄRJESTELMÄ AINA MUKANASI

Yhdellä klikkauksella näet autosi huoltohistorian kokonaisuudessaan. Saat muistutuksen lähestyvästä huoltokäynnistä. Varaa seuraava huolto ja saat muistutuksen tulevista toimenpiteistä
 

YKSI SOVELLUS, KAIKKI PALVELUT

Hallinnoi kaikkia autosi palveluita yhdellä sovelluksella. Paranna ajokokemustasi seuraamalla tarjolla olevia liitettävyyspalveluita.

 

Etkö tiedä mitä kojelaudan varoitusvalo tarkoittaa? Tarvitsetko apua kosketusnäyttöön liittyen? Onko Peugeotisi multimediajärjestelmän päivittäminen ajankohtaista? Löydät kaiken tarvittavan avun MyPEUGEOT -sovelluksesta.

 

Tarvitsetko lisää tietoa? Saat käyttöösi kaiken autoosi liittyvän tiedon lataamalla käyttöohjekirjan suoraan MyPEUGEOT-sovelluksen avulla.


Tutustu kaikkiin autosi asetuksiin käytännöllisten videoiden avulla, jotka löydät MyPEUGEOT-sovelluksesta.

SÄHKÖAUTOILUN LISÄPALVELUT

Ottamalla käyttöön sähköautosi tai ladattavan hybridisi e-Remote -etäpalvelut, voit My PEUGEOT -sovelluksen avulla hallita ajoakun latausta ja latauksen tasoa, jäljellä olevaa toimintamatkaa jne.  Voit käyttää tätä palvelua myös auton sisätilojen esilämmitykseen ja -viilennykseen.
 
e-Remote -palvelut saat käyttöösi Peugeot Services Store -oheispalvelukaupasta.


MyPeugeot-mobiiliapplikaatio UKK

Kuinka voin yhdistää useamman puhelimen yhdelle autolle?

Yhdellä autolla voi olla mobiiliapplikaatioissa yksi pääkäyttäjä ja jopa 19 sivukäyttäjää. Sivukäyttäjä lisätään kirjautumalla pääkäyttäjän tunnuksilla sivukäyttäjän mobiiliapplikaatioon. Tämän jälkeen mobiiliapplikaatio pyytää rekisteröimään uuden puhelimen. Rekisteröintiprosessissa pääkäyttäjän puhelinnumeroon lähetetään tekstiviestillä koodi, joka syötetään sivukäyttäjän mobiiliapplikaatioon. Prosessin jälkeen auton tiedot on sivukäyttäjän käytössä.

 

Kuinka monta autoa yhdellä käyttäjällä voi olla?

Yhdellä käyttäjällä voi olla mobiiliapplikaatiossa maksimissaan kymmenen (10) autoa.

 

Voinko nähdä sähkö- tai hybridiauton sähkönkulutuksen tiedot mobiiliapplikaatiosta?

Valitettavasti sähkönkulutustietoja ei ole tällä hetkellä saatavilla mobiiliapplikaatiossa.

 

 

Kuinka kauan e-etäohjauspalveluiden aktivoituminen kestää?

E-etäohjauspalveluiden aktivoituminen kestää tavanomaisesti 1-3 20 min ajomatkaa.

Palveluiden aktivoituminen voi kuitenkin kestää jopa seitsemän vuorokautta.

Käyttäjälle lähetetään sähköposti e-etäohjauspalveluiden aktivoitumisen merkiksi.

E-etäohjauspalveluiden aktivoitumisen aikana puhelin täytyy olla Bluetooth-yhteydessä autoon ajomatkojen aikana ja mobiiliapplikaation tulee olla käynnissä "Yhdistetty"-tilassa.

 

Kuinka vaihdan MyPeugeot-salasanani?

Muodosta yhteys MyPeugeot-tilillesi, valitse kotisivun oikeasta yläkulmasta ”Oma tili” ja valitse sitten ”Muuta salasana”.  Jos sinulla on Peugeot Services Store -tili, uusi salasana on automaattisesti käytössä.

 

Miten voin poistaa auton MyPeugeotista?

Siirry MyPeugeot-käyttäjätilillesi.

Voit poistaa yhden tai useamman ajoneuvon napsauttamalla ”Omat autot”, ”Ajoneuvoni”. Napsauta ”Valitse autosi” -osiossa kohtaa ”Poista tämä auto”.  Kaikki MyPeugeot-käyttäjätilin autonpoistot tapahtuvat myös Peugeot Services Store -käyttäjätililläsi. ”

 

Jos poistan MyPeugeot-sovellukseni, häviävätkö kaikki tallennetut tiedot?

Kun MyPeugeot-mobiiliapplikaatio poistetaan, kaikki autoosi liittyvät tiedot (GPS-sijainnit, huoltomuistutukset, ajetut matkat jne.) poistetaan pysyvästi. Toisaalta kaikki omaan profiiliisi liittyvät tiedot jäävät saataville omiin käyttäjätietoihisi 2 kuukauden ajaksi.

 

Vikatilanteet - mitä tehdä?

Virheilmoitus applikaatiossa tai virhe applikaation toiminnassa:

  • Kirjautukaa mobiiliapplikaatiosta ulos ja takaisin sisään
  • Tarkistakaa, että auton yksityisyystila ei ole päällä
  • Tarkistakaa, että puhelin on Bluetooth-yhteydessä autoon matkojen aikana. Älypuhelimen yhdistäminen datakaapelilla autoon katkaisee Bluetooth-yhteyden.
  • Luokaa Bluetooth-pariliitos auton ja puhelimen välille uudelleen
  • Poistakaa mobiiliapplikaatio ja asentakaa se uudelleen

HUOM! Mobiiliapplikaation poistaminen johtaa ajomatkojen poistumiseen. Jos ajomatkat halutaan säilyttää, pitää ne tallentaa ja lähettää sähköpostitse mobiiliapplikaatiosta ulos ennen sovelluksen poistamista. Uudelleenasennuksen jälkeen ajomatkat voidaan tuoda uudelleen sovellukseen sähköpostiviestissä olevan tiedoston avulla. Käyttäkää tässä tilanteessa "Ajotietojen vieminen toiseen älypuhelimeen"-toimintoa.

 

Jos lisään ajoneuvon MyPeugeot-käyttäjätiliini, näkyykö se Peugeot Services Store -tililläni?

MyPeugeot- ja Peugeot Services Store -tilisi ovat samat. Molemmat ovat yhteydessä toisiinsa ja kaikki muutokset näkyvät molemmissa

 

Kuinka siirrän ajomatkatietoni puhelimesta toiseen?

Voit siirtää MyPeugeot-mobiiliapplikaatioon tallentuneet ajomatkasi puhelimesta toiseen käyttämällä mobiiliapplikaation ”Ajotietojen vieminen toiseen älypuhelimeen”-ominaisuutta. Samaa ominaisuutta voi käyttää, jos mobiiliapplikaatio joudutaan poistamaan älypuhelimesta.

 

Kuinka tallennan ajomatkatietoni Excel-taulukoksi?

Voit lähettää ja tallentaa ajomatkatietosi MyPeugeot-mobiiliapplikaation ”Vie matkasi”-ominaisuuden avulla.