SKIP TO CONTENT
Expert
Peugeot e-Expert, 100% electric
Peugeot Expert BlueHDi Diesel

TILAVA PAKETTIAUTO SUOMEN SUOSITUIMPAAN KOKOLUOKKAAN

Tilava, näyttävä ja saatavilla myös täyssähköisenä sekä jopa 6 hengen CrewCab -versiona. Peugeot Expert on todellinen muuntautuja, josta saat juuri sinun tarpeisiisi soveltuvan.

UUSI PEUGEOT E-EXPERT CREW CAB

Täyssähköinen ja muunneltava moniosaaja

Peugeotin pakettiautomallisto on laajentunut mielenkiintoisella uutuudella. Crew Cab -versio tarjoaa istumapaikat viidelle tai kuudelle ja silti erillisen tavaraosaston.

 

 • Kyytiin mahtuu jopa kuusi henkeä
 • Tavaratilaa jää silti 4 m3

Tarvitset paljon kuljetuskapasiteettia

Kuljetat paljon tavaraa työssäsi ja tarvitset suuren kuormatilan. Suosittelemme Expert XL korimallia jossa on seuraavat ominaisuudet:

 

 • Tavaratilan koko: jopa 6.6 m3Moduwork 
 • Tavaratilan pituus: jopa 4 mModuwork 

Valinnaisvarusteet

Voit varustella Peugeot Expertin haluamallasi tavalla reilun valinnaisvarustevalikoiman avulla. Valikoimasta löydät monipuolisesti varusteita erilaisiin tarpeisiin.

 

 

MITAT
ULKOMITAT
 • Pituus: M koripituus 4,95 m ja XL koripituus 5,30 m
 • Leveys: 2,20m peilien kanssa
 • Korkeus: 1 899 mm - 1 930 mm
SISÄMITAT
 • Hyödyllinen pituus: jopa 4m
 • Hyötykuorma: lähes 1400 kg Expertille ja yli 900 kg e-Expertille
TILAVUUS
 • M koripituus: 5.3m3, 5.8m3 (Moduworkin kanssa)
 • XL koripituus: 6.1m3, 6.6m3 (Moduworkin kanssa)
ERIKOISAJONEUVOT
MALLISTO ERI TARPEISIIN

 

Perinteisten hyötyajoneuvoversioiden rinnalla on tarjolla erikoisversioita ammattilaisille kuten kylmäkuljetusajoneuvoja, pidennetyllä ohjaamolla varustettuja hyötyajoneuvoja, nelivetoja, esteettömiä takseja jne.

 

 

VALINNAN VAPAUS
VALINNAN VAPAUS

PEUGEOT Expertin avulla anna itsellesi vapauden valita moottorityyppi tarpeidesi ja käyttötarkoitustesi mukaan:

MOOTTORIT
SUORITUSKYKYÄ VAILLA KOMPROMISSEJA
100% SÄHKÖINEN MOOTTORI

Peugeot e-Expert varustettuna 100 kW (136 hv) sähkömoottorilla on vaivaton käsitellä kaupungissa, turvallinen ja tehokas maantiellä.

 

Peugeot e-Expertin ohjauspyörän takana nautit jouhevasta, dynaamisesta ja hiljaisesta ajettavuudesta sekä viiveettömästä kiihtyvyydestä moottorin tarjoavan 260 Nm maksimiväännön ansiosta.

 
TOIMINTAMATKA JA LATAAMINEN

Peugeot e-Expertin toimintasäde yhdellä latauksella on jopa 330km WLTP75kWh akkupaketilla – 230 km 50kWh akkupaketilla  mittaustavan mukaisesti.

Voit ladata autoasi erilaisista virtalähteistä:

 
BLUEHDI DIESEL MOOTTORIT
Peugeot Expertin ajonautinto on erinomainen BlueHDi -moottorien ansiosta.  Hyötykuorma on suurimmillaan lähes 1400 kg, polttoaineen kulutus ja päästöt kokoluokan alhaisimmat samoin kuin käyttökustannukset huoltovälin ollessa 40 000 km tai kaksi vuotta. 
TEKNOLOGIA

NOPEUSRAJOITUS - LIIKENNEMERKKIEN TUNNISTUS

MonitoimikameraLisävaruste  tunnistaa nopeusrajoitusliikennemerkit välittäen tiedon kuljettajalle mittaristoon ja/tai tuulilasille heijastuvalle näytölle. Nopeus voidaan tällöin rekisteröidä suositelluksi nopeudeksi nopeudenrajoittimeen.

VISIOPARK 1

PeruutuskameraLisävaruste  aktivoituu automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään päälle. Kamera näyttää 180° lintuperspektiivikuvaa ajoneuvon takana olevasta alueesta ja sen ympäristöstä. Takanäkymässä näytetään apulinjat, jotka kääntyvät ohjauspyörän kääntökulman mukaan. Mikäli auton takana on esteitä, järjestelmä näyttää alueen kuljettajan pyynnöstä eri perspektiiveistä.

ACTIVE SAFETY BRAKE

Active Safety Brake Lisävaruste  on automaattinen hätäjarrutustoiminto, joka aktivoituuu järjestelmän havaitessa välittömän törmäysvaaran. Kameran ja tutkan yhteistoimintaan perustuva järjestelmä tunnistaa liikkuvat ja paikallaan olevat esteet. Jos kuljettaja ei reagoi vaaratilanteeseen jarruttamalla tai jos jarrutus ei ole riittävän voimakas, järjestelmä jarruttaa kuljettajan puolesta auttaen estämään törmäykset alle 30 km/h nopeuksissa. Jos nopeus on tätä korkeampi, järjestelmä lieventää onnettomuuksien seurauksia alentamalla törmäysnopeutta.

UUDEN SUKUPOLVEN E-PAKETTIAUTON TEHOKKUUS

Sähköinen Peugeot e-Expert -hyötyajoneuvo on aina varustettu tehokkaimmalla korkeajänniteakustolla,  75 kWh tehoisella 330 km WLTP** toimintamatkan tarjoavalla akulla. Akku on sijoitettu nerokkaasti niin, että sisätilat ja tavaratila on pystytty säilyttämään samankokoisena kuin polttomoottoriversiossa.

Akustolla on 8 vuoden tai 160 000 km pituinen takuu 70 %:lle sen latauskapasiteetista.

AJOTAVAT

Uusi täyssähköinen Peugeot e-Expert tarjoaa kolme eri ajotilaa:

 

 • Eco: optimaalinen toimintamatka tiettyjä asetuksia säätäen
 • Normal: optimaalinen mukavuus jokapäiväiseen käyttöön
 • Power: Optimaalinen suorituskyky raskaita kuormia kuljetettaessa
JARRUTUSTAVAT

Jarrutusenergiaa talteenottavan jarrutuksen ansiosta tarjolla on kaksi moottorijarrutustasoaNormaali tai tehostettu jarrutusenergian talteenotto  , joiden ansiosta akun lataaminen on mahdollista nopeuden laskiessa:

 

 • Maltillinen, jolla saavutetaan lähes samanlainen tuntuma kuin polttomoottoriautolla
 • Tehostettu, nopeuden lisäämiseksi hallitusti kaasupolkimen avulla 
DESIGN

EROTTUVA TYYLI

 

Vahvan muotoilunsa ansiosta Peugeot Expert huokuu kestävyyttä ja eleganssia.

 • Mittasuhteet ovat harmoniset etuosan, ohjaamon ja kuormatilan välillä.
 • Tyylikkäät linjat korostavat nykyaikaisuutta.

ETUSÄLEIKKÖ

 
Jykevää etusäleikköä koristaa värisävyä vaihtava leijonalogo , samaan tapaan kuin kaikissa Peugeot-sähköautoissa. Latausluukku on sijoitettu auton etuosaan kuljettajan puolelle helpottamaan lataamista.
 
 

 

SELKEÄSTI SÄHKÖINEN
 
Myös takaa löytyy sävyä vaihtava sinivihreäsävyinen leijonalogo, sekä e-Expert -monogrammi, jotka erottavat sähköisen version muista versioista.

AJAMISEN MUKAVUUTTA

Peugeot Expert -tarjoaa ajomukavuutta. Oviaukon askelma helpottaa kulkua korotettuun istuinasentoon, josta ajaminen on vaivatonta. Toimiva ja ergonominen ajoasento tarjoaa henkilöautomaista ajoa ja lukuisia säilytyslokeroita.

SELKEÄ MITTARISTO

Peugeot e-Expertin uusi mittaristo 3,5 tuuman värinäytöllä näyttää olennaiset ajotiedot, kuten jäljellä olevan toimintasäteen ja valitun ajotilan (lataus/eco/powerLATAUS: Jarrutusenergian talteenotto - ECO: Taloudellinen ajotila - POWER: Täysi teho ) reaaliajassa

SUURI KOSKETUSNÄYTTÖ

Suurella kosketusnäytöllä pääset helposti sähköautovalikkoon jossa voit muun muassa visualisoida sähkövirran kulun selkeästi. Toiminto vaatii lisävarusteisen navigoinnin

OHJAAMON e-VOLUUTIO

Peugeot e-Expertin keskikonsolista löydät:

 • Täydellisesti integroitu ja ergonominen e-Toggle-vaihteistonvalitsin jolla valitset pysäköinti- / peruutus- / vapaa- / ajo- ja jarrutoiminnot
 • Ajotilan valitsin kolmelle ohjelmalle
 • Säilytystila pienille tavaroille yläosassa

 

Vakiovarusteinen sähköinen seisontajarru toimii automaattisesti ja on siksi erittäin helppokäyttöinen

LIIKKUVA TOIMISTO

Peugeot Expertissä oleva kääntyvä pöytä avautuu keskikyynärnojan kanssa, mikä tekee ohjaamosta todellisen liikkuvan toimiston, joka on sekä ergonominen että käytännöllinen.

Kojelaudassa oleva älypuhelimen pidikeSaatavissa lisävarusteena. Tablettiteline on suunniteltu enintään 11" tableteille. Teline saa virtaa kojelaudassa olevasta USB-liittimestä  sisäänrakennetulla latauskaapelilla ja tablet-telineellä* mahdollistaa digitaalisten työkalujen pitämisen aivan edessäsi, sormenpäilläsi.

PAREMPI MUOKATTAVUUS LISÄÄ TUOTTAVUUTTA

Moduwork-läpilastausluukku, tuplaliukuovetLisävaruste , mukavuusväliseinäLisävaruste , Peugeot Expert ja e-Expert pakettiautot tarjoavat lukuisia muokkausmahdollisuuksia kaikkien ammattilaisten tarpeisiin. 

 

PEUGEOT Expert RENGASMERKINNÄT
LISÄVARUSTEET
 
Lisätietoa Peugeot Expertistä löydät oheisesta hinnastosta sekä teknisistä tiedoista.