SKIP TO CONTENT
208

Peugeot 208 näyttävä kaupunkiauto myös täyssähköisenä

Peugeot 208 on näyttävästi muotoiltu moderni kaupunkiauto, joka erottuu edukseen myös sisätiloiltaan ainutlaatuisen Peugeot i-Cockpit® -ohjaamonsa ansiosta. Saatavilla täyssähköisenä ja bensiinimoottorilla.

VASTUSTAMATONTA MUOTOILUA

Peugeot 208 on tyylikkäästi erottuva, sen muotoilu on urheilullinen ja vetovoimainen puhtailla, vahvoilla linjoilla, jotka korostavat sen modernia ulkonäköä. 

 

 

VIEKOITUKSEN VOIMA

Peugeot 208:n voimakas persoonallisuus näkyy jo ensimmäisestä vilkaisusta alkaen sensuellin kaarevuuden ja pitkän konepellin ansiosta. Sen vakuuttavaa luonnetta korostetaan kirkkaiden korivärien kautta. Muotoilua tehostaa tyylikäs Black Diamond-kattoSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen , kiiltävän mustat pyörän kaarilistat ja kromatut ikkunalistatSaatavana vakiona version mukaan  sekä timanttihiotut kevytmetallivanteet, joissa on ilmanvastusta pienentävät paneelit.Saatavana vakiona version mukaan 

ROHKEASTI USKALIAS

Peugeot 208:n ilmeikästä etuosaa hallitsee tyylikäs etusäleikkö. Kolmiraitaisen valotunnuksen sisältävät Peugeot Full LED Technology -ajovalotSaatavana vakiona version mukaan korostavat modernia ja rohkeaa ilmettä. Tätä tehostavat 208-mallistossa vakiona olevat, näyttävät LED -päiväajovalot.  

NÄYTTÄVÄT TAKAVALOT

Takaosasta tekee helposti tunnistettavan kiiltävän musta koristelista sekä kolmea leijonan kynttä muistuttavat LED-takavalot.Saatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen 

VIIMEISTELTY JA ILMEIKÄS MYÖS TAKAA

Peugeot 208 :n dynaaminen ja voimakkaasti muotoiltu takaosa on varustettu ilmanohjaimella polttoaineen kulutuksen säästämiseksi ja parantamaan entisestään ajo-ominaisuuksia. 

PANORAAMALASIKATTO

PanoraamalasikatonSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana version mukaan  ansiosta maailma avautuu kaikille autossa matkustaville aivan uudenlaisena. Takaistuimille saakka ulottuvan katon ansiosta matkustamo suorastaan kylpee valossa.

VERHOILUT

Peugeot 208:ssa istuinmukavuus on etusijalla. Siksi sen istuimet tarjoavat ensiluokkaisen tuen ja verhoilumateriaalit ovat korkealaatuisia ja helppohoitoisia.

EROTTUVA TYYLI

Peugeot e-208:ssa on monia tyylikkäitä ja erottuvia yksityiskohtia, jotka antavat sille ainutlaatuisen ilmeen. Monogrammi "e" korostaa sähköisiä ominaisuuksia. 17" timanttihiotut kevytmetallivanteet, joissa on ilmanvastusta pienentävät paneelitSaatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen , kun taas korinvärinen säleikkö lisää harmoniaa ja hienostuneisuutta.

MODERNIA TEKNOLOGIAA

Peugeot 3D i-Cockpit®

Koe ketterä ja intuitiivinen ajokokemus kompaktin monitoimiohjauspyörän, monipuolisesti muokattavan 3D mittaristonSaatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen  suuren 10" kosketusnäytönSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  ja Toggle Switch -pikavalintapainikkeidenPianotyyppiset painikkeet  avulla. Voit myös mukauttaa tunnelmavalaistusta, valittavana on 8 eri sävyäSaatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen  entistäkin yksilöllisemmän ilmeen saavuttamiseksi.

 

 

DIGITAALINEN 3D-MITTARISTO

DigitaalimittaristoSaatavana vakiona tai ei saatavana versiosta riippuen holograafisine 3D-näyttöineen on sijoitettu juuri silmiesi korkeudelle. Ajoneuvoa ja ajoa koskevat tiedot välittyvät ruudulle kahdelle eri tasolle niiden tärkeyden mukaan (turvallisuus, ajoavustimet, navigointi). Voit valita ne tiedot, joiden toivot olevan jatkuvasti näkyvissä.

e-208 DIGITAALINEN 3D-MITTARISTO

Sähkökäyttöä koskevat tiedot ovat helposti saatavilla digitaalisen 3D -mittariston tai kosketusnäytön kautta:

KÄYTÄNNÖLLISTÄ LIITETTÄVYYTTÄ

Peugeot 208 houkuttelee käytännöllisyydellä ja liitettävyydellä. Edessä näppärä säilytyslokero lataa älypuhelimesi induktionLangaton lataus Qi 1.1 -standardin mukaisesti, saatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen kautta. Sisätiloissa on myös jopa neljä USB-liitäntää kannettaville laitteille.

 

 

VAPAUS VALITA
VAPAUS VALITA

Peugeot 208 tarjoaa sinulle vapauden valita moottorityyppi tarpeittesi ja käyttötarkoituksesi mukaan:

MONIPUOLISET OHEISPALVELUT

Helpota sähköautosi hallintaa monipuolisilla oheispalveluilla, jotka on erityisesti suunniteltu helpottamaan energiasiirtymääsi:

Matkusta mielenrauhassa ilmaisella MyPeugeot -sovelluksella, jonka avulla voit etähallita latausta tai ohjata Peugeot e-208:n esilämmitystä tai -jäähdytystä.

TEKNOLOGIA

PEUGEOT AJOAVUSTIMET

PEUGEOT Drive AssistSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  avaa tietä puoliautonomiselle ajolle:

  • Ajolinja-avustin
  • Liikennemerkkien tunnistus
  • Aktiivinen vakionopeussäädin
 

AUTOMAATTINEN HÄTÄJARRUTUSJÄRJESTELMÄ

Jos järjestelmä havaitsee auton edessä esteen, järjestelmä jarruttaa automaattisesti välttääkseen törmäyksen tai vähentääkseen törmäyksen aiheuttamia vahinkoja. 

PARK ASSIST -PYSÄKÖINTIAVUSTIN

Tee pysäköinnistä helppoa Park Assist -pysäköintiavustimenSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen  avulla. Järjestelmä avustaa pysäköinnissä etsimällä sopivan pysäköintipaikan ja avustamalla ohjauksella. Kuljettajan tehtäväksi jää kontrolloida kaasua, jarrua ja vaihteita.

KATVEHÄLYTIN

Katvehälytin Saatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen varoittaa kuljettajaa toisen ajoneuvon lähestymisestä katveesta ajonopeuden ollessa 65 – 140 km/h. Varoitus näkyy sivupeileihin syttyvänä merkkivalona. 

OPTIMOI AJOMUKAVUUTESI

Peugeot e-208:ssa on kolme ajoasetusta:

  • Eco: toimintamatkan optimointi
  • Normaali: optimaalinen mukavuus jokapäiväiseen ajoon
  • Sport: suorituskyky ja ajonautinto etusijalla, maksimaalinen teho ja vääntö

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

Kaksi eri tehoista tilaa jarrutusenergian talteenottoon:

 

  • Maltillinen – kuten moottorijarrutus polttomoottorilla varustetulla autolla
  • Vahvistettu B-tila  – suurempi hidastuminen ja energian talteenotto kaasupoljinta nostamalla
PEUGEOT 208 & E-208 TEKNISET TIEDOT
SÄHKÖMOOTTORI
Sähköajo on uudenlainen ajokokemus. Hyödynnä hiljaisesti ja mukavastiMuista kuitenkin, että säilytät ajoneuvosi hallinnassa ja että muut tienkäyttäjät eivät välttämättä ole tottuneet lähes äänettömiin ajoneuvoihin 100 kW:n (136 hv) moottorin teho ja 260 Nm:n vääntömomentti, joka on saatavilla heti liikkeellelähdöstä.

PEUGEOT 208 & E-208 MITAT

ULKOMITAT
SISÄMITAT
TAVARATILA
  • Takaistuin normaaliasennossa  265 litraa (VDA 210)
  • Takaistuin alas taitettuna 1 106 litraa (VDA 214)
PEUGEOT 208 RENGASMERKINNÄT
JÄLKIASENTEISET LISÄVARUSTEET