SKIP TO CONTENT
508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED

 

Teho
360 hv - 520 Nm

Kiihtyvyys 0-100 km/h
5,2 sekuntia

Yhdistetty polttoaineenkulutus (WLTP)
1,8 l/100 km

Päästöt  (WLTP)
42 g/km CO2

508 SW Peugeot Sport Engineered, lataushybridi farmari

 

Tehokas, näyttävä, erittäin kattavasti varusteltu ja vielä houkuttelevasti hinnoiteltu nelivetoinen lataushybridi farmari? Kyllä!

 

TÄYDELLINEN KOKEMUS

Nauti estetiikasta, jossa yhdistyy tehokkuus ja näyttävyys.

Uusi 508 SW Peugeot Sport Engineered erottuu joukosta tehokkaalla ja vakuuttavalla asenteella.

 

 

KULJETTAJAN YMPÄRISTÖ

AJONAUTINTO  

 

Peugeot i-COCKPIT® -ohjaamo tarjoaa ajamisen nautintoa.

Kompaktin ohjauspyörän ansiosta ajat ilman, että sinun tarvitsisi siirtää katsettasi liikenteestä. Hyvin esille sijoitettu digitaalinen mittaristo näyttää kaiken hyödyllisen tiedon silmien tasolla.

DIGITAALINEN MITTARISTO VAKIONA

Aja ja kommunikoi samalla kun pysyt keskittyneenä liikenteeseen silmien tasolle ja sormenpäillesi tarkoin sijoitettujen käyttöliittymien ansiosta.

Peugeot Sport Engineered -mallistolle räätälöidyllä grafiikalla viimeistellyt 12,3" digitaalinen mittaristo ja 10" kapasitiivinen HD-kosketusnäyttö tarjoavat kuljettajalle kaiken tarpeellisen tiedon. 

FOCAL® PREMIUM HI-FI -  ÄÄNENTOISTOJÄRJESTELMÄ

 

Arvosta FOCAL® Premium Hi-FiFocal® on maailman johtava ranskalainen high-fidelity-ratkaisujen merkki.  erittäin tarkkaa ääntä.

10 kaiutinta - mukaan lukien keskikaiutin, 4 diskanttikaiutinta, 4 bassokaiutinta ja subwooferTweeter, bassokaiutin, subwoofer: kaiuttimet toistavat audiospektrin terävimmät, keskisuuret ja matalimmat taajuudet.  - leviävät kaikkialle matkustamoon - muodostavat rikkaan, monipuolisen ja dynaamisen musiikkinautinnon.

“COMFORT FIT” ISTUIMET

 

Asetu mukavasti istuimille, joissa on sähköiset säädöt, lämmitys ja hierontatoiminto.

Istuinverhoilussa on ainutlaatuinen yhdistelmä Alcantaraa, Nappa Mistral -nahkaa ja -kangasta, ja se on viimeistelty Kryptonite- ja Tramontane-ompelein.

OHJAUSPYÖRÄ

 

Aseta kätesi rei'itetyllä nappanahalla päällystetylle kompaktille ohjauspyörälle, jossa on urheilulliset Kryptonite- ja Tramontane-ompeleet sekä ohjauspyörän alaosassa kolmiraitainen Peugeot Sport Engineered -logo.

TEKNOLOGIA

Peugeot Sportin sielu

Tarjotaksesi sinulle korkeimman tason ajonautintoa, koko Peugeot SportPeugeot Sport on yli 10 vuoden ajan kehittänyt hybridi-sähkötekniikan hallintaansa kilpailussa ja tiellä. 908 HY-, 908 HYbrid4-, 308 RHybrid- ja 208 FE -projektien jälkeen Neo-Performance on nyt kaikkien saatavilla uuden 508 Peugeot Sport Engineeredin myötä, jota tuetaan vuodesta 2022 alkaen uudella WEC Endurance -ohjelmalla.  asiantuntemus modernin lataushybriditekniikan hallitsemisesta on tuotu uuden 508 SW Peugeot Sport Engineered -mallin suunnitteluun. Se on myös varustettu viimeisimmän sukupolven ajoavustimilla.

Peugeot Sport asiantuntemus

 

Uusi Peugeot Sport Engineered -mallisto tarjoaa täydellisen yhdistelmän urheilullisuutta ja vähäpäästöistä tekniikkaa, ja se hyödyntää Peugeot Sport -asiantuntemusta ja tarjoten uudenlaisen suorituskyvyn: Neo-Performancen.

Uusi 508 Peugeot Sport Engineered lataushybridi tarjoaa upean tehokkuuden urheilullisilla 20" alumiinivanteilla, suorituskykyisellä alustalla (aktiivijousitus, tehokkaat jarrut ja optimoidut asetukset poltto- ja sähkömoottorien suorituskyvyn parantamiseksi), nelivedolla ja 360 hevosvoiman teholla.

TEHOKAS NELIVETOINEN LATAUSHYBRIDI FARMARI

 

Nauti suorituskyvystä 508 SW Peugeot Sport Engineeredin ratissa:

 • Kiihtyvyys 0 - 100 km/h 5,2 s
 • Kiihtyvyys 80 - 120 km/h 3,0 s
 • 1000 m seisovalla lähdöllä 24,8 s
 • Huippunopeus on 250 km/h 

 

Uusi Peugeot Sport Engineered 508 tarjoaa 360 hv:n kokonaistehon ja vaikuttavan 520 Nm:n maksimivääntömomentin.

NIGHT VISION

 

Night Vision –pimeänäköjärjestelmä  käyttää infrapunakameraa auton edessä liikkuvien elävien olentojen havaitsemiseksi yöaikaan tai huonoissa olosuhteissa jopa 200 metrin päähän. 508 Peugeot Sport Engineered on varustettu myös muilla lukuisilla ajoavustinjärjestelmillä, jotka parantavat turvallista ajokokemustasi.

DRIVE ASSIST PLUS

 

Puoliautonomista ajoa.

 

järjestelmä mahdollistaa ajamisen puoliautonomisesti. Etupuskuriin sijoitetun tutkan ja tuulilasin yläreunan kameran avulla. Järjestelmä pitää auton automaattisesti valitulla ajolinjalla.

OPTIMOI TOIMINTAMATKA

Mukauta ajotyylisi tarpeidesi mukaan viiden käytettävissä olevan ajotilan avulla:

 • Electric - sähköinen ajotila tarjoaa vapauden ajaa polttomoottoreilta rajoitetuilla vyöhykkeillä 
 • 4WD - Maksimaalinen vetokyky haastavissa ajo-olosuhteissa.
 • Sport - Maksimiteho 360 hv parhaaseen ajonautintoon! Ajotila vaikuttaa myös ohjaukseen, iskunvaimennukseen, kaasupolkimen vasteeseen sekä digitaalisen näytön sävyyn. 
 • Hybrid - Ajotila valitsee automaattisesti käyttövoimaksi polttomoottorin tai sähkömoottorin optimaalisen kulutuksen varmistamiseksi
 • Comfort (Mukavuus) - Hybridiajotila pehmeämmällä jousituksella, tuloksena huippumukava ajo.

JARRUTUSENERGIAN TALTEENOTTO

 

Tehokas i-BOOSTER regeneratiivinen jarrujärjestelmä mahdollistaa energian talteenoton tai regeneroinnin jarrutuksen ja hidastuksen aikana, jolloin suurjänniteakkua voidaan ladata osittain.

Sähköenergian talteenoton lisäksi Peugeot SPORT on optimoinut i-BOOSTER-järjestelmän tehokkaaseen jarrutuntumaan.

 

 

LATAUS KOTONA JA TYÖPAIKALLA

 

Lataa 508 PSE tavallisesta pistorasiasta (8 A, 220 V) 6,5 tunnissa.

Täydellinen lataus on nopeampaa, vain 1,5 tunnissa, 7,4 kW:n Wallbox-latauslaitteella. 

 

LATAUS YLEISILLÄ LATAUSASEMILLA

 

Laaja yli 220 000 julkisen latausaseman verkosto on saatavilla kaikkialla Euroopassa hybridiautosi lataamiseen.

OHEISPALVELUT

ETÄOHJAUS

 

Hallitse ajoneuvon lataus- ja esilämmitys/-jäähdytystoimintoja älypuhelimen MyPeugeot-sovelluksella.

MYPeugeot® SOVELLUS

 

Hyödy reaaliaikaisista yksilöllisistä palveluista, jotka on synkronoitu tiliesi kanssa ilmaisen ja suomenkielisen MyPeugeot®Edellyttää pääsyä mobiiliverkkoon   -puhelinsovelluksen kautta:

 • Näe ajoneuvosi tila (ajotiedot, sijainti).
 • Näe tulevat huollot 
 • Hallitse helposti 508 Peugeot Sport Engineeredin akun latausta ja sisälämpötilaa.
 • Suunnittele matkasi.
PEUGEOT 508 RENGASMERKINNÄT

508 SW PEUGEOT SPORT ENGINEERED 

Tutustu Peugeotin Neo-Performancen aikakauteen ja sen uuden tehokkaan ja sähköistetyn Peugeot Sport Engineered -malliston tehokkaaseen vetovoimaan.