SKIP TO CONTENT

PEUGEOT 

HULLUT PÄIVÄT

ILMAN KÄSIRAHAA JA HULLUIN EDUIN!

 

 

2008

LAUNCH EDITION

MALLI NYT SAATAVILLA JOPA NOPEAAN TOIMITUKSEEN

JOPA 1 975 € EDULLA

 

 

408

LAUNCH EDITION

 

MALLI NYT SAATAVILLA JOPA NOPEAAN TOIMITUKSEEN

 

 

E-308

TÄYSSÄHKÖINEN

 

 

 

 

NYT MYYNNISSÄ FIRST EDITION - MALLI HUIPPUVARUSTEIN

 

 

100% SÄHKÖINEN e-EXPERT

 

 

 

NYT VALTION HANKINTATUKI TUPLANA

JOPA 8 000 € EDULLA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VOIMASSA OLEVAT KAMPANJAT

PEUGEOT HULLUT PÄIVÄT
Ilman käsirahaa ja hulluin eduin!
Saatavilla vain 4.-8.10.2023. Rajattu erä, toimi nopeasti!
 
Lue lisää
PEUGEOT STORE
Nyt voi tutustua nopean toimituksen autoihin sekä tehdä tilauksen helposti ja vaivattomasti Peugeot Store -verkkokaupassa.
 
Lue lisää
UUSI PEUGEOT 408 : VIETTELEVÄN UUDENLAINEN
Moderni ja teknologisesti edistyksellinen 408 on saatavilla myös kahtena lataushybridi vaihtoehtona. 
 
Lue lisää
BOXER RETKEILYAUTO
Nyt saatavilla Peugeot Boxer retkeilyauto aktiivisen kulkijan tarpeisiin tai työtehtäviin.
 
Lue lisää

UUSI E-EXPERT CREW CAB

TÄYSSÄHKÖINEN JA MUUNNELTAVA MONIOSAAJA

Peugeotin pakettiautomallisto on laajentunut mielenkiintoisella uutuudella. Crew Cab -versio tarjoaa istumapaikat viidelle tai kuudelle ja silti erillisen tavaraosaston.

 

Kahden istuinrivin pakettiauto nyt ilman autoveroa.

 

 

SÄHKÖINEN

100 % SÄHKÖINEN

Sähköautojen mallistomme täyttää kaikki vaatimukset: näppärä kaupunkiauto, tyylikäs SUV, tilava perheauto, tila-auto jopa yhdeksälle matkustajalle sekä monipuolinen hyötyajoneuvomallisto.

Peugeot sähköautot yhdistävät innovatiivisen suunnittelun päästöttömään sähköisen ajamisen mukavuuteen ja huipputeknologiaan.

LATAUSHYBRIDI

Peugeotilla on saatavilla kattavasti lataushybridejä. Lataushybridi mahdollistaa arjen lyhyempien ajojen suorittamisen jopa kokonaan sähköllä. Pitkillä matkoilla lataushybridi toimii itselataavan hybridin tavoin ja ottaa jarrutusenergiaa talteen jarrutusten yhteydessä.

Lataushybridien mallistomme vastaa kaikenlaisiin tarpeisiin innovatiivisen muotoilun yhdistyessä ympäristöarvot huomioivaan suorituskykyyn ja kompromisseja vailla olevaan huipputeknologiaan.

 

LATAUSHYBRIDI KOLMELLA MOOTTORILLA JA NELIVEDOLLA

Kaikkien aikojen tehokkain sarjavalmisteinen Peugeot, mutta silti vähäpäästöinen ja varusteisiin nähden jopa edullinen.

Tehokas lataushybridi myös farmarina ei varmasti jätä kylmäksi.

 

 

UUTISET

UUSI PEUGEOT E-3008 - ASKELEEN EDELLÄ OLEVA SÄHKÖINEN FASTBACK-SUV

 

Peugeot E-3008 on jälleen askeleen edellä ja kokonaan uudella tasolla, kun puhutaan luovasta muotoilusta, ajonautinnosta ja sähköisestä suorituskyvystä ...

UUSI PEUGEOT 208 - VASTUSTAMATONTA VETOVOIMAA

 

Peugeot 208 oli vuonna 2022 Euroopan myydyin auto ja Suomessa e-208 oli luokkansa myydyin sähköauto. Nyt tämä ikoninen malli nousee aivan uudelle tasolle.

PEUGEOT 508 UUDISTUU VIETTELEVÄSTI – TARJOLLA VAIN LATAUSHYBRIDINÄ

 

Uusi 508 on saatavilla sedanina, SW-farmarina ja Peugeot Sport Engineered -versioina. Auton keula on innovatiivinen ja entistäkin dynaamisempi – keulailmeen ytimessä on Peugeot-brändin uusi logo.

 

PEUGEOT JULKISTI VIISI UUTTA SÄHKÖAUTOA JA UUDEN E-LION-PROJEKTIN

 

Peugeot julkisti uuden E-Lion -projektin esittelyn yhteydessä sähköistymisen aikataulun ja viisi tulevaa sähkömalliaan. Tutustu E-Lion -projektiin ja tuleviin malleihin tarkemmin oheisesti uutisesta.

 

UUSI TÄYSSÄHKÖINEN PEUGEOT E-308 – MYÖS HALUTTUNA FARMARINA 

Vuodesta 2023 alkaen Peugeot 308:sta on tarjolla kaksi täyssähköistä korimallia: e-308 ja e-308 SW lataushybridien ja bensiinimoottorien lisäksi. Peugeot on ensimmäinen eurooppalainen autonvalmistaja, joka tarjoaa markkinoille aidon täyssähköisen farmariauton. 

 

PEUGEOT TEHNYT JO HURJAN SÄHKÖISTYMISLOIKAN SUOMESSA

Peugeotin vuosi 2022 on ollut Suomessa menestyksekäs, vaikka globaali tilanne on haastava ollutkin. Peugeotin asiakastilauksista jo lähes 80 prosenttia on ladattavia autoja, mikä on selvästi edellä autotuojien ennustetta koko alalle vuodelle 2022. Sähköisen siirtymän voimakkuus on ollut todella nopeaa.

 

THE SPHERE – MUOTOILU JOKA KULMASTA

"The Sphere" on todella odottamaton kokemus, jonka loimme esitelläksemme uuden Peugeot 408:n odottamatonta muotoilua kaikista näkökulmista.  Kuinka esitellä kaikki uuden 408:n näyttävät ja uniikit muotoilut kaikista kuvakulmista painovoimaa uhmaten? Muotoilupallon avulla saat kaiken kattavan näkymän uutuuteemme.

Uusi Peugeot 408 – viettelevän uudenlainen fastback

Uusi Peugeot 408 on viettelevän uudenlainen auto: 408 on ensimmäinen laatuaan niin Peugeotin historiassa kuin koko markkinalla. Uuden 408:n myötä Peugeot osoittaa suunnittelutiimiensä luovuuden: esittelemme c-segmentin huipulle Fastback-tyyppisen auton, jollaista ei ole aiemmin nähty.

PEUGEOT 9X8 tositoimiin Monzassa heinäkuussa

Peugeotin uusi aika kestävyyskilpailuissa alkaa 10. heinäkuuta, kun kisatiimi matkaa Italiaan 6 hours of Monza -kilpailuun. Edeltäjiensä 905:n ja 908:n jalanjäljissä ranskalaismerkin viimeisin luomus – Peugeot 9X8 – tuo mukanaan ennennäkemättömän design-kielen FIA WEC:n lähtöruudukkoon.

e-Traveller sähköistää lentoaseman taksipalvelut

Ympäristövastuullisesti tuotettu Menevä Airport -sähkötaksipalvelu palvelee matkailijoita Helsinki-Vantaan uudistuneella lentoasemalla täyssähköisellä taksilaivueella. Yhtiön kuljetuskokonaisuuteen kuuluu muun muassa 29 uutta asiakaskuljetuksiin suunniteltua Peugeot e-Traveller -täyssähköbussia...