SKIP TO CONTENT
UUSI 308 SW

Peugeot 308 SW

Peugeotin uusi ilme

Näyttävä uutuus, Peugeot 308 SW kiinnittää huomiosi vetovoimallaan ja käytännöllisyydellään. Nautit joka hetkestä uuden i-Cockpit® -ohjaamon innovatiivisten ja käytännöllisten teknologioiden ansiosta, jotka viimeistelevät ajokokemuksesi. Ajomukavuuden takaa tehokkuuden ja suorituskyvyn paras yhdistelmä, valitsetpa sitten lataushybridin, bensiini- tai dieselmoottorilla varustetun mallin. 

 

 

PEUGEOT KESÄKORKO NYT VAIN 0,9% + kulut

 

Nyt voit hankkia uuden ja näyttävän Peugeotin edullisella kiinteällä rahoituskorolla 0,9% + kulut (avausmaksu 345 € ja käsittelymaksu 14 €/kk).

Rahoitustarjous on voimassa kaikkiin Peugeot henkilöautoihin, myös kampanjamalleihin ja uutuuksiin, ajalla 15.6.-15.8.2024.

Varaa oma koeajosi ja hyödynnä kuuma kesäkampanja!

 

PEUGEOT KESÄKORKO NYT VAIN 0,9% + kulut

Nyt voit hankkia uuden ja näyttävän Peugeotin edullisella kiinteällä rahoituskorolla 0,9% + kulut (avausmaksu 345 € ja käsittelymaksu 14 €/kk).

Rahoitustarjous on voimassa kaikkiin Peugeot henkilöautoihin, myös kampanjamalleihin ja uutuuksiin, ajalla 15.6.-15.8.2024.

Varaa oma koeajosi ja hyödynnä kuuma kesäkampanja!

 

NÄYTTÄVYYS VAKIONA

 

Jo ensi silmäyksellä ihastut uuden Peugeot 308 SW:n vetovoimasta. Kyseessä on ensimmäinen uusi Peugeot-malli uudistuneella vaakunamaisella logolla joka nojaa vahvasti Peugeotin pitkään yli 210 -vuotiseen historiaan. Näyttävästä muotoilusta huolimatta sisätilat ovat käytännölliset ja tavaratila suorastaan ruhtinaallinen.

 
 

LED -AJOVALOT VAKIONA 

 

 

LED-etuvalot edustavat huipputeknologiaa. Niissä yhdistyvä tyylikkyys ja voimakkuus symboloi uuden Peugeot 308 SW:n dynaamista olemusta.

 

Valoissa on hyödynnetty Peugeot LED Saatavana vakiona - tai Peugeot Matrix LED -teknologiaaSaatavilla GT-varustetasossa . Sapelihampaita muistuttavat LED-päiväajovalot jatkuvat terävinä alas aina etupuskuriin saakka.

 

NÄYTTÄVÄN TILAVA

Uuden Peugeot 308 SW:n atleettinen profiili korostaa auton aerodynaamisia linjoja ja vahvan lihaksikasta takaosaa suurikokoisine tavaratiloineenTavaratilan tilavuus: 608 litraa takaistuinten ollessa paikoillaan aina 1653 litraan takaistuinten ollessa taitettuina versiosta riippuen. Magic Flat -toiminnon ansiosta takaistuimet voi kätevästi taittaa tavaratilasta.  . Tyylikkäät kiiltävän mustat kattokaiteet korostavat korin linjakkaita muotojaVakio GT-varustetasossa .   

PANORAAMA-KATTOIKKUNA

Jotta jokainen matkasi olisi ikimuistoinen on uuteen Peugeot 308 SW malliin saatavana avattava panoraama-kattoikkunaLisävarusteena GT -mallissa , joka tuo valoa matkustamoon ja jonka ansiosta matkustajat voivat ihailla ympäröiviä maisemia. 

UUSI Peugeot-logo

Etulokasuojan leijonan päätä kuvastava uusi vaakuna-logoVakio GT-versioissa  korostaa uuden Peugeot 308 SW:n karismaattista ja modernia ilmettä. Se ilmentää laadukkuutta ja ajattomuutta korostaen Peugeotin yli 210-vuotiasta historiaa ja samalla innovatiivisuutta.

LED -TAKAVALOT VAKIONA

Leijonan kynsien raapaisua jäljittelevät LED-takavalot korostavat uuden Peugeot 308 SW:n modernia ilmettä. Integroituina ne korostavat vahvaa takaosaa ja sen optimaalista aerodynamiikkaa. Matala kattolinja ja voimakkaasti muotoillun pyöränaukot korostavat atleettisen linjakasta muotoilua. Tyylikkäät kevytmetallivanteet vahvistavat uuden Peugeot 308 SW -farmarimallin urheilullisuutta.

MODERNIA TEKNOLOGIAA

Uuden ergonomisen ja turvallisuutta lisäävän Peugeot i-Cockpit® -ohjaamon ansiosta auton kaikki ominaisuudet ovat helposti käytettävissä.

 

Uusi, kompakti, vakiona lämmitettävä ohjauspyörä (automaattivaihteiset mallitEi Active Pack ), johon on integroitu tärkeät radion, median, puhelimen ja ajoavustinten hallintalaitteetRadio-, media-, puhelin- ja kuljettajaa avustavat järjestelmät  istuu hyvin kuljettajan käteen.

Vakiovarusteinen suomenkielinen digitaalinen mittaristo tai 3D digitaalimittaristo Saatavilla GT-versiossa   on selkeä, havainnollinen ja kuljettajan tarpeisiin muokattavissa

Peugeot i-Cockpit® -ohjaamossa on kiinnitetty huomioita myös etumatkustajan matkustusmukavuuteen:

Uusi, suomenkielinen 10" kosketusnäyttö sekä uudet virtuaaliset ja personoitavat  i-Toggle-pikavalintapainikkeet tuovat viihdekeskuksen uudelle tasolle.

Ohjaamosta löytyy paljon hyödyllisiä ja innovatiivisia säilytystiloja.

 

AINA LIITETTYNÄ

Uuteen Peugeot i-Cockpit-ohjaamoon kuuluu myös uusimman sukupolven Peugeot i-Connect infotainment-järjestelmä:

 

Matkusta stressittömästi integroidun navigointijärjestelmänSaatavana vakiona tai lisävarusteena versiosta riippuen  avulla. Navigaattoriin sisältyy myös automaattinen TomTom-karttapäivitys ja TomTom-palveluiden tarjoamat reaaliaikaiset liikenne- ja vaaratiedotteetTomTom-palvelut tarjoavat hyödyllistä informaatiota reaaliajassa: reaaliaikaisia tietoja liikenteestä, huoltoasemista, pysäköintialueista, säästä, paikallisista hauista ja mahdollista vaara-alueista. Kaikki palvelut kuuluvat veloituksettomaan kolmivuotiseen palvelusopimukseen. .

Lataa älypuhelintasi langattomastiLangaton induktiolataus Qi-standardin mukaisille laitteille  ja peilaa älypuhelimesi sovellukset 10” kosketusnäytölle langatonta Mirrorscreen-peilaustoimintoa käyttämällä.

Määrittele oma profiilisi ja pidä näyttösi, tunnelmasi ja asetuksesi omien mieltymystesi mukaisina (jopa 8 käyttäjäprofiilia).

DIGITAALIMITTARISTO VAKIONA

Mittaristo välittää kuljettajalle kaiken tarpeellisen informaation selkeän havainnollisesti.

Katseen korkeudelle sijoitettu suomenkielinen 10” digitaalimittaristo on vakiona kaikissa varustetasoissa. GT-versiossa on ainutlaatuinen 3D i-Cockpit® -mittaristo, joka tuo tärkeimmät tiedot vieläkin selkeämmin kuljettajan nähtäville.

Kuljettaja voi personoida mittariston näkymän mieleisekseen ja liikkua eri toimintojen välillä (navigointi, radio/media, ajoavustimet, energiankulutus).

KESKIKONSOLI

Keskikonsoli ryhmittelee kaikki auton hallintalaitteet kuljettajan puolelle kääntyvään kaareen

Kaari ulottuu erilliseen älypuhelimen langattomaan latausalustaan Saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen . Tämän ansiosta kaikki jäljelle jäänyt tila keskikonsolissa on myös etumatkustajan käytettävissä – kaksi mukitelinettä, jopa 34 litraa säilytystilaa mukaanlukien käsinojan alle sijoitettu suuri säilytystila.

ISTUINMUKAVUUS

 

Uusi, aiempaa pidempi ja matalampi Peugeot 308 SW on muotoiltu tarjoamaan parhaan mahdollisen käytännöllisyyden ja sisätilat.

Erinomainen istuinmukavuus AGR-hyväksynnänAktion Gesunder Rücken (saksalainen selkälääkäreiden yhdistys) -hyväksyntä takaa hyvän ergonomian ja laajat säätömahdollisuudet.  saaneiden lämmitettävien  ja hierovienLisävaruste. Hieromatoiminto, kahdeksan hierontapistettä, viisi vaihtoehtoista hierontaohjelmaa.  etuistuimien ansiosta. Istuimien suunnittelussa on kiinnitetty huomiota viimeistelyn laatuun ja valittuihin materiaaleihin

HYVINVOINTIA

Hengitä, tunne, nauti…

 

Ilmastoinnissa on hyödynnetty uutta Clean Cabin-järjestelmääSisääntulevan ilman suodatusjärjestelmä  parhaan mahdollisen ilmanlaadun saavuttamiseksi kaikissa ajo-olosuhteissa. 

Voit valita mieluisan tunnelman kahdeksan vaihtoehtoisen tunnelmavalaistusvaihtoehdonVakiovaruste Allure Pack-versiosta alkaen  joukosta. Huipputason äänentoiston varmistaa Focal Hi-FiFocal® on johtava ranskalainen korkeatasoisten äänentoistojärjestelmien valmistaja. Lisävaruste tai ei-saatavana version mukaan.  -äänentoistojärjestelmä, joka on varustettu 10 kaiuttimella, 12-kanavaisella vahvistimella ja ARKAMYS äänenkäsittelyllä.  

VAPAUS VALITA

TÄYDELLISEN SOPIVA

Anna uuden Peugeot 308 SW:n houkutella, voit valita juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan voimanlähteen:

 

 • Kaksi lataushybridiä (180hv ja 225 hv)
 • Täyssähköinen (tulossa 2023)
 • Polttomoottorivaihtoehtoja ovat tehokkaat ja taloudelliset PureTech-bensiinimoottorit tai BlueHDi-dieselmoottorit, jotka kaikki on varustettu Stop&Start -toiminnolla
 

OHEISPALVELUT

Tutustu oheispalveluihin, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan matkojasi ja ladattavan hybridiautosi hallintaa:

Ota irti kaikki hyöty reaaliajassa tileihisi synkronoiduista, räätälöidyistä palveluista veloituksettoman ja suomenkielisen MyPeugeot -älypuhelinsovelluksen avullaMyPeugeot -mobiiliapplikaation e-etäpalveluiden avulla voit ohjata ja ajastaa Peugeot 308 SW lataushybridisi latausta sekä esilämmitystä ja -jäähdytystä  .

TEKNOLOGIA
ENEMMÄN AJONAUTINTOA

Nauti uuden Peugeot 308 SW:n tarjoamasta ajamisen helppoudesta ja nautinnollisuudesta.

Suuntaa katseesi kohti puoliautonomista ajamista, jota tukevat mukautuva vakionopeudensäädinVakio- tai lisävaruste tai ei-saatavana version mukaan  yhdistettynä Stop and Go -toimintoonEAT8-automaattivaihteiston yhteydessä .

 

Turvallisuuden ja mukavuuden varmistavat uusinta teknologiaa edustavat ajoavustinjärjestelmät

 

OPTIMOI SÄHKÖINEN TOIMINTAMATKA
 

Lataushybridillä ajaessasi käytössäsi on kolme ajotilaa, joilla voitko joko korostaa urheilullisuutta tai optimoida sähköisen ajomatkasi.

 

 • Sähköinen ajotilaSähkötila on oletusarvoisesti käytössä, kun auto käynnistetään. : voit ajaa 100 % sähköisesti jopa 135 km/h nopeudella
 • Hybridi: optimoi energian kulutuksen vaihtamalla sähkön ja polttomoottorin välillä saumattomasti ja automaattisesti ajotilanteen mukaan
 • Sport: valjastaa kaiken poltto- ja sähkömoottorin tehot parhaan mahdollisen suorituskyvyn saavuttamiseksi   
JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTOUuden Peugeot 308 SW HYBRIDin jarrutusenergian talteenottojärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton jarrutuksen tai vauhdin hidastumisen aikana.Hidastusenergia, joka normaalisti menetetään bensiini- ja dieselmoottoreissa, lataa Peugeot 308 SW HYBRIDin akkua.  

 

Tämän ansiosta kuljettaja voi ladata korkeajänniteakkua ja pidentää auton sähköistä toimintamatkaa.  Jarrutustoiminto voidaan aktivoida vaihteenvalitsimen B-painikkeesta, jotta auton nopeus hidastuisi jarrupolkimeen koskematta. Toimiessaan moottorijarrutuksen tapaan se lataa akkua.   

LITIUM-IONI AKKU (240-400 V)

Akun toimintamatka täyssähköisellä ajotavalla on jopa 66 km WLTPToimintamatka sähköisellä ajotavalla jopa 60 km (WLTP) riippuen auton lisävarusteista. Toimintamatka saattaa vaihdella mm. vallitsevien olosuhteitten ja lämpötilan sekä ajotavan mukaan.  

 

 • Akun teho 12,4 kWh
 • Korkeajänniteakku on sijoitettu takaistuinten alle niin, ettei se vaikuta matkustamon tai tavaratilan suuruuuteen
 • «e-SAVE» -toiminnon ansiosta kuljettaja voi säästää sähköenergiaa käytettäväksi myöhemmin matkan aikana, erityisesti keskustojen polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä.
 • Akulla on kahdeksan vuoden tai 160.000 km pituinen takuu 70%:lle akun kapasiteetista.
MOOTTORIT

LADATTAVAT HYBRIDIMOOTTORIT

HYBRID 225 e-EAT8:

 • PureTech 180 hv (132 kW) -bensiinimoottori
 • 81 kW sähkömoottori
 • 8-portainen e-EAT8-automaattivaihteisto

 

HYBRID 180 e-EAT8:

 • PureTech 150 hv (110 kW) -bensiinimoottori
 • 81 kW sähkömoottori
 • 8-portainen e-EAT8-automaattivaihteisto

 

12,4 kWh akun toimintamatka täyssähköisellä ajotavalla on jopa 66 km WLTP. WLTP. Toimintamatka voi vaihdella vallitsevien olosuhteitten mukaan (sää, ajotapa jne.)

 

Peugeot 308 SW HYBRIDin arvioitu latausaika tyhjästä täyteen:

 

 • 1 t ja 55 min Wall Box (32 A) -latausasemaa käyttäen
 • 7 t ja 5 min kotitalouspistokkeesta (8 A)  

TÄYSSÄHKÖINEN - SAATAVILLA 2023

Peugeot on ensimmäinen eurooppalainen autonvalmistaja, joka tarjoaa markkinoille aidon täyssähköisen farmariauton. Uudessa e-308:ssa käytetään täysin uutta sähkömoottoria, joka tuottaa 115 kW (156 hv) tehoa. Toimintamatkaa autossa on yli 400 km (WLTP-syklillä) varustetasosta riippuen.

 

POLTTOMOOTTORIT

Bensiinimoottori, 1,2 l 3-sylinterinen moottori:

 

Dieselmoottori, 1,5 l 4-sylinterinen moottori:

 

Nämä uusimman EUR6 -päästönormin mukaiset bensiini- tai dieselmoottorit on varustettu Stop&Go -teknologialla, joka säästää polttoainetta ja CO2-päästöjä.

PEUGEOT 308 SW LOISTAA TAVARATILALLAAN

308 SW on perinteikäs c-segmentin perhefarmari, jonka tilankäytön vahvuudet löytyvät kookkaasta 608 litraa vetävästä tavaratilasta. Britaxin Smile-rattaat mahtuvat tavaratilaan myös pitkittäin, jolloin niiden sivulle mahtuu vielä paljon muutakin tavaraa. Myös tavaratilan suoja voidaan vetää rattaiden päälle.
MITAT

UUDEN Peugeot 308 SW ULKOMITAT

 

 

308 SW SISÄTILOJEN MITAT

Peugeot 308 SW TAVARATILAN MITAT

 

 • jopa 608 litraa takaistuinten ollessa paikoillaan
 • jopa 1634 litraa takaistuinten ollessa taitettuina