SKIP TO CONTENT
5008 SUV

 

Teho :

96 kW

Yhdistetty polttoaineenkulutus (WLTP)
5,6 - 6,7 L / 100 km

CO2-päästöt yhteensä
141 - 150 g / km

Uusi Peugeot 5008 SUV. Iso SUV, 7 muunneltavaa istuinta vakiona

Laajenna näkemystäsi näyttävästä tyylistä. Uusi 7-paikkainen Peugeot 5008 SUV on uudistunut tyylillä ja kypsyydellä, jossa voiman ja viimeistelyn välinen tasapaino yhdistyy. Uudistunut etusäleikkö on nyt kehyksetön. Ajovalot ovat helposti tunnistettavat ja puskuri voimakkaasti muotoiltu. Dynaamisen ja urheilullisen korin muotoilun viimeistelevät kromilistat, jotka jatkavat ajovalojen linjaa takana aina ilmanohjaimeen saakka.

ROHKEAA MUOTOILUA

Uusi vakiona 7-paikkainen Peugeot 5008 SUV edustaa nykyaikaista eleganssia saavuttaen täydellisen tasapainon tehon ja hienostuneisuuden välillä.

Sen etuosa näyttää täydellisesti integroidulta, veistokselliselta ja erottuvalta. 

Sen dynaamista asennetta korostaa koristelista, joka pidentää ajovalojen linjaa takaspoileriin asti.

Sen urheilullista estetiikkaa korostavat uudet näyttävät kevytmetallivanteet.

KEHYKSETÖN ETUSÄLEIKKÖ


Uusi kehyksetön etusäleikkö sivuille jatkuvine siivekkeineen saa aikaan mielikuvan integroidusta, linjakkaasta ja katkeamattomasta keulasta.


LED-AJOVALOT

LED-ajovalot ovat vakiona koko 5008-mallistossa. GT-varustetason Peugeot Full LED Technology -ajovalot sisältävät Foggy Mode- ja kaarrevalo-toiminnot.

TAKAVALOT

Takana uuden Peugeot 5008 SUV:n moderni ilme korostuu kiiltävän mustan, leveän koristelistan ja leijonan kynnen raapaisua muistuttavien kolmiulotteisten, savulasilla päällystettyjen Full LED -takavalojen sekä animoitujen suuntavilkkujen ansiosta.

AVATTAVA PANORAAMAKATTO

«Black Diamond» -musta kattoVakiovarusteena, valinnainen tai ei saatavana versiosta riippuen  alumiinisine kattokaiteineenVakiovarusteena, valinnainen tai ei saatavana versiosta riippuen  korostaa vahvaa ja linjakasta muotoilua. Avattava panoraamalasikattoLisävaruste  tuo lisää valoa matkustamoon parantaen viihtyvyyttä ja avaruuden tuntua kaikilla istuinpaikoilla. 

TILA

Uusi Peugeot 5008 SUV tarjoaa runsaasti tilaa.

Sisätilat on optimoitu taitavasti tarjoamaan erinomaista tilavuutta ja monipuolista modulaarista istuimien sijoitteluaSisätilojen asettelua helpottavat erilliset, kokoontaitettavat istuimet riveillä 2 ja 3 (myös irrotettavissa rivillä 3). .

Se mahdollistaa myös helpon pääsyn suureen tavaratilatilaanMahdollisuus lastata pitkiä esineitä jopa 3,2 m asti etumatkustajan istuimen taitto-ominaisuuden ansiosta.  Hands Free -takaluukunVakiovarusteena, valinnainen tai ei saatavana versiosta riippuen.  ansiosta, jonka avulla voit avata ja sulkea moottoroidun takaluukun yksinkertaisella jalkaliikkeellä.

«BLACK TONE» -

ULKONÄKÖPAKETTI

Dynaamisten linjojen korostamiseksi uuden Peugeot 5008 SUV:n GT-versio on mahdollista varustaa tyylikkäällä "BLACK TONE"Saatavana GT-varustetasoon -ulkonäköpaketilla:

  • Kehyksetön etusäleikkö leijonalogoineen Dark Chrome sävyisenä
  • Satiininmustat kattokiskot, Peugeot-, 5008- ja GT -logot
  • Etupuskurin alaosa, etulokasuojan lista ja katon lista sekä ilmanohjaimen ja takapuskurin alaosa on sävytetty kiiltävän mustiksi
  • Uusi Peugeot 5008 SUV BLACK TONE -versio on varustettu 19" "Washington", timanttihiotuilla Onyx Black Mist -kevytmetallivanteilla

KÄYTÄNNÖLLISTÄ TEKNOLOGIAA

Korkealle sijoitetun, monipuolisesti personoitavan suomenkielisen 12,3" digitaalimittariston uudet, syvemmät mustat värit sekä paremmat kontrastit optimoivat kuljettajalle välitettyjen tietojen luettavuutta ja  reagointinopeutta. Istuuduttuasi mukaviin, hieromatoiminnolla varustettuihin AGR-istuimiinLisävaruste  voit nauttia uuden Peugeot 5008 SUV:n poikkeuksellisen upeasta äänimaailmasta, jonka Focal® Hi-Fi -äänentoistojärjestelmäLisävaruste  tarjoaa kymmenen, Bronze Belemin värisen kauittimen välityksellä. 

UUSI DIGITAALINEN MITTARISTO VAKIONA

Syvemmän mustan ja paremman kontrastin ansiosta uusi muokattavissa oleva ja konfiguroitava, 12,3" korkealle sijoitettu suomenkielinen digitaalinen mittaristo tarjoaa paremman näytönlaadun ja kuljettajan valitsemien tietojen optimaalisen luettavuuden.

UUSI KOSKETUSNÄYTTÖ


Kätevästi käden ulottuvilla oleva uusi suomenkielinen 10" HD kosketusnäyttö tarjoaa pääsyn ajoneuvon toimintoihin ja liitettävyyteen.

ISTUINMUKAVUUS

Arvostat sisätilojen viimeistelyn ja verhoilun laatua hienostuneilla ja ajattomilla materiaaleilla istuessasi erinomaisesti vartaloa tukevassa AGR-istuimessaAGR (Aktion Gesunder Rücken). Saatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  , joissa on sähköiset säädöt ja hierontatoimintoSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  . 

FOCAL® HI-FI - ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

FOCAL® Hi-Fi -äänentoistojärjestelmä tarjoaa puhtaan ja tarkan äänentoiston.Focal® on yksi maailman johtavista hi-fi -tuotemerkeistä. Saatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.   Peugeot 5008 on varustettu 10 kaiuttimella ja parhaalla mahdollisella akustiikalla optimaalisen Hi-Fi -elämyksen varmistamiseksi.

TEHOKKAITA MOOTTOREITA

Ketterä ja helppokäyttöinen uusi Peugeot 5008 SUV sisältää kaikki ison perheauton dynaamiset ominaisuudet.
TEKNOLOGIA

AJOAVUSTIMET

Ajon aikana apunasi ovat uuden Peugeot 5008 SUV:n ajoavustimetSaatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen , kuten esimerkiksi hätäjarrutustoimintoJalankulkijoiden ja pyöräilijöiden havaitseminen päivällä ja yöllä, törmäysvaaravaroituksella.  tai laajennettu liikennemerkkien tunnistusNopeusrajoitus- ja sekä pakollinen pysähtyminen-, kielletty ajosuunta- ja ohituskieltomerkkien yms. havaitseminen.  . Turvallisen kaupunkiajon varmistavat lisävarusteena saatavat 360˚ pysäköintikamera ja Park Assist -pysäköintiavustin.

GRIP CONTROL

Nerokkaan Grip ControlOptimoitu luistonestojärjestelmä, jossa on 4 pitotilaa: Normaali, lumi, muta, hiekka. Saatavana versiosta riippuen lisävarusteena. -järjestelmän avulla kuljettaja voi valita kuhunkin tilanteeseen parhaiten sopivan etenemiskykyä parantavan esiasetuksen. Jyrkissä mäissä Hill Assist -alamäkihidastinHADC: Hill Assist Descent Control -alamäkihidastin. Saatavana versiosta riippuen lisävarusteena.  auttaa hallitsemaan auton nopeutta.

NIGHT VISION

Night VisionSaatavana lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen -pimeänäköjärjestelmä havaitsee auton valojen kantamaa pidemmälle auton edessä liikkuvat lämpöä tuottavat objektit, kuten jalankulkijat tai eläimet, yöaikaan tai huonoissa sääolosuhteissa. Infrapunakuva näkyy digitaalimittariston ruudulla. Kuljettajaa varoitetaan myös varoitusäänellä vaarasta.

PUOLIAUTONOMINEN AJO

Tutustu puoliautonomiseen ajoon Drive Assist PackVain EAT8-vaihteiston kanssa. Saatavana vakiona, lisävarusteena tai ei saatavana versiosta riippuen.  -varusteen avulla. Aktiivisen ajolinja-avustimenJärjestelmä, jonka avulla kuljettaja voi säilyttää valitsemansa ajolinjan kaistalla (vasemmalla, oikealla tai keskellä kaistaa).  sekä mukautuvan vakionopeussäätimen avulla Stop & GoJärjestelmä, joka käyttää tutkaa etupuskurin keskellä ja kameraa tuulilasin yläosassa.  -toiminto sopeuttaa automaattiseti auton nopeuden edellä ajavan nopeuteen turvavälin säilyttäen.

 

OHEISPALVELUT

LISÄÄ PEUGEOT-ELÄMYKSIÄ

Tutustu liitettävyyteen Peugeotin tapaan.

MYPeugeot® SOVELLUS

Hyödy reaaliaikaisisista, personoiduista ja synkronoiduista palveluista veloituksettoman ja suomenkielisen MyPeugeot®Edellyttää pääsyä mobiiliverkkoon -älypuhelinsovelluksen avulla:

  • Seuraa autosi tilaa (tapahtumatiedot, sijainti)
  • Nopea ja vaivaton pääsy huoltoon
  • Hallinnoi autosi huoltopalveluita