Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
/image/86/9/peugeot-travel-2004styp017.698869.jpg
/image/52/0/vp-d02-3-4-avant.670520.jpg

UUSI e-TRAVELLER
Alkaen
57 910 €

UUSI e-TRAVELLER

MONIKÄYTTÖINEN VAIHTOEHTO MYÖS ESTEETTÖMÄKSI TAKSIKSI

traveller

Peugeot Traveller XL-malli on varusteltavissa jopa 1+8 -paikkaiseksi ja sen kompaktiin kokoon istutettu tilavuus sekä muunneltavuus tekevät Travellerista erityisen toimivan ammattikäyttötarpeisiin ja esimerkiksi monipuoliseen taksikäyttöön tai kuljetusautoksi.

Peugeot Traveller on helposti muunnettavissa siten, että tila  täyttää autoverottomalle  esteettömälle taksille asetetut vaatimukset. Muutostyö tehdään kotimaisen yhteistyökumppanin voimin.

traveller

Peugeot Traveller tekee mahdolliseksi kompaktissa kokoluokassa ainoana myös 1+8 –paikkaisen version käytön esteettömänä taksina. Taksiliikenteen tarpeisiin vastaten saatavana on myös tehdasasenteinen sähkötoiminen liukuovi molemmin puolin.  

traveller

Uutuutena kaikki taksikäyttöön tilatut Peugeot -merkkiset autot saavat turvakseen luokassaan ainutlaatuinen taksitakuun 5 vuotta / 300 000 km.

MONINAISET KÄYTTÖ- JA VARUSTELUMAHDOLLISUUDET

traveller

Varustelumahdollisuuksilta sekä ajettavuudelta Peugeot Traveller täyttää kaikki nykyajan auton vaatimukset. Saatavana ovat esimerkiksi automattivaihteisto, 7”-kosketusnäyttö, tuulilasinäytö sekä mukautuva vakionopeudensäädin. Turvavarusteluna löytyvät muun muassa nopeurajoitusmerkkien tunnistus, kuljettajan vireystilan valvonta, kaistavaroitin, aktiivinen hätäjarrutus sekä katveavustin.

Jo alkaen–varustelutasossa ulkoasu on tyylikäs matkustamon tummennettujen ikkunoiden sekä korin sävyyn sävytettyjen puskurin ja kylkilistojen ansiosta. Vakiovarusteisiin kuuluvat aina vakionopeudensäätimen lisäksi sähkökäyttöiset lämmitettävät ulkopeilit, mustavalkoinen LCD-monitoiminäyttö, Radio, Bluetooth, USB-liitin sekä 8 kpl kaiuttimia, ilmastointi ja oikeanpuoleinen liukuovi. Seuraavassa varustetasossa vakiovarusteina ovat lisäksi automaattinen ilmastointi sekä kattoilmastointi matkustamoon.  Peugeot Travellerista on saatavana myös vaativimpaan kuljetustarpeeseen soveltuva VIP Shuttle –versio.

 

traveller

Vakiona Peugeot Traveller toimitetaan 1+7 -paikkaisina. Jokaisessa toisen ja kolmannen istuinrivin istuimessa on  lastenistuimille tarkoitettu Isofix –kiinnitys.

Sisätilat ovat monipuoliset ja helposti muunneltavat penkkien määrästä riippumatta. Istuimet saadaan kiskoilla liikuteltavana ja ne ovat aina irrotettavissa. Tavaratilaa XL-mallissa jää viimeisen penkkirivin taakse reilusti matkatavaroiden kuljettamiseen ja myös pidemmät esineet on helppo lastata mukaan. Auton korkeus on 1,9 metriä, joten se mahtuu helposti maanalaisiin pysäköintitiloihin tai matalammista alikulkuväylistä.

Kysy lisää lähimmältä jälleenmyyjältäsi!

Ongelma tiedon lataamisessa, ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen. Jos ongelma toistuu, olethan meihin yhteydessä.