Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT-FARMARIT

/image/18/2/peugeot-308swphev-2106styp-011-ndp.795182.jpg

Peugeotin farmarimallisto koostuu monitoimisista, urheilullisista perheautoista, jotka on varustettu persoonallisuudella ja sulavalinjaisella muotoilulla. Ajoavustinjärjestelmien ansiosta matkanteko on entistä intuitiivisempaa.

LUONNETTA JA URHEILULLISUUTTA

Dynaamisen ilmeensä ansiosta Peugeotin farmarimallisto vetoaa urheilullisista autoista pitäviin. Omintakeiset ajovalot, tyylikäs ja samalla urheilullinen muotoilu eivät jää huomaamatta. 

MUUNNELTAVUUS HUIPUSSAAN

Avarien tavara- ja matkustamotilojensa ansiosta Peugeot-farmarit soveltuvat koko perheen jokapäiväiseen elämään: koulumatkoille, ostosmatkoille, lomamatkoille…Matalan nostokynnyksen ansiosta ne selviävät vaativimmistakin haasteista kaikissa tilanteissa.

SUORITUSKYKYÄ JA TEHOKKUUTTA

Valitset sitten PureTech-bensiinimoottorin tai BlueHDi-dieselmoottorin, voit olla varma, että Peugeot-farmarit ovat suorituskyvyltään  ja polttoaineen kulutukseltaan taloudellisia. Tarjolla on joko BVM-manuaalivaihteisto tai EAT8-automaatti. Peugeot 508 SW -farmarin saat nyt myös ladattavana hybridinä.

TEKNOLOGIAA JA AJOMUKAVUUTTA

Farmariautomme on varustettu kosketusnäytöllä, navigointijärjestelmällä ja Peugeot i-Cockpit® -ohjaamolla. Näkyvyys ulos on erinomainen ja ajomukavuus esimerkillinen. Useat ajoavustinjärjestelmät (jarrutus, pysäköinti) varmistavat optimaalisen turvallisuuden.