Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
Peugeot partner
Peugeot partner

Partner VAN

PEUGEOT PARTNER

Ammattikäyttäjän perustarpeet on huomioitu uudessa Peugeot Partnerissa: se on kuormatilaltaan ja kuormankantokyvyltään mittava.

TÄYDELLINEN HYÖTYAJONEUVO

TILAA PAREMPAAN TYÖNTEKOON

/image/11/3/peugeot-par-2018-032-fr-bis.497113.jpg

Uusi PEUGEOT PARTNER on kuormatilaltaan ja kuormankantokyvyltään mittava. Kuormatilan tilavuus on 3,30m34,40m3 versiosta riippuen ja näin mahdollistaa tilan kahdelle Euro-lavalle. Lisäpituus voidaan hyödyntää istuin taittamalla.

Uusimpien Peugeotien paljon tunnustusta saanut EMP2-perusrakenne on käytössä myös PEUGEOT PARTNERissa. Tämän rakenteen ansiosta etu- ja takaylitykset ovat aiempaa lyhyemmät, kääntösäde pienempi ja auton käsiteltävyys näin helpompaa. Kääntösäde on vain 10,82 m M-versiossa tai 11,43 m XL-versiossa. Hyötykuorma on tämän kokoluokan huippua, 650 - 1000 kg versiosta riippuen.

MUUNNELTAVUUTTA TYÖNTEKOA HELPOTTAMAAN.

UUDENLAINEN MATKUSTUSNAUTINTO

Uusi Peugeot Partner on varustettu Multiflex-istuimella. Tämä mahdollistaa tasaisen lattian, lisää hyötytilavuutta 400l ja kasvattaa hyötypituutta jopa 3 metriin M-versiossa ja 3,35 metriin XL-versiossa, samalla säilyttäen kapasiteetin kahden henkilön kuljettamiseen kiitos taitettavan matkustajan istuimen. Pitkät tavarat voidaan kuljettaa taittamalla matkustajan istuin eteen. Keskimmäisen istuimen alla oleva säilytystila voidaan lukita riippulukolla. Säilytystilat on suunniteltu eri ammattilaisten tarpeisiin. Ne ovat helposti ulottuvilla ja ne on sijoitettu kätevästi ympäri matkustamoa. Matkustajaa vastapäinen TopBox hansikaslokero voidaan tarvittaessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15” tietokone.

Kuorman kiinnittämiseksi turvallisesti vakiovarusteena on 6 kiinnityslenkkiä. Peugeot Partner voidaan varustaa myös kuormausvarustepaketilla, joka sisältää 4 lisäkiinnityslenkkiä, 12V pistokkeen sekä LED-lisävalaistuksen.

Sivuliukuovet sekä 180 astetta kahdessa osassa (2/3 – 1/3) avautuvat takaovet helpottavat lastausta.