Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää
/image/06/8/1920x768-partner.814068.jpg
/image/06/8/1920x768-partner.814068.jpg

Partner VAN

PEUGEOT PARTNER

Koska hyötyajoneuvo on myös aito kuljetus- ja markkinointityökalu, on Peugeot Partnerissa kiinnitetty tarkkaa huomiota tyyliin, sisätilojen mukavuuteen ja ergonomiaan, edistämään liike-elämän ammattilaisia.

“LIIKEKUMPPANI”, JOLLA ON UNIIKKI LUONNE

/image/12/0/s04-a.497120.jpg

Uudessa Peugeot Partnerissa on vankka keula, pystysuora etujäähdyttimen säleikkö sekä uudet ajovalot. Mittasuhteet ovat tasapainoiset. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota myös akustiseen mukavuuteen, mikä on erityisen tärkeää niille, jotka viettävät autossa pidempiäkin aikoja tienpäällä.

PEUGEOT i-COCKPIT®

ENSI KERTAA HYÖTYAJONEUVOSSA.

PEUGEOT i-COCKPIT® -ohjaamo on nyt ensimmäistä kertaa vakiona hyötyajoneuvossa. Ohjaamo koostuu kompaktista, auton käsiteltävyyttä parantavasta ohjauspyörästä, kuljettajan katseen korkeudelle sijoitetusta mittaristosta, joka välittää kuljettajan näkökenttään kaiken tarpeellisen tiedon katsetta tiestä nostamatta, sekä kojelaudan keskelle sijoitetusta kapasitiivisesta 8” kosketusnäytöstä*, josta on pääsy kaikkiin ajon kannalta tärkeimpiin toimintoihin.

MULTIFLEX-ISTUIN

LISÄÄ ELÄMÄNLAATUA MATKUSTAMOSSA

Uusi Peugeot Partner voidaan varustaa MultiFlex-istuimella, jonka reunimmainen istuin voidaan taittaa pitkien esineiden kuljettamiseksi. Tämä varuste tuo istuimet kolmelle hengelle. Keskellä on myös enemmän tilaa, kun käsijarrun vipu puuttuu.

 Selkänojaan integroitu taitettava kirjoitusalusta mahdollistaa työskentelyn missä vain liikkuvan toimiston tapaan. Keskimmäisen istuimen alla oleva sälytystila voidaan lukita riippulukolla.

 Peugeot Partner on suunniteltu eri ammattilaisten käyttöön ja siksi käteviä ja erikokoisia säilytystiloja on ripoteltu ympäri matkustamoa. Matkustajan puoleinen top box-hansikaslokero voidaan halutessa jäähdyttää ja sinne mahtuu 15” tietokone. Tietokoneen latausjohto saadaan pujotettua lokeroon siten että tietokonetta voi ladata säilytyslokeron sisällä.