Palvelut poikkeustilanteessa (COVID-19) Lue lisää

Ajoneuvot kaikenlaisille teille

Peugeot partner
Peugeot partner

PEUGEOT EXPERT 4X4

Peugeot Expert 4X4  -malli on tarkoitettu käytettäväksi vaikeilla pinnoilla tai teillä, joilla kulku on vaikeaa huonojen sääolojen takia.

KOLME SYYTÄ VALITA PEUGEOT NELIVETO

Expert 4X4

PITO

Neliveto parantaa ajoneuvon pitoa kaikilla huonosti pitävillä pinnoilla. Käyttäytyminen tiellä ja kuljettajan mukavuus on optimoitu. Kumppanimme tarjoavat kaksi- ja nelivetosia parannetun pidon muunnoksia.

Expert 4X4

TURVALLISUUS

Peugeot Expert 4X4 on vaativimpien käyttäjien paras ajokumppani. Suojaus moottorin alla, kori ja renkaat, korotettu jousitus ja nostettu maavara: ajoneuvollasi on turvallisuusominaisuuksia, jotka johtavat optimaaliseen ajokokemukseen.

Expert 4X4

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Nelivetomallimme ajaminen ei vaadi kuljettajalta erityistä tietoa. Niiden ajamisen yksinkertaisuus tarjoaa mukavaa, turvallista ajamista.

PEUGEOT EXPERT 4X4

Expert 4X4

Hyvin varusteltu, ajettavuudeltaan erinomainen ja eri käyttötarpeisiin muunneltava Peugeot Expert on nyt saatavilla myös nelivetoisena. Neliveto toteutetaan yhteistyössä tunnetun nelivetoasiantuntijan, Dangelin kanssa, jolla on pitkä historia ja erittäin vankka osaaminen nelivetotekniikasta. Uusi voimansiirron ratkaisu on erityisesti Peugeot Expertiin suunniteltu. Ratkaisu on erittäin kevyt, joten auton hyötykantavuus on saatu säilymään hyvänä.