SKIP TO CONTENT
YHDISTETYT PALVELUT

YHDISTETYT PALVELUT

TÄYDELLINEN YHTEYSKOKEMUS

Peugeot yhdistetyt palvelut | Navigointi, telepalvelut, turvallisuus

PEUGEOT CONNECT SOS & ASSISTANCE-PALVELU

Auton rikkoontuessa tai onnettomuuden sattuessa, voitte luottaa Peugoet Connect SOS -palveluun. Paikannettu soitto takaa nopea avun.

ETÄHUOLTO

Et tarvitse miettiä autosi huoltoa, Peugeot tekee sen puolestasi!

Etähuolto varmistaa ajoneuvosi oikean toiminnan ja varoittaa, kun turvallisuus- tai huoltovaroitus annetaan.

Tarvittaessa Peugeot tarjoaa sinulle huoltoaikaa suosikkimyyntipisteeseesi.

Peugeot tarjoaa tämän palvelun ilmaiseksi. Palvelu on tulossa käyttöön Suomessa vuoden 2022 aikana.

YHDISTETTY 3D-NAVIGOINTI

TÄYDELLINEN YHDISTETTY SELAUSKOKEMUS

Kiitos yhdistettyjen ratkaisuidemme, voit matkustaa rauhallisin mielin reaaliaikaisen navigointiteknologian avulla, saat varoituksia vaara-alueista TomTom lisäpalveluiden avulla.

E-Etäohjaus 

MyPeugeot applikaation avulla, voit ohjata sähköautosi ja lataushybridisi esilämmitystä ja -jäähdytystä älypuhelimellasi.

APPLE CARPLAY / ANDROID AUTO

Suosikkisovelluksesi ovat käytettävissäsi joka päivä, jopa automatkojen ajan.

BLUETOOTH®

Bluetooth® teknologian ansiosta voit puhua puheluita täysin turvallisesti. Voit ohjata auton kosketusnäytöltä puheluita ja puhelimessa olevaa musiikkia.

MY PEUGEOT APP® 

PYSY YHTEYDESSÄ AUTOOSI

Ilmainen MyPeugeot®Edellyttää pääsyä puhelinverkkoon ja käytettävissä määränpään mukaan  -mobiiliapplikaatio antaa sinulle vapauden ohjata autoasi. Tarkastele kulutusta reaaliaikaisesti, tarkastele huoltotietoja, sinulla on kaikki tarpeellinen dokumentaatio mukanasi ja voit helposti hallita sähköautosi tai lataushybridisi latausta sekä esilämmitystä ja -jäähdytystä .

 

 

MITKÄ NAVIGOINTILAITTEET JA NIIHIN LIITTYVÄT TOMTOM-PALVELUT SISÄLTYVÄT YHDISTETTYYN NAVIGOINTIPAKETTIIN?

Tämä on uuden sukupolven navigointijärjestelmä, joka on asennettu PEUGEOT - merkkisiin ajoneuvoihin. Tämä navigointijärjestelmä tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

Jos ajoneuvossasi on integroitu BRAND Navigation että BRAND Connect Box (SOS-painike löytyy ajoneuvostasi), yhteys yhdistettyihin palveluihin on automaattinen ja ilman lisäkustannuksia. Itse asiassa ajoneuvossa oleva SIM-kortti sallii tiedonsiirron Internetin kautta.


Jos BRAND Connect Box -laitetta, eikä SOS-painiketta ole ajoneuvossasi, internetyhteys muodostetaan BlueTooth-laitteessa älypuhelimen ja tiedonsiirron kautta. Tämä edellyttää ensin puhelimen pariliitoksen muodostamista.
Löydät lisätietoja palveluiden aktivoinnista kutsumalla sinut tutustumaan tähän linkkiin. 


Kuvaus liitetyistä palveluista on saatavilla täältä

 

 

MITEN AKTIVOIDA PALVELUJA CONNECTED NAVIGATION PACK SIS. NOPEUSKAMERA PALVELUT?

Aktivoi palvelut siirtymällä oheispalvelukauppa ja kirjautumalla sisään tiliisi. Jos et ole vielä luonut tiliä, voit avata tilisi kaupassa.
Tilauksen jälkeen: TomTom Traffic -logo näkyy kosketusnäytön NAVIGOINTI-sivun oikeassa alakulmassa, mikä tarkoittaa, että yhdistetyt navigointipalvelut ovat aktivoituja ja käytettävissä.

/! On tarpeen odottaa vähintään 2 minuuttia ajoneuvon käynnistämisen jälkeen ja olla teleoperaattorin kattamalla alueella, kunnes tämä logo ilmestyy.

Jos TomTom Traffic -logoa ei näy näytöllä, sinun on noudatettava alla olevissa aktivointilomakkeissa annettuja ohjeita. Tätä varten kutsumme sinut tutustumaan alla olevien kolmen opetusohjelman joukosta ajoneuvosi malliin ja olemassa oleviin varusteisiin
Tämä opetusohjelma koskee sinua, jos ajoneuvossasi on SOS-hätäpainike.

LINKKI AKTIVOINTILOMAKEEN NRO 1

Tämä opetusohjelma on tarkoitettu sinulle, jos ajoneuvossasi ei ole SOS-hätäpainiketta. Siinä selitetään aktivointimenettely älypuhelimella.

LINKKI AKTIVOINTILOMAKEEN NRO 2

TomTom Traffic -logoa ei vieläkään näy ruudulla, siirry NAVCO-DIAGNOSTIIKKAAN

 

 

MITEN MÄÄRITÄN YHDISTETYN NAVIGOINTIPAKETIN PALVELUT SIS. NOPEUSKAMERA-HÄLYTYKSET?

Ajoneuvossasi on Connected Navigation Pack, jonka pääasetukset, joiden avulla voit hyödyntää näitä palveluita, on kuvattu alla:

 • Palvelujen näyttäminen kartalla
 • Polttoaineen asetukset
 • Vaara-alueen määritys ja ilmoittaminen
 • Karttanäyttö 2D / 3D-muodossa
Yhden tai useamman palvelun näyttäminen kartalla.
Yhdistetyn navigointipaketin avulla voit näyttää liikenteen, vaaravyöhykkeet, huoltoasemat / julkiset latausasemat, pysäköintialueet ja sään näytöllä. Voit tehdä tämän painamalla "Navigointi" -painiketta ja sitten "Pikavalikko" -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa.
 
Valitse haluamasi palvelut. 
Polttoaineen asetukset
Yhdistetyn navigoinnin ja sen palveluiden avulla voit näyttää huoltoasemat ja polttoainehinnat näytöllä. Näyttö on sallittu vain 2D-tilassa.
Voit tehdä tämän painamalla "Navigointi" -painiketta ja sitten "Pikavalikko" -kuvaketta näytön oikeassa alakulmassa. 
Paina "POI kartalla".
Alla oleva näyttö tulee näkyviin. Etsi ja valitse "Huoltoasema" -vaihtoehto avattavasta luettelosta. Napsauta sinistä huoltoaseman kuvaketta. 
Napauta asetukset-välilehteä.

Valitse näytössä olevasta luettelosta ajoneuvoasi vastaava polttoaine ja vahvista painamalla

OK.

 
Vaaravyöhykkeen määrittely ja ilmoittaminen
-Hälytysasetusten määrittäminen:
Paina "Navigointi" -painiketta ja sitten "MENU", sitten "Asetukset" ja "Hälytykset". Vaihda "Hälytysvaara-alueet" -asetukseksi "Päällä" ja paina kolmiota. Valitse lopuksi ruutu "Toista äänihälytys". *
 
2D / 3D-karttanäyttö
Kartografian esitystapaa voidaan parantaa kiitos rakennusten 3D-mallinnuksen, jossa on tärkeimpien monumenttien fotorealistinen esitys suurille Euroopan kaupungeille, ja ottamalla huomioon korkeus edustamaan laaksoja, kukkuloita ja vuoria. ** 

*

Vaaravyöhykehälytysten melutaso on sama kuin liitetyn navigointijärjestelmän opasohjeiden, sitä ei voida erottaa. Tämä äänenvoimakkuus tulisi asettaa kunkin profiilin ääniasetuksissa (äänivalikko). Voit kuitenkin pitää äänihälytyksen vaara-alueiden varoituksista ja deaktivoida opastusohjeet liitetyn navigointijärjestelmän asetuksissa.
-Vaara-alueen ilmoittaminen:
Napsauta vain yhdistetyn navigointinäytön vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmiota ja vahvista vaara-alueen olemassaolo. Viesti vahvistaa, että vakuutus on otettu huomioon. Aina kun ilmoitat suurimmaksi sallituksi nopeudeksi, lähetät varoituksen TomTomille. Jos useat käyttäjät lähettävät saman hälytyksen samalle vyöhykkeelle, TomTom vahvistaa sen ilmoittamalla uudesta vaaravyöhykkeestä kaikille yhteisön käyttäjille.

 

**

 • 3D-näyttötilan aktivointi:

Paina "Navigointi" -painiketta, sitten "Asetukset" ja "Ulkonäkö". Valitse sitten "Perspektiivi" -vaihtoehto ja aktivoi sitten maan ja rakennusten 3D-visualisointi valitsemalla "PÄÄLLÄ".
Vahvista painamalla OK. KUVA

 • 2D-näyttötilan aktivointi:

Paina "Navigointi" -painiketta, sitten "Asetukset" ja "Ulkonäkö". Valitse sitten vaihtoehto "Pohjoinen tai ajoneuvo suuntautunut".
Vahvista painamalla OK.

 

 

MITÄ TEHDÄ, JOS LIITETTY NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ EI ENÄÄ NÄYTÄ

vaara-alueilmoituksia, liikennetietoja, polttoainehintoja..

Ensimmäinen vaihe on tarkistaa, että ajoneuvossasi on aktiivinen sopimus.

Voit tehdä tämän kirjautumalla tilillesi Peugeot-palvelukaupassa ja napsauttamalla sitten Omat palvelut.

 • Jos sopimuksesi on peruutettu maksuhäiriön vuoksi, pyydämme sinut yrittämään tilata uudelleen suoraan Peugeot-palvelukaupasta

 

HUOMAUTUS: Virtuaalisia pankkikortteja ei hyväksytä.

 

 • Jos sopimuksesi on päättynyt, pyydämme sinut uusimaan sopimuksesi Peugeot-palveluliikkeessä.
 • Jos sopimuksesi on aktiivinen, pyydämme sinut tarkistamaan ajoneuvosi yhdistetyn navigoinnin ja vaara-alueen hälytysten aktivoitumisen.

 

 

VOINKO KÄYTTÄÄ AJONEUVOSSANI YHDISTETTYÄ NAVIGOINTIPAKETTIA?

Yhdistetty navigointipaketti on saatavana vain ajoneuvoille, jotka on valmistettu 12/2020 jälkeen ja varustettu PEUGEOT-navigointijärjestelmällä:

Mene tänne . Jos ajoneuvosi on kelvollinen, voit allekirjoittaa sopimuksen, joka aktivoidaan automaattisesti ajoneuvossasi.

Yksityiskohtainen maakohtainen kattavuus tälle palvelulle on saatavana Yleisissä palveluehdoissa.

 

 

MITÄ TEHDÄ, JOS LIITETTY NAVIGOINTIJÄRJESTELMÄ EI ENÄÄ NÄYTÄ

vaara-alueilmoituksia, liikennetietoja, polttoainehintoja..

Ensimmäinen vaihe on tarkistaa, että ajoneuvossasi on aktiivinen sopimus.

Voit tehdä tämän kirjautumalla tilillesi Peugeot-palvelukaupassa ja napsauttamalla sitten Omat palvelut.

 • Jos sopimuksesi on peruutettu maksuhäiriön vuoksi, pyydämme sinut yrittämään tilata uudelleen suoraan Peugeot-palvelukaupasta

 

HUOMAUTUS: Virtuaalisia pankkikortteja ei hyväksytä.

 

 • Jos sopimuksesi on päättynyt, pyydämme sinut uusimaan sopimuksesi Peugeot-palveluliikkeessä.
 • Jos sopimuksesi on aktiivinen, pyydämme sinut tarkistamaan ajoneuvosi yhdistetyn navigoinnin ja vaara-alueen hälytysten aktivoitumisen.

 

 

MITEN TOIMII, NAVCO PRIVATE MODE AKTIVOINTI