SKIP TO CONTENT
308
PEUGEOT 308 
AINUTLAATUINEN, KUTEN SINÄKIN

 
 
PEUGEOT 308 
AINUTLAATUINEN, KUTEN SINÄKIN 


Näyttävä Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi. Ajomukavuuden takaa tehokkuuden ja suorituskyvyn paras yhdistelmä, valitsetpa sitten hybridin, lataushybridin tai täyssähköisen E-308-mallin. 
 
 
PEUGEOT 308 
AINUTLAATUINEN, KUTEN SINÄKIN
Näyttävä Peugeot 308 kiinnittää huomiosi vetovoimallaan, vahvalla luonteellaan ja dynaamisuudellaan. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi. Ajomukavuuden takaa tehokkuuden ja suorituskyvyn paras yhdistelmä, valitsetpa sitten hybridin, lataushybridin tai täyssähköisen E-308-mallin. 
TÄYSSÄHKÖINEN E-308
NYT SAATAVILLA HUIPPUVARUSTEISENA FIRST EDITION -MALLINA

 

Myynti alkaa kattavasti varustellulla ja houkuttelevasti hinnoitellulla First Edition mallilla.

 

 

PEUGEOT E-308 FIRST EDITION

VARUSTETASON KOROTUS VELOITUKSETTA!

Kattavasti varusteltu ja näyttävä First Edition -erikoismalli täyssähköisestä E-308 mallistamme nyt alkaen mallin hinnalla.

 

Vakiovarusteina mm:

 • Digitaalinen Peugeot i-Cockpit® -mittaristo 10”
 • Peugeot Matrix LED Technology –ajovalot
 • Avaimeton lukitus ja käynnistys
 • Musta kattoverhoilu
 • Katvehälytin
 • Risteävän liikenteen varoitus
 • Aktiivinen vakionopeudensäädin
 • Lämmitettävä ohjauspyörä
 • Peruutuskamera 180˚ pesusuuttimella
 • Pysäköintitutka edessä
 • Automaattinen kaksialueilmastointi
 • 18" kevytmetallivanteet
 • Automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja törmäysvaroitin, kaistavahti, laajennettu liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä sekä kuljettajan taukohälytin
 • Langaton Apple CarPlay / Android Auto
 • Tummennetut takaikkunat
 • 11 kW sisäinen 3-vaiheinen ajoneuvolaturi (AC)
 • Ohjelmoitava esilämmitys ja –jäähdytys MyPeugeot -mobiiliapplikaation tai kosketusnäytön kautta

 

Alkaen vain

379 €/kk tai 46 590 €

 • Sähköinen toimintamatka jopa 415 km WLTP (i) Määritetyt toiminta- ja sähkönkulutusarvot noudattavat WLTP-testimenettelyä. Ne voivat vaihdella todellisten käyttöolosuhteiden ja eri tekijöiden mukaan, kuten: nopeus, lämpömukavuus , ajotyyli ja ulkolämpötila. Latausaika riippuu erityisesti ajoneuvon sisäisen laturin tehosta, latauskaapelista sekä käytetyn latausliittimen tyypistä ja tehosta.   
 • Latausaika: 30 min 80 % tasoon (i) 100 kW:n julkisella pikalaturilla    
 • CO₂ päästö: 0 g/km
 • Teho: 115 kW (156 hv)
 • Sähköinen toimintamatka: jopa 66 km (i) WLTP-hyväksyntä PEUGEOT 308:n sähköinen toimintamatka viimeistelystä ja varustetasosta riippuen: 63 km - 66 km yhdistetyssä ajossa (WLTP yhdistetty AER) ja 73 km - 79 km kaupunkiajossa (WLTP kaupunki EAER). Arvot WLTP-syklin mukaan, jonka mukaan ajoneuvot on hyväksytty 1.9.2018 alkaen, päivitetty 26.1.2023. Nämä arvot on esitetty vertailua varten. Tärkeää: sähköinen toimintamatka voi vaihdella suuresti riippuen ajoneuvon käyttöolosuhteista (ajotyyli, nopeus, kokonaispaino jne.), tiettyjen laitteiden käytöstä (ilmastointi, lämmitys jne.), rengastyypistä, tieolosuhteista, säästä riippuen olosuhteet jne.  
 • Latausaika: 1h40 (i) Wall Box -tyyppisessä latausasemassa (32A)  
 • Painotettu polttoaineen kulutus: 1.1 l/100 km (i) POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖ - WLTP-arvot - polttoaineenkulutus painotettu WLTP 1,1 l/100 km - CO2-päästöt - painotettu WLTP: 24 g/km. Sertifiointiarvot määritetään WLTP-yhdistetyn syklin mukaan, jonka perusteella uusia ajoneuvoja on hyväksytty 1.9.2018 alkaen, päivitetty 2.1.2022. Annetut arvot ovat vertailua varten. Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöarvot voivat olla erilaisia ja vaihdella käyttöolosuhteiden ja useiden tekijöiden mukaan, kuten: ympäristön lämpötila, ajotyyli, nopeus, kokonaispaino, tiettyjen laitteiden käyttö (ilmastointi, lämmitys, radio, navigointi, valot jne.), rengastyyppi, tieolosuhteet, ulkoiset sääolosuhteet jne.  
 • Painotettu CO2-päästö: 24 g/km (i) POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖ - WLTP-arvot - polttoaineenkulutus painotettu WLTP 1,1 l/100 km - CO2-päästöt - painotettu WLTP: 24 g/km. Sertifiointiarvot määritetään WLTP-yhdistetyn syklin mukaan, jonka perusteella uusia ajoneuvoja on hyväksytty 1.9.2018 alkaen, päivitetty 2.1.2022. Annetut arvot ovat vertailua varten. Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöarvot voivat olla erilaisia ja vaihdella käyttöolosuhteiden ja useiden tekijöiden mukaan, kuten: ympäristön lämpötila, ajotyyli, nopeus, kokonaispaino, tiettyjen laitteiden käyttö (ilmastointi, lämmitys, radio, navigointi, valot jne.), rengastyyppi, tieolosuhteet, ulkoiset sääolosuhteet jne.  
 • Teho: 132 kW (180 hv) tai 165 kW (225 hv) EAT8-automaatti
 • Yhdistetty polttoaineen kulutus: 5.5 L/100 km (i) POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖ - WLTP-arvot: Sertifiointiarvot määritetään WLTP-yhdistetyn syklin mukaan. Annetut arvot ovat vertailua varten. Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöarvot voivat olla erilaisia ja vaihdella käyttöolosuhteiden ja useiden tekijöiden mukaan, kuten: vaihtoehdot, ympäristön lämpötila, ajotyyli, nopeus, kokonaispaino, tiettyjen laitteiden käyttö (ilmastointi, lämmitys, radio, navigointi, valot jne.), rengastyyppi, tieolosuhteet, ulkoiset sääolosuhteet jne.  
 • Yhdistetty CO2-päästö: 124 g/km (i) POLTTOAINEEN KULUTUS JA CO2-PÄÄSTÖ - WLTP-arvot: Sertifiointiarvot määritetään WLTP-yhdistetyn syklin mukaan. Annetut arvot ovat vertailua varten. Polttoaineenkulutus ja CO₂-päästöarvot voivat olla erilaisia ja vaihdella käyttöolosuhteiden ja useiden tekijöiden mukaan, kuten: vaihtoehdot, ympäristön lämpötila, ajotyyli, nopeus, kokonaispaino, tiettyjen laitteiden käyttö (ilmastointi, lämmitys, radio, navigointi, valot jne.), rengastyyppi, tieolosuhteet, ulkoiset sääolosuhteet jne.  
 • Teho: 96 kW (130 hv) PureTech 130 6-nopeuksinen manuaali tai EAT8-automaatti 
DYNAAMINEN MUOTOILU

Peugeot 308:n muoto on dynaaminen – katsotpa sitä mistä kulmasta hyvänsä.

Sen tyylikkäät, urheilulliset linjat ja rohkeat mittasuhteet korostavat voimakasta persoonallisuutta.

Suurikokoista, pystysuoraa etusäleikköä täydentää pitkä konepelti. Voimaa uhkuvan,

lihaksikkaan takaosan aerodynamiikkaa korostaa laskeutuva kattolinja. Se vaikuttaa kokoaan suuremmalta, tukevasti pyörien päälle sijoittuneelta.

Erottuva ja virtaviivainen profiili viimeistelee urheilullisen olemuksen.

 

 

VALITSE ULKOVÄRI

Valitse itsellesi sopiva väri kuudesta tyylikkäästä ulkoväristä.

 

DIGITAALINEN 3D-MITTARISTO
10" KOSKETUSNÄYTTÖ
AJOAVUSTIMET
DIGITAALINEN 3D-MITTARISTO
10" KOSKETUSNÄYTTÖ
AJOAVUSTIMET

Peugeot i-Cockpit®

Uusimman sukupolven PEUGEOT i-Cockpit® -ohjaamo, jossa on kompakti ohjauspyörä, konfiguroitava 10" digitaalinen mittaristo ja 10" HD-kosketusnäyttö, tarjoaa vertaansa vailla olevan ergonomian ja uusia tekniikoita. .

10" KOSKETUSNÄYTTÖ

Kuten älypuhelimessasi, myös Peugeot 308:n 10" HD-kosketusnäyttö on täysin ja helposti mukautettavissa.

Se tarjoaa moni-ikkunaisen näytön pienoisohjelmilla tai pikakuvakkeilla.

 

Täysin konfiguroitavissa olevat PEUGEOT i-Toggle -pikavalintapainikkeet (i) Saatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen - Helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden vuoksi jokainen i-toggle on mukautettava pikavalinta sovellukseen tai suosikkitoimintoon keskusnäytössä (valittu kohde, ilmastointiasetus, suosikkipuhelinyhteys, radioasema jne. .)   antavat sinulle nopean ja intuitiivisen pääsyn tärkeisiin päivittäisiin toimintoihin.

 

 

 

 

AJOAVUSTIMET

PEUGEOT 308:ssa on täydellinen kuljettajan apujärjestelmä turvallisuuden parantamiseksi:

 

 • Puoliautonominen ajo Pack Drive Assist 
 • Pysäköintitutka 360° kameralla (i) Saatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  
 • Pitkän kantaman kuolleen kulman valvonta (i) Vakio, valinnainen tai ei saatavilla versiosta riippuen  

 
INNOVAATIOT JOHTAVAT ERINOMAISUUTEEN

Materiaalivalinnat, viimeistely, muotoilu, liitettävyys, moottori, mukavuus... Peugeot 308 ei ole jättänyt mitään sattuman varaan. 
 
INNOVAATIOT JOHTAVAT ERINOMAISUUTEEN
Materiaalivalinnat, viimeistely, muotoilu, liitettävyys, moottori, mukavuus... Peugeot 308 ei ole jättänyt mitään sattuman varaan. 

PEUGEOT i-CONNECT ADVANCED 

Peugeot i-Connect Advanced -tietoviihdejärjestelmä tekee vuorovaikutuksestasi sujuvaa:

 

 • TomTom yhdistetty navigointi  (i) TomTom®-palvelut voivat näyttää kaikki olennaiset ajotiedot reaaliajassa: reaaliaikainen liikenne, huoltoasemat, pysäköintialueet, sää, TomTom-palvelujen paikalliset haut ja vaaravyöhykkeet (kansallisen lainsäädännön mukaisesti). Kaikkiin näihin palveluihin sisältyy 3 vuoden tilaus, jota voidaan jatkaa tai uusia myöhemmin verkossa maksua vastaan.  , mukaan lukien reaaliaikainen liikenne ja vaaravyöhykkeet TomTom Services -palvelun kautta
 • Langaton älypuhelimen peilaus (i) Vain Android AutoTM- ja Apple CarPlayTM -sertifioidut sovellukset toimivat paikallaan ja ajon aikana. Ajon aikana tietyt kyseisten sovellusten toiminnot estyvät. Jotkin sisältötyypit, jotka voivat olla saatavilla ilmaiseksi älypuhelimella, edellyttävät vastaavan sertifioidun, maksullisen Android AutoTM- tai Apple CarPlayTM -sovelluksen tilauksen. Mirror Screen -ominaisuus toimii Android AutoTM:n (Android-puhelimille) tai Apple CarPlayTM:n (iOS-puhelimille) kanssa mobiilidatasopimusten mukaisesti.  

RAUHOITTAVA TUNNELMA

Koe uusi hyvinvoinnin määritelmä:

 

 • LED-tunnelmavalaistus (8 väriä).
 • FOCAL® Premium HI-FI -järjestelmä (i) Saatavana lisävarusteena GT-tasoon  .
 • AQS ja Clean Cabin ilmanlaadun valvontajärjestelmä. 

HUIPPUTASON MUKAVUUTTA

Nauti runsaasta tilavuudesta ja optimaalisesta mukavuudesta edessä ja takana.

 

Istu sisälle ja arvosta materiaalien laatua, lämmitettävien ja hierovien istuinten mukavuutta sekä lämmitetyn integroidun ohjauspyörän (i) vakio tai ei saatavanan varustetasosta riippuen   mukavuutta.

 

 

 

 

UUSI 308 ULKOMITAT
UUSI 308 SISÄMITAT
 

 

Uusi 308 TAVARATILA
 • 412 litraa 308
 • 361 litraa 308 HYBRID
PEUGEOT 308 RENGASMERKINNÄT