Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

PEUGEOT- lataushybridit

/image/93/2/peugeot-gam-2020-002-fr-small.743932.jpg
/image/93/3/peugeot-gam-2020-002-fr-640x480.743933.jpg

Ladattavilla PEUGEOT-hybrideillä voit kokea uudenlaisen tavan ajaa. Lataushybridit ovat monikäyttöisiä, kuin omiaan pitkillekin matkoille.

Täyssähköllä ajettaessa toimintamatkan pituus on jopa 59 kmi WLTP-mittaustavalla. Lataushybridimallistomme vastaa kaikenlaisiin tarpeisiin innovatiivisen muotoilun yhdistyessä ympäristöarvot huomioivaan suorituskykyyn ja kompromisseja vailla olevaan huipputeknologiaan.

LADATTAVAN HYBRIDIN HYÖDYT

Liikkuvuus kaikessa yksinkertaisuudessaan

 

 

Yksinkertaista elämääsi:

 • Lukuisilla eri latausvaihtoehdoilla: lataus kotona, työpaikalla tai julkisissa latauspisteissä
 • Matkojesi ja autosi etähallinnoinnin avulla
 • Auton näyttöruutujen tarjoamien reaaliaikaisten tietojen avulla
 • Liikkumisen vapauden ansiosta: voit ajaa pitkiä matkoja täysin vapaasti

100% ajonautinto
CO2 -nollapäästöt

 

Tutustu PEUGEOTin lataushybridien hybridi- ja täyssähköisiin ajotiloihin ja niiden tarjoamiin uudenlaisiin ajoelämyksiin:

 • Jopa 300 hvi ja neliveto  uudella PEUGEOT 3008 Hybrid4:llä ja  jopa 225 hvi etuvetoisella  PEUGEOT 508 Hybridillä, 508 SW Hybridillä ja 3008 Hybridillä.
 • Käytössäsi on jopa 59 kmi täyssähköinen toimintamatka WLTP-mittaustavalla ja pääsy kaupunkien keskustoihin, joissa liikennerajoituksia.   

TUTUSTU LATAUSHYBRIDIMALLISTOOMME

/image/93/1/peugeot-3008phev-2009rc-008-small.743931.jpg

TUTUSTU UUSIIN PEUGEOT 3008 HYBRID - ja HYBRID4 -LATAUSHYBRIDEIHIN

Tutustu PEUGEOTin lataushybridimallistoon. Nerokkaan muunneltavuuden ansiosta voit muuntaa uuden PEUGEOT 3008 HYBRIDin tarpeitasi vastaamaan ja lähteä matkaan. Valittavanasi ovat 2- ja 4-vetoisen versiot.

/image/92/8/peugeot-508phev-2019-002-fr.743928.jpg

TUTUSTU NÄYTTÄVÄÄN PEUGEOT 508 HYBRIDiin

Tutustu PEUGEOT-lataushybridimalliston korkealuokkaiseen sedaniin. Urheilullisine olemuksineen 508 HYBRID on mainio kumppani jokapäiväisille matkoille. Siirry täyssähköiseen ajotilaan kaupunkiajossa ja hyödynnä polttomoottorin edut pitkillä matkoilla.

/image/92/7/peugeot-508phev-2019-009-fr.743927.jpg

TUTUSTU UUTEEN PEUGEOT 508 SW HYBRIDIIN, ELEGANTTIIN FARMARIIN

Tutustu PEUGEOT-lataushybridimalliston eleganttiin farmariin.  Uusi PEUGEOT 508 SW HYBRID, jossa yhdistyy urheilullinen muotoilu huippumukavuuteen ja väljiin sisätiloihin, on kumppanisi kaikilla matkoillasi. Hyödynnä suurikokoinen tavaratila ja sähköinen ajotila matkanteossa.

Kuinka optimoit Peugeot lataushybridisi

LATAUSHYBRIDIN HALLINNOINTI

 • Miten ladata lataushybridi?
 • Miten lataushybridi toimii?
 • Mitkä ovat auton edut bensiini-/dieseli?
 • Ovatko lataushybridit yhtä tehokkaita?

Lataaminen kotona, työpaikalla

Lataa lataushybridisi kotona tai työpaikalla.

 • Voit ladata lataushybridisi vakiopistokkeesta (8A), jolloin akun täyteen lataaminen vie alle 7 tuntia.  
 • Voit ladata lataushybridisi akun alle 4 tunnissa käyttämällä vahvistettua pistoketta kuten Green'up® (14A).
 • Voit myös valita tehokkaamman Wallboxi -latauksen, jolloin lataaminen vie vähemmän aikaa. Erikoiskaapelin ja autossa olevan 7,4 kWi tehoisen laturin avulla lataus vie vain 1 tunnin ja 45 minuuttia.  

Lataaminen julkisesta latauspisteestä

Voit myös ladata hybridiautosi julkisesta latauspisteestä. Latauspisteverkosto laajenee nopeasti ja jo nykyiselläänkin on erittäin kattava Suomessa.

Miten lataushybridi toimii?

Ladattava PEUGEOT-hybridi, josta käytetään myös nimeä lataushybridi, yhdistää polttomoottorilla varustetun auton ja sähköauton edut yhteen ja samaan autoon. Hybridiauto hyödyntää kahta eri voimanlähdettä, polttomoottoria sekä yhtä tai kahta sähkömoottoria i, jotka on yhdistetty akkuun ja ulkoiseen latauspistokkeeseen. Hybridin ja ladattavan hybridin erottaa toisistaan se, että jälkimmäinen tulee liittää latauspistokkeeseen akun lataamiseksi ja niin saada jopa 59 kmi sähköinen toimintamatka.  Hybridiautolla ajaessasi voit kesken ajon siirtyä täysin sähköiseen ajotilaan, hybridiajotilaan tai polttomoottorilla ajoon. Voit muokata ajotapasi ajo-olosuhteiden ja tien mukaan.

Hybridiajossa on mahdollista alentaa CO2 -päästöjä lukemaan 29 g/km i(WLTP).  100 % sähköinen ajo merkitsee 0-päästöjä. 

Taloudelliset hyödyt

Ostohinnaltaan ladattavat hybridit poikkeavat hieman bensiinimoottorilla tai dieselmoottorilla varustetuista malleista.  Auton kokonaishinta ei kuitenkaan selity pelkästään ostohinnan perusteella, vaan siihen on lisättävä polttoaineen hinta, vakuutusmaksut ja auton kunnossapitokulut.

Hybridin kulutus on keskimäärin 2,2 l/100 km (WLTP), säästöä bensiini- tai dieselmoottoriversioon on keskimäärin 40 %. Käyttötarpeesta riippuen hybridi vo olla huomattavasti edullisempi kun bensiini -tai dieselversio.

Onko ladattava hybridi yhtä suorituskykyinen kuin polttomoottori tai diesel?

Tutustu kahdenlaisiin ajoelämyksiin: sähkömoottorin tai polttomoottorin tarjoamiin. PEUGEOTin lataushybridit tarjoavat jopa neljä erilaista ajotilaai parhaan mahdollisen ajoelämyksen aikaansaamiseksi. Energian talteenotto jarrutuksen aikana ja nopeuden hidastuessa on tarjolla kaikissa ajotiloissai.

SÄHKÖINEN ajotila on PEUGEOTin lataushybridieni oletusajotila ajettaessa 100% sähköisesti. Hyödynnä kaikki sähköisen ajon edut kuten hiljaisuus, CO2 -päästöttömyys ja ympäristöarvojen huomioiminen.

HYBRIDI-ajotila mahdollistaa siirtymisen sähköisestä ajotilasta polttomoottorilla ajoon ajotavasta ja tietyypistä riippuen. Kun valitset tämän ajotilan, annat auton valita voimanlähteen. Hyödynnä sähköisen ajotilan ja bensiiniajotilan sekä optimaalisen energiankäytön tuomat edut.

SPORT-ajotila mahdollistaa lataushybridin maksimaalisen väännön hyödyntämisen. Tämä ajotila yhdistää kahden voimanlähteen tehon, jotta voisit hyödyntää lataushybridisi parhaat puolet. Yhdistetty maksimiteho 300 hv PEUGEOT 3008 SUV HYBRID4:llä.

COMFORT-ajotila yhdistää HYBRID-ajotilan aktiivisen iskunvaimennuksen tarjoamaan mukavuuteeni.

Aktiivinen iskunvaimennus parantaa pitokykyä varmistaen tieotteen ja optimaalisen mukavuuden.

MYPEUGEOT® -SOVELLUS

/image/93/0/508phev.743930.png

Hyödynnä reaaliajassa personoituja palveluita, jotka on sykronoitu tiliisi ilmaisen MyPeugeoti-sovelluksen kautta:

 • Seuraa autosi tietoja (ajotiedot, sijainti)
 • Vaivaton ja nopea huoltoon pääsy
 • Hallinnoi autosi kunnossapito- ja määräaikaishuoltoja