SKIP TO CONTENT
The new 408's sphere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ODOTTAMATON ESITTELY

Pyörähdä kanssamme 408:n muotoilun saloihin.

SPHERE

MUOTOILU JOKA KULMASTA
"Sphere" on todella odottamaton kokemus, jonka loimme esitelläksemme uuden Peugeot 408:n odottamatonta muotoilua kaikista näkökulmista.  Kuinka esitellä kaikki uuden 408:n näyttävät ja uniikit muotoilut kaikista kuvakulmista painovoimaa uhmaten? Muotoilupallon avulla saat kaiken kattavan näkymän uutuuteemme.

VIETTELEVÄN UUDENLAINEN PEUGEOT 408

Peugeot 408 erottuu ennen kaikkea dynaamisen fastback-tyyppisen siluetin ja tunnistettavan tyylinsä ansiosta, mutta se erottuu myös rikkomalla aiempia kaavoja.

 

Sen moderni eleganssi tekee siitä erottuvan tiellä. Sen urheilullinen muotoilu ja sulavat linjat korostavat sen aerodynaamisia ja esteettisiä ominaisuuksia joka kulmasta. Korotettu maavara lisää arjen käytännöllisyyttä.

MUOTOILU

Fastback -siluetti yhdistettynä korkeampaan ajoasentoon ovat uudenlainen yhdistelmä. 

UUSI PEUGEOT i-Cockpit® 3D

Uusi Peugeot i-Cockpit® 3D -ohjaamo kutsuu sinut 100% digitaaliseen kokemukseen, jossa viihdytään. Kompakti monitoimiohjauspyörä tarjoaa näppärää käsiteltävyyttä. Monipuolisesti personoitava digitaalimittaristo  on sijoitettu korkealle, minkä ansiosta Sinun ei tarvitse siirtää katsettasi liikenteestä. 

2 LATAUSHYBRIDIÄ

Saatavilla myös kahtena lataushybridinä, jotka ovat aina varustettu tehokkaammalla 7,4 kW:n sisäisellä ajoneuvolaturilla. 

KUINKA STUNTTI TEHTIIN

Kuinka pysäytät painovoiman ja käännät täysikokoista autoa mihin tahansa kulmaan? Se ei ollut helppoa. Katso, kuinka lahjakas insinööri-, teknikko- ja suunnittelijatiimimme kokoontuu voittamaan odottamattomia haasteita ja luomaan "Spheren". Peugeot 408 käyttäytyy kuin se olisi painoton ja näyttäytyy jokaisesta kulmasta edukseen.

 

KONSEPTI

Halusimme esitellä uuden Peugeot 408:n viehätyksen joka kulmasta. Tätä varten meidän täytyi uhmata painovoimaa ja luoda näyttämö, joka voisi vaivattomasti kääntää uuden 408:n mihin tahansa asentoon ja antaa sinun tarkastella mallia joka kulmasta. Ja tietysti sen piti olla yhtä houkutteleva ja odottamaton kuin itse auton. Joten suunnittelimme "Spheren".
VAIHE 1: 3D MALLINNUS
Tiimimme aloitti sarjalla 3D-malleja visualisoidakseen idean ja testatakseen, että se voisi pitää uuden 408:n missä tahansa kulmassa.
VAIHE 2: TUOTANTO
Kun muoto kohtaa toiminnon odottamattomilla tavoilla, voit saada odottamattomia tuloksia. "The Spheren" rakentaminen ja sen saattaminen toimimaan sekä fyysisesti että esteettisesti vaati innovatiivista ajattelua ja odottamattomia ratkaisuja.
VAIHE 3 : ASENNUS
Kaunis esine tarvitsee yhtä kauniit puitteet, ja Louvre-Lens on juuri sitä. Katso, kuinka "The Spheren" asentaminen tähän erityiseen paikkaan on suunniteltava joka kulmasta.

RAKENNE

Rakenne on valmistettu suurlujuusteräksestä ja läpinäkyvä pallo on  joustavasta PVC:stä. 

TEKNOLOGIA

Kaksi suurta 5,1 metrin halkaisijan vannetta saavat liikkeen 3500 watin sähkömoottoreilla toimivasta järjestelmästä joka ohjaa pallon pyörimistä ja kontrolloi painopisteen ylläpitoa. 

TIIMI

Lahjakas ryhmä taiteilijoita, insinöörejä ja teknikoita Superbienista Pariisista, otti idean "Spherestä" ja muutti sen henkeäsalpaavaksi todellisuudeksi, joka näyttää uhmaavan painovoimaa. He ovat erikoistuneet luomaan kauniita, odottamattomia, ainutlaatuisia installaatioita. 

AINUTLAATUINEN PAIKKA

Näyttämönä toimi Louvre-Lensin taidemuseon moderni lasin ja alumiiniarkkitehtuurin ympäristö. Lopputuloksena uniikki tapa esitellä uutuus läpinäkyvän pallon sisällä. Installaatio mahdollisti esitellä Peugeot 408 Fastbackin viehättävän muotoilun jokaisesta kulmasta.