Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Ajoavustinjärjestelmät

/image/32/9/header.90329.jpg

Ajoavustinjärjestelmät

Nauti ainutlaatuisesta ajoelämyksestä ja anna tekniikan palvella sinua! Tekniset innovaatiot tekevät jokaisesta matkastasi miellyttävän ja vaivattoman.

PEUGEOT I-COCKPIT NÄISSÄ MALLEISSA

/image/33/3/i-cockpit.90333.jpg

PEUGEOT i-Cockpit on rakenteeltaan innovatiivinen kuljettajanpaikka, mikä tekee ajoelämyksestä täysin uudenlaisen. Kuljettajanpaikka täyttää korkeimmatkin tekniset vaatimukset: kuljettajanpaikalta on intuitiivinen pääsy kaikkiin säätimiin.

Pienen ohjauspyörän ansiosta ajaminen on ketterää ja reaktiivista sekä ajettavuus erinomaista. Tavallista korkeammalle sijoitetun mittariston ansiosta luet kaikki tärkeät tiedot ilman, että sinun tarvitsee nostaa katsetta tiestä. Uusi keskikonsoli ja kosketusnäyttö tekevät ympäristöstä puhdaslinjaisen.

Kuljettajanpaikka on saanut innoituksensa lentäjän työskentely-ympäristöstä. Tämä heti tunnistettava tyyli on ansioitunut saamalla 29:nnen Festival Automobile Internationalin myöntämän Vuoden 2013 kaunein sisätila -palkinnon.

/image/33/4/peugeot_3008_2013_024_fr.90334.jpg

HEIJASTUVA MITTARISTONÄYTTÖ

Tuulilasiin heijastuvan mittaristonäytöni ansiosta saat kaikki ajoa koskevat oleelliset tiedot silmiesi eteen ilman, että sinun tarvitsee nostaa katsettasi tiestä. Tiedot heijastetaan värillisinä esiin nousevaan levyyn, joka sijaitsee suoraan kuljettajan näkökentässä. Näin ajonopeus, vakionopeudensäätimen ja nopeudenrajoittimeni tavoitearvot sekä navigointijärjestelmäni tiedot ovat aina näkyvilläsi ilman että sinun tarvitsee siirtää katsettasi pois tiestä.

/image/33/5/peugeot_208_2014_122_fr.90335.jpg

CITY PARK

City Park -teknologia helpottaa ja avustaa pysäköintiliikkeitäsi taskupysäköinnin, poikittaisiin pysäköintiruutuihin pysäköinnin ja vinopysäköinnin yhteydessä.

Auton edessä, takana ja sivuilla sijaitsevien ultraäänitunnistimien avulla City Park arvioi pysäköintitilan koon, määrittää ihanteellisen ajolinjan, tekee varsinaiset ohjausliikkeet sekä välittää tietoja näytön ja äänimerkkien avulla käytettävissä olevasta tilasta.

Jos autossasi on käsivalintainen vaihteisto, sinun tarvitsee vain huolehtia kaasu- ja jarrupolkimen painamisesta, vaihteenvaihdosta ja kytkimen käytöstä. Voit milloin tahansa ottaa ohjauksen hallintaasi tarttumalla ohjauspyörään. City Park on saatavana lisävarusteena.

HILL ASSIST -MÄKILÄHTÖAVUSTIN

Hill Assist -teknologia helpottaa liikkeellelähtöä, käsittelyä ja pysäköintiä mäessä tai rinteessä.

Kun olet mäessä ( > 3 %), Hill Assist -toiminto pitää autosi paikallaan lyhyen aikaa (noin kaksi sekuntia), jotta ehdit siirtää jalan jarrupolkimelta kaasupolkimelle.

GRIP CONTROL -LUISTONESTOJÄRJESTELMÄ

Tämä luistonestojärjestelmä yhdistettynä Mud&Snow-renkaisiin ja Grip Control -teknologiaanedellytyksenäi. on nopeuden sovittaminen tien muotojen mukaiseksi (vahvistettu pito) takaa optimaaliset ajo-ominaisuudet ja erinomaisen pidon kaikilla pinnoilla. Matkustamossa olevalla säätöpyörällä valitset kuhunkin pintaan sopivan tilan: lumi, muta tai hiekka. PEUGEOTisi sopeutuu välittömästi valittuun pintaan, jolloin sinä ajat turvallisesti ja rauhallisin mielin.

DISTANCE ALERT

Autojen välistä ajoetäisyyttä valvova järjestelmä Distance Alert® i kertoo sinulle näkökenttään siirretyssä näytössä aikaeron edellä ajavaan autoon. Valitsimillai voit ohjelmoida autojen välisen ajan, joka alitettaessa saat hälytyksen. Kun aika saavutetaan, näet näytössä varoitusmerkin.

BLIND SPOT -KATVEAVUSTIN

Auton etu- ja takapuskureissa sijaitsevien neljän tunnistimen avulla katveavustin pitää sinut matkan aikana ajan tasalla siitä, onko kuolleessa kulmassai auto tai moottoripyörä. Toiseen ulkotaustapeiliin tai näyttöön ilmestyy tällöin valomerkki varoittamaan kuljettajaa.