SKIP TO CONTENT

PEUGEOT-KASKOVAKUUTUS

 

 

Peugeot astuu uuteen aikakauteen autovakuutusten saralla Suomessa esitellessään Peugeot-kaskovakuutuksen. Tämä innovatiivinen ratkaisu täydentää huolenpitosopimusta tarjoten samalla täysin erillisen ja riippumattoman lisävakuutuksen liikennevakuutuksen rinnalle.

PEUGEOT-KASKO OSANA HUOLENPITOSOPIMUSTA 

Voit säilyttää nykyisen tai aiemman vakuutusyhtiösi liikennevakuutuksen ja samalla liittää Peugeot-kaskovakuutuksen osaksi Peugeot-huolenpitosopimustasi. Kaskon siirtämisellä ei myöskään ole vaikutusta liikennevakuutusmaksuihisi.

 

 

ENSIMMÄINEN KUUKAUSI VELOITUKSETTA

 

Valitessasi Peugeot-kaskon huolenpitosopimuksen yhteydessä, saat ensimmäisen kuukauden vakuutusmaksut veloituksetta.

Yhdistämällä kaskovakuutuksen ja huolenpitosopimuksen maksat kätevästi vain yhden laskun. Tämä tarkoittaa, että kaikki Peugeot kunnossapitoon ja kuntoon liittyvät kulut sekä riskit on katettu yhdellä vaivattomalla ratkaisulla, jotta voit nauttia huolettomasta ajamisesta täysin siemauksin.

LAAJA JA MONIPUOLINEN TURVA EDULLISESTI

 

Peugeot-kasko on ainutlaatuinen vakuutustuote, jonka myöntää ranskalainen vakuutusyhtiö Wakam. Vakuutuksen hankkiminen on vaivatonta: auto liitetään Peugeot-maahantuojan vakuutuspalveluyhtiön ottamaan vakuutukseen. Tämä takaa edulliset vakuutusmaksut ja kattavan vakuutusturvan riippumatta asiakkaan nykyisestä bonustasosta.

 

Peugeot-kasko tarjoaa laajaa turvaa erilaisissa tilanteissa, kuten kolari-, hirvivahinko-, ilkivalta-, palo- ja varkaustapauksissa. Laaja kasko sisältää lisäksi monipuoliset lisäturvat, kuten laajennetun uusarvolunastuksen, autopalvelu-, oikeusturva-, osamaksu- ja leasingvakuutukset sekä lasivakuutuksen.

MITEN SAAN PEUGEOT-KASKON AUTOONI?

 

Peugeot-huolenpitosopimusta ja Peugeot-kaskoa tarjotaan sinulle Peugeot-autosi hankinnan yhteydessä, maahantuojan ja jälleenmyyjän yhteisenä kampanjana.(i) Valikoiduilla jälleenmyyjillä 

Jos olet jo ostanut auton, voit myös lähettää yhteydenottopyynnön osoitteeseen vakuutukset.peugeot@smartdrive.fi, niin olemme pikimmiten yhteydessä.

TEE VAHINKOILMOITUS

 

 

Tee ilmoitus vahinkoilmoituspalvelussamme:

 

 

Ranskalainen Wakam on Euroopan johtava palveluihin upotettujen vakuutusratkaisujen toimittaja. Yhtiöllä on 150 jakelukumppania yli 32 maassa. Yhtiön vakuutusmaksutulo vuonna 2022 oli 650 miljoonaa euroa.