Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
Anni Hautala
Anni Hautala

Anni Hautala on rakastettu radiojuontaja, TV-tähti sekä suosituista keittokirjoistaan tunnettu intohimoinen ruokaharrastaja. Anni on nähty lisäksi valkokankaalla ja hänen tuttu äänensä ja naurunsa kuultu piirrettyjen elokuvien ääniraidalla. Hän onkin yksi Suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista.

ANNI HAUTALA IHASTUI PEUGEOTIIN

Anni Hautala

Positiivisesta asenteestaan tunnettu ilopilleri on jo useamman vuoden ajan kiirehtinyt paikasta toiseen Peugeotilla. ”Leijonatassusta”, kuten Anni itse autoaan nimittää, on muodostunut tärkeä kumppani arjessa. ”En tiedä, miten selviäisin ilman häntä! Vietän autossa niin paljon aikaa, että kiinnyn aina silloiseen autooni. Joka kerta tuntuu haikealta, kun on aika luopua edellisestä ja vaihtaa uuteen.” Elämänmuutosten ja perheenlisäyksen myötä Anni kuitenkin innostui päivittämään Peugeotin hänelle jo aiemmilta vuosilta tuttuun, mutta näyttävän päivityksen läpi käyneeseen 3008 SUV-malliin – lataushybridinä totta kai.

”Päädyin 3008 Hybridiin, sillä se tarjoaa tilaa sekä helpotuksia kiireiseen arkeen, johon kuuluu nyt myös pieni lapsi. Auton korkea istuma-asento sopii minulle ja myös lastenistuinta on helpompi käyttää, kun se on sopivalla korkeudella.”, Anni summaa. ”Korona-aikaan teimme paljon koko perheen automatkoja kotimaassa sekä Ahvenenmaalle. 3008 oli täydellinen matka-auto ja kaikki tavarat lastenvaunuja myöden mahtui hyvin mukaan.”

Sähköllä ajamisesta innostunut Anni on ilahtunut 3008 lataushybridin sähköisestä toimintamatkasta. ”Auto on minulla kotona latauksessa joka yö ja ajan kaikki päivittäiset ajot tapaamisiin ja kuvauksiin sähköllä. Tankkaamassa käyn lähinnä silloin, kun ajamme mökille. Eli noin kerran kuukaudessa, toisinaan jopa harvemmin!”

Peugeotin ja Annin rakkaustarina… miksi juuri Peugeotit saavat Annin sydämen sykkimään? ”Edistyksellinen iCockpit-ohjaamo ja Peugeotin sisätilat ovat todella laadukkaat ja tyylikkäät. Nautin myös siitä, että muun muassa kuljettajaa avustavat järjestelmät toimivat hyvin! Rakastan vaihdella mittariston ulkoasua ja vaihdan eri ajoasetuksia tilanteesta riippuen. Pidän myös Peugeotien muotoilusta. Sapelihammasvaloissa on sopivasti räyhää asennetta, mutta silti ”leijonatassu” on lempeä ja turvallinen.”