SKIP TO CONTENT

SÄHKÖAUTOJEN AVUSTUKSET JA KANNUSTIMET

Olipa hankintasi kohteena henkilöauto tai hyötyajoneuvo, täyssähköinen tai lataushybridi on Suomessa useita sähköistymiseen siirtymisen tukimahdollisuuksia. Osa tuista on saatavilla vain yksityishenkilöille, osa yrityksille ja osa työsuhdeajoneuvon käyttäjille.

 

Olemme koostaneet tärkemmät tuet koskien sähköisen Peugeotin hankintaa, lisätietoja saat Peugeot -jälleenmyyjältäsi.

VALTION HYÖTYAJONEUVON HANKINTATUKI
Hankkiessasi täyssähköisen Peugeot hyötyajoneuvon, voit saada jopa 4000 € hankintatuen valtiolta. Hankintatuki koskee yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Peugeot malleista hankintatukeen ovat oikeutettuja e-Partner ja e-Expert
e-Partner
e-Expert
SÄHKÖAUTOJEN AUTOVERO 0€
 
Sähköautojen autovero on poistunut, tehden sähköauton hankinnasta entistäkin houkuttelevampaa!
TYÖSUHDEAUTOILIJAN SÄHKÖISET EDUT
 
Peugeotilla on kattava mallisto työsuhdeautoilijalle soveltuvia täyssähköisiä ja lataushybridi malleja. Olipa mietteisssäsi neliveto, SUV, tila-auto, farmarimalli tai kompakti kaupunkiauto, Peugeotilla on kaikki tarjolla.
 
Valitsemalla työsuhdeautoksi täyssähköisen tai lataushybridin, hyödyt myös seuraavista eduista:
  • Lataaminen julkisissa pisteissä tai työpaikalla on verovapaa etu, mikäli työnantaja sen kustantaa
  • Verotusarvosi on jopa 145 €/kk matalampi valitsemalla sähköisen mallin. Peugeotin hinnastoissa on verotusarvoihin huomioitu alennetut arvot sekä täyssähköihin että lataushybrideihin
TUKEA KOTILATAUSPISTEEN ASENTAMISEEN
 
Parhaan hyödyn ja tehon saat sähköisestä Peugeotistasi, mikäli sinulla on mahdollisuus asentaan kotilatausasema. Myös kotilatausaseman hankintaa on mahdollista hakea tukea. Asumisen rahoitus ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää avustuksia asuinrakennuksen omistaville yhteisöille, kuten taloyhtiöille ja vuokrayhteisöille,  sähköautojen latauspisteiden edellyttämiin kiinteistöjen sähköjärjestelmien muutoksiin.